Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου (2020)

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Γεια σας παιδιά, μπορεί να μου πει κάποιος πόσο καιρό πριν εμφανίστω στην επιτροπή θα πρέπει να πάρω τηλέφωνο; Το παραπεμπτικό λήγει αρχές του επόμενου μήνα αν καλέσω 1 βδομάδα πριν θα ναι καλά;

Uknown

Δημοσίευση από Uknown »

Τώρα με την υποτιθέμενη αύξηση της θητείας στους 12 μήνες λέτε να είναι πιο αυστηροί με τις απαλλαγές ή δεν έχει σχέση
Boem

Δημοσίευση από Boem »

Γενικά απ' τη ώρα που παίρνεις το παραπεμπτικό ξεκινά να παίρνεις τηλέφωνα.
17092020
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: Πολιτης

Δημοσίευση από 17092020 »

Καλησπερα, ηθελα να ρωτησω εχω αναβολη εως 31 δεκ.2020 λογω σπουδων, απο ποτε θα ναι καλο να χω γνωματευση ψυχιατρου ή ψυχολογου ποσο καιρο πριν; Θα ρθει χαρτι μετα τη ληξη της αναβολης λογικα; Αγχωνομαι με ολη τη διαδικασια... Κ ηθελα ενα χρονο αναβολη λογω οικογενειακων (εχασα προσφατα τον πατερα μου) κ οικονομικων εχω ατομικη επιχειρηση κ πρεπει να εργαζομαι συνεχως για δανεια κ χρεη. Θα χω επιπτωση σε διπλωμα αν παρω ενα χρονο αναβολη γτ ειναι σημαντικο στη δουλεια μου;

xristos1925
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από xristos1925 »

17092020 έγραψε:Καλησπερα, ηθελα να ρωτησω εχω αναβολη εως 31 δεκ.2020 λογω σπουδων, απο ποτε θα ναι καλο να χω γνωματευση ψυχιατρου ή ψυχολογου ποσο καιρο πριν; Θα ρθει χαρτι μετα τη ληξη της αναβολης λογικα; Αγχωνομαι με ολη τη διαδικασια... Κ ηθελα ενα χρονο αναβολη λογω οικογενειακων (εχασα προσφατα τον πατερα μου) κ οικονομικων εχω ατομικη επιχειρηση κ πρεπει να εργαζομαι συνεχως για δανεια κ χρεη. Θα χω επιπτωση σε διπλωμα αν παρω ενα χρονο αναβολη γτ ειναι σημαντικο στη δουλεια μου;

Καλησπέρα. Θέλει χαρτί ψυχίατρου όχι ψυχολόγου, το χαρτί να εχει βγει εως 2 μηνες πριν σε καλεσουν δηλαδη Νοεμβριο Δεκεμβριο... Όχι δεν θα έχεις κανένα θέμα με το δίπλωμα...

Theologosvr
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από Theologosvr »

Εγώ που παρουσιάζονται Νοεμβρίο αν έχω χαρτί τώρα προς τέλη Σεπτεμβρίου θα έχω πρόβλημα δηλαδή;
Steeler

Δημοσίευση από Steeler »

Πέρασε κανένας για απαλλαγή από επιτροπή αυτές τις μέρες; Περνάω την Παρασκευή
Aristidis
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Aristidis »

Steeler έγραψε:Πέρασε κανένας για απαλλαγή από επιτροπή αυτές τις μέρες; Περνάω την Παρασκευή
καλησπέρα Steeler και συγγνώμη που δεν είχα δει το πριβε μήνυμά σου, φαντάζομαι θα έβγαλες άκρη με τη μετατόπιση της ΕΣΣΟ όπως και εγώ.

Πέρασα τελική επιτροπή για απαλλαγή την προηγούμενη βδομάδα στο 401 (24 μήνες συνολικά για λόγους υγείας είχα αναβολές).

Το χαρτί από την ψυχίατρο του φρουραρχείου έγραφε 340. Δεν μου έκαναν καμία ερώτηση, η όλη διαδικασία κράτησε ένα λεπτό συνολικά και απλώς εξέτασαν το φάκελό μου και τα χαρτιά μου. Προσκόμισα χαρτί από ιδιώτη ψυχίατρο και από δημόσιο νοσοκομείο.

Είχα μαζί μου και συνοδό του οποίου του απαγορεύτηκε η είσοδος στην πύλη. Είχα ραντεβού τηλεφωνικώς αλλά νομίζω αμα δεν καταφέρεις να κλείσεις ραντεβού τηλεφωνικώς μετά από πολλές προσπάθειες και πάλι σε βρίσκουν μέσα από μια ειδική λίστα που έχουν με τα ονόματά μας από το φρουραρχείο.

