Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από lagos13 »

ajax έγραψε:
DIMITRIS_84 έγραψε:
ajax έγραψε:Πολυ σωστο το σκεπτικο σου, αλλα δεν σκεφτεσαι την πιθανοτητα οι 5ετεις να επιζητουν την μονιμοποιηση τους εις βαρος μας στοχευοντας στην ακυρωση της προκυρηξης μας μετα την παρελευση 2 ετων;
οτι σκοπο και να εχουν οι πενταετεις εγω θεωρω σαν δεδομενο το εξης: Ζητησαν συγκεκριμενες κατηγοριες και δεν αναφερομαι στις κλασικες οδηγους-μαχιμους. Γιατι τους ζητησαν αυτους; Για τα ματια του κοσμου; Προφανως καποιος λογος υπαρχει. Και στο φιναλε ετσι οπως μας κοβεις, υπαρχει περιπτωση να περασουν αυτα τα 2 χρονια μενοντας απραγοι;
αλλα τα δεδομενα (οικονομικα, πολιτικα) τοτε, οσο για το αν θα μεινουμε απραγοι σιγουρα οχι, χωρις ομως αυτο να σημαινει οτι πρεπει να εχουμε ως δεδομενο Πως δικαστικα θα δικαιωθουμε. Η ελπιδα παντως δεν πεθαινει ποτε.

απο οτι γνωριζω υπαρχει ηδη δικαστικη αποφαση απο την υποθεση με τους αγροφυλακες! Να εισαι σιγουρος οτι ολα ειναι υπερ μας και κατα 95% θα δικαιωθουμε αν παει δικαστικα.
Άβαταρ μέλους
DIMITRIS_84
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από DIMITRIS_84 »

dn24 έγραψε:
DIMITRIS_84 έγραψε:
τωρα οσον αφορα το πρωτο σκελος, δε θα το ελεγα μικροψυχια, γιατι κακα τα ψεματα δεν μας ξερουν και απο χτες και ο καθενας κοιταζει την παρτη του. Δεν ειναι εποχες που μας κυνηγανε οι θεσεις. Εμεις τις κυνηγαμε και οσο δε παει μαλιστα. Οποτε ο καθενας κοιταζει να καβατζωθει. Θεμιτο οχι, αλλα ας ειμαστε ρεαλιστες πολυ λογικο και δε θα τους κρινω γιατι στην θεση τους ισως καναμε το ιδιο. Ειναι πολυ λεπτες οι ισορροπιες στο συγκεκριμενο θεμα. Ο καθενας κοιταζει να εξασφαλισει το μελλον του και μαλιστα θα εχει την συνειδηση του καθαρη. "ναι εγω το ηθελα αλλα αλλος με μονιμοποιησε δε μπορω να κανω κατι" θα γυρισει και θα πει. Μην την ψαχνεις την δουλεια. Αυτοι τον αγωνα τους εμεις τον δικο μας

Δημήτρη, αυτή η άποψη προς τα παιδιά που ενδιαφέρονται για την προκήρυξη σας, είναι ορθολογική και ρεαλιστική.

φιλε μακαρι να μπορουσαν να μονιμοποιηθουν ολοι αλλα αυτο δεν ειναι εφικτο. Οπως και να χει για μενα η πενταετεις δεν ειναι παραλογοι αλλα βαση προκηρυξεων, αυτοι που δικαιουνται την μονιμοποιηση ειμαστε εμεις οι 725. Μετα απο 4 χρονια ας μονιμοποιηθουν και οι πενταετεις με το καλο. Αν παντως γινει το τρελο σεναριο να μεινουμε εμεις απ εξω και να μονιμοποιηθουν αυτοι, τοτε νομικα θα το τρεξουμε σιγουρα το θεμα, γιατι θα προκειται για αδικια. Παντα ορθολογικα και ρεαλιστικα...

ajax έγραψε:Δημητρη84 σε βλεπω πολυ αισιοδοξο και ετσι πρεπει. Κανεις μας εξαλλου δεν θα την παρατησει την υποθεση ετσι ευκολα. Καλο παντως θα ηταν να ησουν και λιγο επιφυλακτικος. Ο διαολος εχει πολλα ποδαρια.
φιλε δεν ξερω αν ειμαι αισιοδοξος ή οχι. Γνωστο παντως δεν εχω για να μαθω εκ των εσω. Απο αυτα που ακουω και διαβαζω εκει καταληγω. Και δεν αναφερομαι σε καποιες μπαρουφες που ακουγονται κατα καιρους απο καποιους βαλτους εδω μεσα. Εγω ξερω οτι αρχηγειο και δενδιας ειπαν εγγραφως να περιμενουμε ενεργειες τους για ημερομηνια καταταξης. Εγω μενω σε αυτο. Στις εγγραφες αποδειξεις. Γιατι αυτες μετρανε οτι και αν λεει ο καθενας

lagos13 έγραψε:
ajax έγραψε:
DIMITRIS_84 έγραψε:
ajax έγραψε:Πολυ σωστο το σκεπτικο σου, αλλα δεν σκεφτεσαι την πιθανοτητα οι 5ετεις να επιζητουν την μονιμοποιηση τους εις βαρος μας στοχευοντας στην ακυρωση της προκυρηξης μας μετα την παρελευση 2 ετων;
οτι σκοπο και να εχουν οι πενταετεις εγω θεωρω σαν δεδομενο το εξης: Ζητησαν συγκεκριμενες κατηγοριες και δεν αναφερομαι στις κλασικες οδηγους-μαχιμους. Γιατι τους ζητησαν αυτους; Για τα ματια του κοσμου; Προφανως καποιος λογος υπαρχει. Και στο φιναλε ετσι οπως μας κοβεις, υπαρχει περιπτωση να περασουν αυτα τα 2 χρονια μενοντας απραγοι;
αλλα τα δεδομενα (οικονομικα, πολιτικα) τοτε, οσο για το αν θα μεινουμε απραγοι σιγουρα οχι, χωρις ομως αυτο να σημαινει οτι πρεπει να εχουμε ως δεδομενο Πως δικαστικα θα δικαιωθουμε. Η ελπιδα παντως δεν πεθαινει ποτε.

απο οτι γνωριζω υπαρχει ηδη δικαστικη αποφαση απο την υποθεση με τους αγροφυλακες! Να εισαι σιγουρος οτι ολα ειναι υπερ μας και κατα 95% θα δικαιωθουμε αν παει δικαστικα.
δεν το γνωριζω το συγκεκριμενο και χαιρομαι που το ακουω. Πολυ σημαντικο να υπαρχει παρομοιο δεδικασμενο σε τετοιου ειδους υποθεσεις
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 8
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

DIMITRIS_84 έγραψε:φιλε μακαρι να μπορουσαν να μονιμοποιηθουν ολοι αλλα αυτο δεν ειναι εφικτο. Οπως και να χει για μενα η πενταετεις δεν ειναι παραλογοι αλλα βαση προκηρυξεων, αυτοι που δικαιουνται την μονιμοποιηση ειμαστε εμεις οι 725. Μετα απο 4 χρονια ας μονιμοποιηθουν και οι πενταετεις με το καλο. Αν παντως γινει το τρελο σεναριο να μεινουμε εμεις απ εξω και να μονιμοποιηθουν αυτοι, τοτε νομικα θα το τρεξουμε σιγουρα το θεμα, γιατι θα προκειται για αδικια. Παντα ορθολογικα και ρεαλιστικα...

Για εμένα μακάρι να μονιμοποιηθεί όλος ο κόσμος, και φυσικά να Προσληφθείτε Κι εσείς, το αξίζετε. Το κακό είναι πως δυανύουμε κωλοεποχές, σαφώς δεν το λέω αυτό για να σας αποθαρρύνω, το μεσοπρόθεσμο το έχω διαβάσει προσωπικά, δεν το συζητώ πως το αξίζετε όμως, το δεδομένο είναι πως εάν υπάρξει κάτι νεότερο, θα το μάθετε πρώτοι από εδώ. Ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 135

Δημοσίευση από ajax »

Εγω συμφωνω μαζι σου αλλα το γεγονος οτι τα πραγματα κυλλουν τοσο αργα με εχει κανει να αρχισω να αμφιβαλλω κι ας ειναι τα δεδομενα υπερ μας οπως σωστα αναφερεις

lagos13 έγραψε:
ajax έγραψε:
DIMITRIS_84 έγραψε:

