Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Jerry
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από Jerry »

Κωστας έγραψε:Ανέφερα την κουβέντα που μου είπαν στον ασεπ ! Στο δικό μου μυαλό στέκει αυτό που μου ανέφεραν διότι αν πάρει με ΣΟΧ και κοπούν άτομα στα ψυχοτεχνικα η στα αθλήματα Τι Θα τους κάνει μετά; Θα δουλέψουν 2 μήνες Και μετά θα ψάχνει επιλαχόντες; Βάση λογικής θα πάρει άτομα λοιπόν που έχουν περάσει όλες τις διαδικασίες ώστε να μην φάνε φόλα μετά με κομμενους και δεν ξέρουν τι να κάνουν

Αυτο που μπορει να γινει ειναι οτι οι κομμενοι θα συνεχισουν να δουλευουν με σοχ μεχρι να βρεθουν οι επιλαχόντες που θα στελεχωσουν τον οριστικο πινακα. Οποτε οταν θα εχουν βρεθει ολοι θα ληξει η σοχ των προσωρινων διορισμενων που κοπηκαν και θα διοριστουν οι επιτυχοντες.

Απλο ειναι στην ουσια

t.bak

Δημοσίευση από t.bak »

Αυτό που αντιλαμβάνομαι εγώ είναι ότι όλα οδηγούν στο να μας πάρουν πριν το Πάσχα βασικά πολύ πριν Κ θα φάμε χώσιμο εορταστικό Μην νομίζετε ότι βιάζονται να μας πάρουν γιατί μας αγάπησαν κ αρκετά μας ταλαιπώρησαν όλα γίνονται για να καλύψουμε τις άδειες γι αυτό κ η τόσο βιασύνη Κ γι αυτό θα μας πάρουν κ τόσο σύντομα
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 188

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Στέλλα. έγραψε: Βέβαια και πρέπει να το ρωτήσουμε αυτό τι γίνεται με τις πληρωμές αλλά μου φενεται αυτό που λέει ο φίλος Jerry πιο κάτω ισχύει ότι δεν τους πολύ καίγεται καρφί.Redman316 από που είσαι και που έχεις περάσει; Αν επιτρέπεται

Κάποιος είχε δημοσίευε εδώ μέσα πριν λίγες ημερεη ένα άρθρο το οποίο αναφερόταν για τα κακώς κείμενα του Κορυδαλλου που δεν πλήρωνε τα εξτρα. Ο εκπρόσωπος των υπαλλήλων είχε αναφέρει το το υπουργείο καταθετει σε λογαριασμο του καταστήματός τα χρήματα των υπαλλήλων σύμφωνα με τις εργατοώρες που δηλώνει ο διευθυντής του καταστατος και αυτός μετά κάνει τις πληρωμές

Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

t.bak έγραψε:Αυτό που αντιλαμβάνομαι εγώ είναι ότι όλα οδηγούν στο να μας πάρουν πριν το Πάσχα βασικά πολύ πριν Κ θα φάμε χώσιμο εορταστικό Μην νομίζετε ότι βιάζονται να μας πάρουν γιατί μας αγάπησαν κ αρκετά μας ταλαιπώρησαν όλα γίνονται για να καλύψουμε τις άδειες γι αυτό κ η τόσο βιασύνη Κ γι αυτό θα μας πάρουν κ τόσο σύντομα

Μη πατε με σοχ λοιπον. Τοσο απλα.

Jerry
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από Jerry »

t.bak έγραψε:Αυτό που αντιλαμβάνομαι εγώ είναι ότι όλα οδηγούν στο να μας πάρουν πριν το Πάσχα βασικά πολύ πριν Κ θα φάμε χώσιμο εορταστικό Μην νομίζετε ότι βιάζονται να μας πάρουν γιατί μας αγάπησαν κ αρκετά μας ταλαιπώρησαν όλα γίνονται για να καλύψουμε τις άδειες γι αυτό κ η τόσο βιασύνη Κ γι αυτό θα μας πάρουν κ τόσο σύντομα

Βασικα κανεις δεν μας αγαπησε και κανεις δεν μας ταλαιπωρησε επισης. Ουτε κανεις εχει σκοπο να παρει 8μηνο τον t.bak για να τον βασανίσει το πασχα. Μην παμε σε θεωριες συνωμοσίας. Απλουστατα οι συγκυρίες με την αποχωρηση των δημοτικων, τα περιστατικα στις φυλακες, οι επερχομενες εκλογες ισως κλπ συντελουν στο να επισπευτει η διαδικασια. Τωρα προφανως και απόρροια αυτου, εαν και εφοσον συμβει, ειναι να δουλεψουν κάποιοι και το πασχα. Γιατι οχι αλλωστε, καποιος πρεπει να δουλεψει. Και δεκαπενταυγουστο να σε παιρναν παλι παγαποντια θα εβλεπες, και καλοκαιρι παλι για αδειες θα ελεγες, και χριστουγεννα το ιδιο.. χαλαρά παίδες μην αρχιζει η γκρινια ακομα δεν μπηκατε!