Κόσμο δεν είχε πολύ.3 άτομα ήταν πριν από μένα. Το προσωπικό ήρεμο και εξυπηρετικότατο. Η επιτροπή ήταν 3 άτομα αλλά όπως συ είπα λόγω της κατάστασής μου, της υπνηλίας λόγω των αυπνιών μου και τον φαρμάκων που παίρνω δεν πρόσεξα καν εάν με κοίταξαν. Δε μίλησα σχεδόν καθόλου δεν μπορούσα αλλά και δεν μου απηύθυναν τον λόγο νομίζω. Η διαδικασία τέλειωσε σύντομα με την παρότρυνση να μπω μετά από ένα μήνα να δω την απαλλαγή μου στο taxis. Ελπίζω να βοήθησα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να είσαι καλύτερα στην υγεία σου φίλε μου.

Σωτηρης

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Καλησπέρα σας παιδιά, περνάω και εγώ την επόμενη εβδομάδα επιτροπή απαλλαγών 401, για δεύτερη αναβολή, εύχομαι να πάνε όλα καλά έχω αγχωθει μη γίνει η στραβή, όσοι πέρασαν πρόσφατα ας μας πουν
xristos1925
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από xristos1925 »

Theologosvr έγραψε:Εγώ που παρουσιάζονται Νοεμβρίο αν έχω χαρτί τώρα προς τέλη Σεπτεμβρίου θα έχω πρόβλημα δηλαδή;

Οχι πιστευω δεν θα εχεις προβλημα, δεν καθονται να κανουν τοσο ελεγχο στην ημερομηνια, απλα για να εισαι σιγουρος να ειναι η γνωματευση εως 2 μηνων απο την ημερομηνια καταταξης... Και μερικες μερες πιο περα να ειναι δεν υπαρχει προβλημα δεν θα πουν και κατι...

giorgis

Δημοσίευση από giorgis »

Τεραστιο αγχος, Πεμπτη περναω μαλλον επιτροπή στο 401 και εχω τεράστιο αγχος για το τι θα γινει, κανω την αγωγή αλλα πραγματικά νιώθω σαν να έχω βγει πάλι εκτός και να μην με ελέγχω.

στο Φρουραρχείο μου έγραψε απαλλαγή μετα απο 2 12μηνες αναβολες που ειχα παρει, αλλα πραγματικα το άγχος μου ειναι τεραστιο.

θεωρείτε θα πάνε όλα καλα;

Ioannis

Δημοσίευση από Ioannis »

Καλησπέρα σας πέρασα σήμερα επιτροπή απαλλαγών 401 για δεύτερη αναβολή, γενικότερα τυπικά πράγματα, σε μια ώρα το πολύ είχα ξεμπερδεψει, έδειξα γνωμάτευση, με ρώτησε μόνο τη νόσο μου και από ποιόν ψυχίατρο εξετάζομαι, σε 1 μήνα μου είπαν θα δω την αναβολή μου, δεν ρώτησα αν είναι 6μηνη η ετήσια, η ένδειξη του Φρουραρχείου ήταν ετήσια. Στην επιτροπή ήταν ένας στρατιωτικός αξιωματικός και ο ψυχίατρος αν κατάλαβα καλά, δεν φόραγε στρατιωτικά, γενικά δεν είδα κάποιο επεισόδιο με άλλο άτομο, φωνές κλπ.ΣΟΣ. Από αυτά που είδα σήμερα, καλό είναι να μη πάτε χωρίς ραντεβού, στη πύλη απέρριψαν άτομα που δεν ήταν γραμμένα τα ονόματα τους στη λίστα, δε κατάλαβα αν ήταν λίστα με ραντεβού ή λίστα με όσων τα χαρτιά δεν είχαν φτάσει ακόμα, απλά ένα παιδί μπροστά μου που τους είπε δεν έχω κλείσει ραντεβού δε πέρασε μέσα. Προσπαθήστε να κοπανιεστε στα τηλέφωνα, στο διπλανό γραφείο από την επιτροπή ήταν το άτομο που σηκώνει τα τηλέφωνα, αν επιμείνετε θα απαντήσει.

Sotiris

Δημοσίευση από Sotiris »

Πώς πήγε φίλε όλα καλά σήμερα με την απαλλαγή?
tsklgn
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από tsklgn »

Περασα και εγω απο την επιτροπη στο 401 την Πεμπτη. Γενικα οπως αναφερθηκε παραπανω η διαδικασια κυλησε γρηγορα, καποιες απλες ερωτησεις απο τον ψυχιατρο χωρις ιδιαιτερη επιμονη. Αναμονη για 1.5 μηνε μεχρι την αποφαση που φανταζομαι θα ειναι θετικη

Prodromoss
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Prodromoss »

Παιδιά μπαίνω στη στρατολογία για να εκτυπώσω την αναβολή μου Μ γράφει τα στοιχεία Μ και από κάτω απαλλαγή από τη στράτευση και πατήστε εδώ για το πληροφοριακού έντυπο και μετά μου βγάζει δεν βρέθηκε, το έχει πάθει κανένας άλλος?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες