κωστας έγραψε:Οσο αυτο π αναφερει ποιο πανω κ εγω 35 ΜΚ ημουν κ μας ειχαν πει πως θα παρουμε παρα πανω μορια!
Όχι γιατί να πάρουν οι καταδρομείς της Κύπρου παραπάνω μόρια, εγώ σε καμία προκύριξη δεν είδα διαχωρισμό μεταξύ καταδρομέων εαν υπηρέτησαν σε Ελλάδα ή Κύπρο. Σε κάποιες προκυρίξεις μόνο οι Αλεξιπτωτιστές πέρνουν κάποια μόρια παραπάνω, αλλα σε αυτή που περιμένουμε δεν γίνετε καμία διάκριση σε ότι αφορά της ΕΔ.
Απο τη στιγμη που δεν ειναι σιγουρο για ασεπ πως ειμαστε τοσο σιγουροι οτι δεν θα μπουνε βησματα. εμενα γιατι μου λεει κατι οτι θα μπουνε πολλοι απο βησμα. στην Ελλάδα ζουμε παιδια. αα και ποσα μορια βγαζω; ας μου πει καποιος. τεε=17.5, δοκιμος, πολιτεκνος, διπλωμα αυτοκινιτου, απεριοριστου μηχανης, λουερ. ποσες πιθανοτητες εχω να μπω;
Μήπως διάβασε κανείς το χθεσινό Έθνος; Δεν έλεγε πουθενά για αλλαγή μοριοδότητσης και ανέφερε την περσυνή μοριοδότηση. Δηλαδή όπως ακριβώς ήτανε πέρισυ.
γιωργάρας έγραψε:Μήπως διάβασε κανείς το χθεσινό Έθνος; Δεν έλεγε πουθενά για αλλαγή μοριοδότητσης και ανέφερε την περσυνή μοριοδότηση. Δηλαδή όπως ακριβώς ήτανε πέρισυ.
Γιατί πολύ απλά έκαναν copy - paste τα παλαιότερα άρθρα τους!