Στέλλα.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Στέλλα. »

Jerry έγραψε:

Βασικα κανεις δεν μας αγαπησε και κανεις δεν μας ταλαιπωρησε επισης. Ουτε κανεις εχει σκοπο να παρει 8μηνο τον t.bak για να τον βασανίσει το πασχα. Μην παμε σε θεωριες συνωμοσίας. Απλουστατα οι συγκυρίες με την αποχωρηση των δημοτικων, τα περιστατικα στις φυλακες, οι επερχομενες εκλογες ισως κλπ συντελουν στο να επισπευτει η διαδικασια. Τωρα προφανως και απόρροια αυτου, εαν και εφοσον συμβει, ειναι να δουλεψουν κάποιοι και το πασχα. Γιατι οχι αλλωστε, καποιος πρεπει να δουλεψει. Και δεκαπενταυγουστο να σε παιρναν παλι παγαποντια θα εβλεπες, και καλοκαιρι παλι για αδειες θα ελεγες, και χριστουγεννα το ιδιο.. χαλαρά παίδες μην αρχιζει η γκρινια ακομα δεν μπηκατε!

Σωστός κ πάλι.

Άβαταρ μέλους
iMTR
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από iMTR »

Υγειονομικά και αθλητικά θα γινουν την ιδια μερα διοτι θα τα εχουμε κανει πριν παμε για τα αθληματα απο μονοι μας και απλα θα παραδωσουμε το εντυπο του ασεπ + τα αποδεικτικά τον γιατρων (ακτινογραφια θώρακος, αιματολογικες για ουσίες , καρδιογραφημα) . Καθαρα προσωπικη μου αποψη ειναι οτι μπορει και τα ψυχοτεχνικα να τα κανουμε την ιδια μερα αν θελουν να το σπρώξουν τοσο πολυ. Δεν ξερω φυσικα αν ειναι επιτρεπτό απο το ΦΕΚ της προκήρυξης
Άβαταρ μέλους
MIXALHS GLOCK
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από MIXALHS GLOCK »

iMTR έγραψε: Υγειονομικά και αθλητικά θα γινουν την ιδια μερα διοτι θα τα εχουμε κανει πριν παμε για τα αθληματα απο μονοι μας και απλα θα παραδωσουμε το εντυπο του ασεπ + τα αποδεικτικά τον γιατρων (ακτινογραφια θώρακος, αιματολογικες για ουσίες , καρδιογραφημα) . Καθαρα προσωπικη μου αποψη ειναι οτι μπορει και τα ψυχοτεχνικα να τα κανουμε την ιδια μερα αν θελουν να το σπρώξουν τοσο πολυ. Δεν ξερω φυσικα αν ειναι επιτρεπτό απο το ΦΕΚ της προκήρυξης
Αθλήματα και ψυχοτεχνικα αν δε κάνω λάθος, θα διεξαχθούν διαφορετικές ημερομηνίες.. Γι'αυτες θα υπάρξει ενημέρωση τουλάχιστον 10 μέρες νωρίτερα !
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 188

Δημοσίευση από REDMAN316 »

MIXALHS GLOCK έγραψε:
iMTR έγραψε: Υγειονομικά και αθλητικά θα γινουν την ιδια μερα διοτι θα τα εχουμε κανει πριν παμε για τα αθληματα απο μονοι μας και απλα θα παραδωσουμε το εντυπο του ασεπ + τα αποδεικτικά τον γιατρων (ακτινογραφια θώρακος, αιματολογικες για ουσίες , καρδιογραφημα) . Καθαρα προσωπικη μου αποψη ειναι οτι μπορει και τα ψυχοτεχνικα να τα κανουμε την ιδια μερα αν θελουν να το σπρώξουν τοσο πολυ. Δεν ξερω φυσικα αν ειναι επιτρεπτό απο το ΦΕΚ της προκήρυξης
Αθλήματα και ψυχοτεχνικα αν δε κάνω λάθος, θα διεξαχθούν διαφορετικές ημερομηνίες.. Γι'αυτες θα υπάρξει ενημέρωση τουλάχιστον 10 μέρες νωρίτερα !

