ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:3000 θέσεις είναι με τα μόρια που μαζεύεις είναι σίγουρο ότι θα μπεις στους σωφρονιστικούς από πού και έως που ; Το ΑΣΕΠ έχει εντελώς διαφορετικά κριτήρια από την Πυροσβεστική να θυμάσαι
Φίλε μου ναι σίγουρο ότι θα ανοίξει η θέσεις για πυροσβεστική; Εγώ π. Χ. Το άκουσα από τα σωματεία αλλά δεν έχω δει κάποιο επίσημο έγγραφο! Πριν μπω εποχικός δούλευα συνοδεία σε επιχειρηματίες Είμαι 30 από τα 23 μέχρι και τα 27 έκανα αυτή τη δουλειά μετά πήγα εποχικός έχω ειδικές δυνάμεις όλα τα διπλώματα Γ Δ ΚΑΊ ΜΗΧΑΝΉ 18,5 πτυχίο πιστοποίηση από ΕΟΠΠΕΠ δασοπροστασίας και proficiency
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Ιούλ 15, 2021 8:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
fireboy με αυτα τα προσοντα και ειδικα το ιεκ δασοπροστασιας εισαι περπατωντας επιτυχων στην πυροσβεστικη για οδηγος, διοτι οι μαχιμοι μαλλον θα εχουν οριο 28, οποτε πας για οδηγος με 32 οριο!
Nemesis 93 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος να μου πει (ξέρω προχωραω γρήγορα) αλλα θελω να ρωτήσω τι περιλαμβάνουν οι Ψυχομετρίκες ακουω πολλα οτι ειναι πολυ δυσκολες και τέτοια!
Στα ψυχοτεχνικα ένα τεστ συμπληρώνεις περίπου 560 ερωτησεις μετα σε δύο παραγράφους ανάπτυξης πώς είσαι σαν ανθρωπος και το πώς θεωρείς ότι σε βλέπουν οι γύρω σου και στο τέλος περνάς μια συνέντευξη από ψυχιάτρους και ψυχολογους. Δεν είναι κάτι δυσκολο δεν πρέπει να σε αγχωνει.
EcoMike έγραψε:fireboy με αυτα τα προσοντα και ειδικα το ιεκ δασοπροστασιας εισαι περπατωντας επιτυχων στην πυροσβεστικη για οδηγος, διοτι οι μαχιμοι μαλλον θα εχουν οριο 28, οποτε πας για οδηγος με 32 οριο!
Μακάρι! Ελπίζω να ανοίξει πρώτα στην Πυροσβεστική και μετά για σωφρονιστικούς! Γιατί αν ανοίξει πρώτα για σωφρονιστικούς θα κάνω τα χαρτιά μου! Το όνειρο ζωής μου πάντως πυροσβέστης! Δεν το κάνω από ανάγκη επειδή το αγαπάω το επάγγελμα αυτό!
Διασωστης31 έγραψε:Fireboy μη σε απασχολεί.Όταν θα βγαίνουν τα προσωρινά αποτελέσματα των φυλακών, οι Πυροσβέστες θα τελειώνουν την σχολή.
Άντε να δούμε! Ελπίζω πώς θα έχω ελπίδες καί στήν πυροσβεστική έχω δύο αντιπυρικές ΙΕΚ ΕΟΠΠΕΠ δασοπροστασίας ειδικές δυνάμεις και όλα τα διπλώματα καί μηχανής! Σωφρονιστικος διασώστη πώς τα πάω; Έχω 18 μισό απολυτήριο λυκείου 5 χρόνια προϋπηρεσίας ως σωματοφύλακας μηχανή όλα τα διπλώματα και proficiency. Νομίζω δεν μου διέφυγε κάτι;
Θοδωρας έγραψε:Αυτα για 6κ, τωρα σε αυτη. Θα κανει κουμαντο το υπουργειο, οποτε μονο οι ερωτησσεις με σωστο λαθος θα ειναι!
Έχεις δίκιο έτσι θα είναι ναι. Θα έχει και 10 πολλαπλής επιλογής, θα μπορείς να δεις κ απ τον διπλανό... Βέβαια όσοι έχουν ΠΕΙ γλυτωνουν τα πολλαπλής.
με κοροιδευεις;
Γράφεις κατά συρροή ότι δε θα βγει προκήρυξη αν δεν τελειώσει η 6κ, για Γενάρη 22 και τώρα λες ότι θα έχει σωστό λάθος. Πέρασες πκε σωμάτων ασφαλείας με ερωτήσεις σωστού λάθους ; Η μήπως δεν γνωρίζεις ότι πρόεδρος της επιτροπής του υπουργείου θα είναι στέλεχος του ΑΣΕΠ; Ποιος κορόιδευει ποιον δε ξερω
Διασωστης31 έγραψε:Fireboy μη σε απασχολεί.Όταν θα βγαίνουν τα προσωρινά αποτελέσματα των φυλακών, οι Πυροσβέστες θα τελειώνουν την σχολή.
Άντε να δούμε! Ελπίζω πώς θα έχω ελπίδες καί στήν πυροσβεστική έχω δύο αντιπυρικές ΙΕΚ ΕΟΠΠΕΠ δασοπροστασίας ειδικές δυνάμεις και όλα τα διπλώματα καί μηχανής! Σωφρονιστικος διασώστη πώς τα πάω; Έχω 18 μισό απολυτήριο λυκείου 5 χρόνια προϋπηρεσίας ως σωματοφύλακας μηχανή όλα τα διπλώματα και proficiency. Νομίζω δεν μου διέφυγε κάτι;