μπορεις μηπως να αναφερεις επιγραμματικα τα δεδομενα της υποθεσης αυτης και τι αποφασισε το δικαστηριο?
Άβαταρ μέλους
DIMITRIS_84
Επιλοχίας
Επιλοχίας

ajax έγραψε:Εγω συμφωνω μαζι σου αλλα το γεγονος οτι τα πραγματα κυλλουν τοσο αργα με εχει κανει να αρχισω να αμφιβαλλω κι ας ειναι τα δεδομενα υπερ μας οπως σωστα αναφερεις
κοιταξε να δεις. Μεχρι και το φεκ κυρωσης πινακων ολα εγιναν σε λογικα πλαισια. Δηλαδη:
1. Διορθωμενοι πινακες 10.10.12
2. Αγωνισματα 25.10.12-13.11.12
3. Ψυχοτεχνικα ιατρικα αναστημομετρησεις εως 27.11
4. Επεξεργασια αποτελεσματων εως μεσα δεκεμβρη
5. Αποστολη φεκ κυρωσης προς ετ 24.12
6. Δημοσιευση φεκ κυρωσης 11.01 (10-15 εργασιμες που ειναι και το λογικο)
7. Απο τοτε μεχρι σημερα: Κρισεις αξιωματικων - αναδιαρθρωση και αν δε κανω λαθος σειρα εχουν και οι μεταθεσεις.

πως λοιπον κυλλουν τοσο αργα;

dn24 έγραψε:
DIMITRIS_84 έγραψε:φιλε μακαρι να μπορουσαν να μονιμοποιηθουν ολοι αλλα αυτο δεν ειναι εφικτο. Οπως και να χει για μενα η πενταετεις δεν ειναι παραλογοι αλλα βαση προκηρυξεων, αυτοι που δικαιουνται την μονιμοποιηση ειμαστε εμεις οι 725. Μετα απο 4 χρονια ας μονιμοποιηθουν και οι πενταετεις με το καλο. Αν παντως γινει το τρελο σεναριο να μεινουμε εμεις απ εξω και να μονιμοποιηθουν αυτοι, τοτε νομικα θα το τρεξουμε σιγουρα το θεμα, γιατι θα προκειται για αδικια. Παντα ορθολογικα και ρεαλιστικα...

Για εμένα μακάρι να μονιμοποιηθεί όλος ο κόσμος, και φυσικά να Προσληφθείτε Κι εσείς, το αξίζετε. Το κακό είναι πως δυανύουμε κωλοεποχές, σαφώς δεν το λέω αυτό για να σας αποθαρρύνω, το μεσοπρόθεσμο το έχω διαβάσει προσωπικά, δεν το συζητώ πως το αξίζετε όμως, το δεδομένο είναι πως εάν υπάρξει κάτι νεότερο, θα το μάθετε πρώτοι από εδώ. Ευχαριστώ.

μακαρι και εμεις και οι πενταετεις να παρουμε αυτο που μας αναλογει. Τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο
Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από ajax »

DIMITRIS_84 έγραψε:
ajax έγραψε:Εγω συμφωνω μαζι σου αλλα το γεγονος οτι τα πραγματα κυλλουν τοσο αργα με εχει κανει να αρχισω να αμφιβαλλω κι ας ειναι τα δεδομενα υπερ μας οπως σωστα αναφερεις
κοιταξε να δεις. Μεχρι και το φεκ κυρωσης πινακων ολα εγιναν σε λογικα πλαισια. Δηλαδη:
7. Απο τοτε μεχρι σημερα: Κρισεις αξιωματικων - αναδιαρθρωση και αν δε κανω λαθος σειρα εχουν και οι μεταθεσεις.

π. Χ στην προκυρηξη των 5ετων που αφορουσε περισσοτερα ατομα τα πραγματα κυλλησαν πολυ πιο γρηγορα η οποια συνεπεφτε σε περιοδο κρισεων. Γενικοτερα εγω προσωπικα δεν γνωριζω καμια προκυρηξη που να εχει τραβηξει τοσο χρονικα. Οπως και συ οσα λεω ειναι προσωπικες εκτιμησεις και σε καμια περιπτωση δεν θελω να σε αμφισβητησω, απλως ετσι τη βλεπω εγω την ολη κατασταση. Πολυ θελω παντως να εισαι εσυ αυτος που εχει δικιο
Άβαταρ μέλους
DIMITRIS_84
Επιλοχίας
Επιλοχίας

ajax έγραψε:
DIMITRIS_84 έγραψε:

π. Χ στην προκυρηξη των 5ετων που αφορουσε περισσοτερα ατομα τα πραγματα κυλλησαν πολυ πιο γρηγορα η οποια συνεπεφτε σε περιοδο κρισεων. Γενικοτερα εγω προσωπικα δεν γνωριζω καμια προκυρηξη που να εχει τραβηξει τοσο χρονικα. Οπως και συ οσα λεω ειναι προσωπικες εκτιμησεις και σε καμια περιπτωση δεν θελω να σε αμφισβητησω, απλως ετσι τη βλεπω εγω την ολη κατασταση. Πολυ θελω παντως να εισαι εσυ αυτος που εχει δικιο

καλα μην το λες. Εγω ξερω προκηρυξη του 2006 που κρατησε 18 μηνες μεχρι να μμπουν στην σχολη τον γεναρη του2008. Αναφερομαι σε προκηρυξη δημοτικης αστυνομιας. Το γνωριζω γιατι ειναι ο κολλητος μου σε αυτην την υπηρεσια και το ειχαν τραβηξει και τοτε πολυ. Τοτε βεβαια ηταν και οι δημοτικες-νομαρχιακες τον οκτωβριο 2006 και οι βουλευτικες σεπτεμβριο 2007 νομιζω. Οντως των ππυ τραβηξε λιγοτερο 10.02.12 μπηκαν στην σχολη αλλα σε αυτους ο ελεγχος ηταν αρπα κολλα για αυτο και βρεθηκαν τοσοι πολλοι αργοτερα με αλλαγμενα Ι και πλαστα απολυτηρια.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ρε μάγκες ξεκολλάτε να σπαμάρετε, για τον θεό δηλαδή, δεν είναι δύσκολο να κάνετε μια επεξεργασία.

3. Ελέγξτε το μήνυμά σας πριν το δημοσιεύσετε καθώς και μετά -υπάρχει επιλογή προεπισκόπησης κατά την επεξεργασία ενός μηνύματος- για τυχόν απροσεξίες που πιθανώς να δώσουν διαφορετική ερμηνεία στη δημοσίευσή σας. Υπάρχει επίσης η επιλογή μορφοποίησης (επεξεργασία) ενός μηνύματος μετά την δημοσίευσή του, και συνίσταται η χρήση της επιλογής αυτής σε περίπτωση μικρής αλλαγής του περιεχομένου ή κάποιας σχετικής προσθήκης, και η αποφυγή δημιουργίας νέας δημοσίευσης αντί αυτού, συνεχόμενα μηνύματα από τον ίδιο χρήστη ισούται με διαγραφή της πιο πρόσφατης δημοσίευσης.

Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από lagos13 »

ajax έγραψε:
lagos13 έγραψε:
ajax έγραψε:
DIMITRIS_84 έγραψε:

μπορεις μηπως να αναφερεις επιγραμματικα τα δεδομενα της υποθεσης αυτης και τι αποφασισε το δικαστηριο;

εγω προσωπικα δεν την θυμαμαι καν αυτην την προκυρηξη αλλα απ΄οτι μου ειπε ενας φιλος που τον ειχα αναφερει για εμας και την αβεβαιοτητα αν μας παρουν μου το ειχε πει! Η διαδικασιες προσληψης ξεκινησαν προεκλογικα επι κυβερνησης νεας δημοκρατιας. Οταν επεσε η νδ το πασοκ δεν τους ηθελε και δεν τους πηρε. Ετσι πηγε δικαστηκα και δικαιοθηκαν μετα απο 8-9 (αν δεν με εξαπαταει η μνημη μου) χρονια αλλα αυτα τα χρονια που ταλαιπωρηθηκαν τα πληρωθηκαν ολα + τα ενσημα και το καλυτερο τους προσελαβαν χωρις να υπαρχει σωμα αγροφυλακων...
THEO
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από THEO »

Εύχομαι να μην μας πάρουν κι εμάς όταν δεν θα υπάρχει το πυροσβεστικό σώμα.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
DIMITRIS_84
Επιλοχίας
Επιλοχίας

lagos13 μου δημιουργηθηκε η εξης ευλογη απορια. Σε ποια υπηρεσια εργαζονται πλεον αυτοι οι αγροφυλακες; Αφου σου ειπε και την ιστορια τους θα σου ειπε και αυτο
Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από ajax »

Καλο ειναι παντως να μαθαινουμε τετοιες πληροφοριες κι ας μην μας χρησιμευσουν ποτε
Άβαταρ μέλους
lagos13
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από lagos13 »

DIMITRIS_84 έγραψε:lagos13 μου δημιουργηθηκε η εξης ευλογη απορια. Σε ποια υπηρεσια εργαζονται πλεον αυτοι οι αγροφυλακες; Αφου σου ειπε και την ιστορια τους θα σου ειπε και αυτο

δεν μου το ειπε αυτο αλλα το εψαξα λιγο μονος, αν διαβασεις της πρωτες σειρες στο παραπανω λινκ θα σου λυθουν οι αποριες

Χωρίς ρόλο και αρμοδιότητες παραμένουν οι αγροφύλακες, ενώ τα δάση μας καίγονται

Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΩΝΗΣ.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ. »

Εικόνα
THEO
Posts in topic: 194