Σε όλα τα σώματα ασφαλείας αυτα γίνονται σε ένα 3ημερο 1η ημέρα ψυχοτεχνικα,2η ημέρα παράδοση καρτέλες ιατρων 3η ημέρα αθληματα και τέλος οποίος κόπηκε ενημερώνεται επί τόπου. Αυτό γίνεται γιατί οι υποψήφιοι δεν δίναται να μετακινούνται συνεχώς από όλη την Ελλάδα μόνο στη Θεσσαλονίκη και στην Αθηνα γίνονται οι εξετάσεις.

george96

Δημοσίευση από george96 »

Καλημερα jerry. Απλα ρωτησα γιατι μου λενε οτι ατομα με α επικουρικο θα επιλεχθουν πρωτοι, και αν τυχον δεν παει καποιος για τον α β λογο τοτε θα παρουν με β επικουρικο οπως ειμαι εγω. Γιαυτο το θεμα ηθελα να διαφωτιστω γιατι δεν ξερω πλεον τι να πιστεψω.
Jerry
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από Jerry »

george96 έγραψε:Καλημερα jerry. Απλα ρωτησα γιατι μου λενε οτι ατομα με α επικουρικο θα επιλεχθουν πρωτοι, και αν τυχον δεν παει καποιος για τον α β λογο τοτε θα παρουν με β επικουρικο οπως ειμαι εγω. Γιαυτο το θεμα ηθελα να διαφωτιστω γιατι δεν ξερω πλεον τι να πιστεψω.

Ναι ετσι ειναι. Απλα αυτο αφορουσε την διαδικασια πριν την εκδοση των αποτελεσματων. Εφοσον εισαι στους διοριστεους εχουν ηδη προηγηθει οι υποψηφιοι του κυριου πινακα και της α επικουριας. Αυτο που εχεις να περιμένεις ειναι αν θα αλλαξει κατι με τις ενστασεις κι επειτα τις δοκιμασιες. Εφοσον παραμεινεις στον πινακα και επιτυχεις στις δοκιμασιες διοριζεσαι.

S9

Δημοσίευση από S9 »

george96 έγραψε:Καλημερα jerry. Απλα ρωτησα γιατι μου λενε οτι ατομα με α επικουρικο θα επιλεχθουν πρωτοι, και αν τυχον δεν παει καποιος για τον α β λογο τοτε θα παρουν με β επικουρικο οπως ειμαι εγω. Γιαυτο το θεμα ηθελα να διαφωτιστω γιατι δεν ξερω πλεον τι να πιστεψω.
Τι δεν ξέρεις τι να πιστέψεις έχει βγει ο πίνακας διοριστεων φίλε μου.. κα μετά τις ενστασεις θα βγει ο οριστικός αλλά μην περιμένεις τρελές αλλαγές γτ έχουν ανοίξει οι φάκελοι και έχουν ελεγχθεί όλα.

george96

Δημοσίευση από george96 »

Σε ευχαριστω πολυ jerry. Υπομονη τωρα και αναμενουμε. Καλη σου μερα.
Pavlos_90
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Pavlos_90 »

Jerry έγραψε:

Πολύ σωστά τα λέει ο Jerry. Χαλαρώστε λίγο όλοι σας. Δεν θα πάθετε τίποτα να κάνετε Πάσχα μέσα. Ξέρω ότι πολλοί δεν έχετε δουλέψει πάλι στο αντικείμενο της ασφάλειας αλλά εγώ που δουλευα σε ιδιωτική εταιρεία σεκιούριτι από το 2011 έως το 2017 θα σας πω ότι είναι μέσα στο πρόγραμμα να σου κάτσουν πολλές αργίες μέσα. Για παράδειγμα εγώ 2015-2016-2017 έτυχε και δούλεψα 28η Οκτωβρίου πρωί, Χριστούγεννα απόγευμα, παραμονή Πρωτοχρονιάς νύχτα, Μ. παρασκευη-Μ. Σαββατο νύχτα, ΣΚ αποκριάς για όσους ενδιαφέρονται για το καρναβάλι νύχτα και μου έκατσε και 15γουστο βάρδια απόγευμα. Τα έχει αυτά η δουλειά του σωφρονιστικού. Όλοι θέλουμε τις γιορτινές μέρες να είμαστε με την οικογένειά μας αλλά δεν γίνεται. Σόρρυ αν κούρασα με το παράδειγμα μου.
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Και εκτός από αυτό 6 μισή ωρίτσες είναι Μέχρι να μπούμε βγήκαμε

Και μετά και εκκλησία τραβάτε και αρνάκι σουβλιστε

Και ποτάκι και ύπνο σιγά δεν θα δουλέψουμε 24ωρο...

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες