ναιarisba έγραψε: Ειναι αυστηροι στην αεροπορια σε ολες τις δοκιμασιες; Ψυχοτεχνικα ιατρικα κ αθληματα;
Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 81
ενταξει καλα κανει αν μπορει, παιζεται το μελλον του, καποιοι αλλοι πριν ΕΛΕΓΑΝ οτι εχουν και αλλες δουλειες και ηθελαν να τελειωνουν, να ξερουν κτλHΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ έγραψε:arisba έγραψε: Εγω ξεκιναω 9 μαρτιου. Αεροπορια ειμαι... Κανω προπονηση με γυμναστρια. Τα 100 μ τα κανω σε 15 δευτερα και το 1000 σε 4 και 18. Τα υπολοιπα ολα οκ. Λιγο το μηκος αλλα οκ κ εκει. Παιζει ρολο κ η σειρα τι κουραση θα υπαρχει. Ξερουμε τη σειρα στην αεροπορια;
αμα σου περισσευουν
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 61
kostaslou έγραψε:γιουργιαααααααα και τους πηραμε τα σωβρακαHΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ έγραψε: Ολοι μαζι για τον κωστα
κοιτα αδερφε στα υγεονομικα περνας κ ψυχολογο κοιτα μην πεις κανα γιουργια
και προπαντων μην πεις για κανα σοβρακακι

-
- Συνταγματάρχης
Θα σε πουνε αλικη... Πας κ στο ναυτικο... Φιλε πλακα πλακα εναν λουλη τον κοψανε
σοβρακολογω
σοβρακολογω
-
- Λοχαγός
θα το παιξω οσο πιο λογικος μπορω... Δν θα βγαλω το αγριο προς τα εξωHΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ έγραψε:κοιτα αδερφε στα υγεονομικα περνας κ ψυχολογο κοιτα μην πεις κανα γιουργιακαι προπαντων μην πεις για κανα σοβρακακιkostaslou έγραψε:γιουργιαααααααα και τους πηραμε τα σωβρακαHΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ έγραψε: Ολοι μαζι για τον κωσταε;

Γεια σου ηλεκτρολογε. θα το ξανα πω, ειμαι γυναικα και φοβαμαι παρα πολυ για τα αθληματα. για ναυτικο παντα. στο 1000 εχω προβλημα. ηθελα να σε ρωτησω, αν σου λενε κατευθειαν στα αθληματα, οτι κοβεσαι, η αν περιμενεις 31μαρτιου; Κοπηκαν αρκετοι στο ναυτικο, ειδικα γυναικες; Σου ευχομαι καλη σταδιοδρομια στο ναυτικο!
-
- Συνταγματάρχης
ΟΑΑΕΕ02 έγραψε:ενταξει καλα κανει αν μπορει, παιζεται το μελλον του, καποιοι αλλοι πριν ΕΛΕΓΑΝ οτι εχουν και αλλες δουλειες και ηθελαν να τελειωνουν, να ξερουν κτλHΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ έγραψε:arisba έγραψε: Εγω ξεκιναω 9 μαρτιου. Αεροπορια ειμαι... Κανω προπονηση με γυμναστρια. Τα 100 μ τα κανω σε 15 δευτερα και το 1000 σε 4 και 18. Τα υπολοιπα ολα οκ. Λιγο το μηκος αλλα οκ κ εκει. Παιζει ρολο κ η σειρα τι κουραση θα υπαρχει. Ξερουμε τη σειρα στην αεροπορια;
αμα σου περισσευουν
πιοι;
-
- Λοχαγός
σοβαρα; Και αυτος-αυτη γτ πηγε; Δν το ηξερε?HΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ έγραψε: Θα σε πουνε αλικη... Πας κ στο ναυτικο... Φιλε πλακα πλακα εναν λουλη τον κοψανεσοβρακολογω
-
- Λοχαγός
παιδια μν το πατε στην παρεξηγησηΟΑΑΕΕ02 έγραψε:ενταξει καλα κανει αν μπορει, παιζεται το μελλον του, καποιοι αλλοι πριν ΕΛΕΓΑΝ οτι εχουν και αλλες δουλειες και ηθελαν να τελειωνουν, να ξερουν κτλHΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ έγραψε:αμα σου περισσευουνarisba έγραψε: Εγω ξεκιναω 9 μαρτιου. Αεροπορια ειμαι... Κανω προπονηση με γυμναστρια. Τα 100 μ τα κανω σε 15 δευτερα και το 1000 σε 4 και 18. Τα υπολοιπα ολα οκ. Λιγο το μηκος αλλα οκ κ εκει. Παιζει ρολο κ η σειρα τι κουραση θα υπαρχει. Ξερουμε τη σειρα στην αεροπορια;
-
- Συνταγματάρχης
ΚΑΤΖΚΙ έγραψε:Γεια σου ηλεκτρολογε. Θα το ξανα πω, ειμαι γυναικα και φοβαμαι παρα πολυ για τα αθληματα. Για ναυτικο παντα. Στο 1000 εχω προβλημα. Ηθελα να σε ρωτησω, αν σου λενε κατευθειαν στα αθληματα, οτι κοβεσαι, η αν περιμενεις 31μαρτιου; Κοπηκαν αρκετοι στο ναυτικο, ειδικα γυναικες; Σου ευχομαι καλη σταδιοδρομια στο ναυτικο!
χαλαρωσε κ θα με θυμηθεις ολα καλα θα πανε
μην σταματησεις οταν αρχισεις να τρεχεις για κανεναν λογο
Το εγραψα νομιζω ΕΛΕΓΑΝ. Σωστος;
-
- Συνταγματάρχης
Εκεινη την ωρα
σημαντικο να τερματισεις και 4.40'', σημαινει οτι το θελειςHΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ έγραψε:ΚΑΤΖΚΙ έγραψε:Γεια σου ηλεκτρολογε. Θα το ξανα πω, ειμαι γυναικα και φοβαμαι παρα πολυ για τα αθληματα. Για ναυτικο παντα. Στο 1000 εχω προβλημα. Ηθελα να σε ρωτησω, αν σου λενε κατευθειαν στα αθληματα, οτι κοβεσαι, η αν περιμενεις 31μαρτιου; Κοπηκαν αρκετοι στο ναυτικο, ειδικα γυναικες; Σου ευχομαι καλη σταδιοδρομια στο ναυτικο!
χαλαρωσε κ θα με θυμηθεις ολα καλα θα πανε
μην σταματησεις οταν αρχισεις να τρεχεις για κανεναν λογο
-
- Λοχαγός
να σκεφτεσαι οτι στις 19 απριλιου θα εισαι ΝΒ κανελοπουλοςHΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ έγραψε:χαλαρωσε κ θα με θυμηθεις ολα καλα θα πανεμην σταματησεις οταν αρχισεις να τρεχεις για κανεναν λογοΚΑΤΖΚΙ έγραψε:Γεια σου ηλεκτρολογε. Θα το ξανα πω, ειμαι γυναικα και φοβαμαι παρα πολυ για τα αθληματα. Για ναυτικο παντα. Στο 1000 εχω προβλημα. Ηθελα να σε ρωτησω, αν σου λενε κατευθειαν στα αθληματα, οτι κοβεσαι, η αν περιμενεις 31μαρτιου; Κοπηκαν αρκετοι στο ναυτικο, ειδικα γυναικες; Σου ευχομαι καλη σταδιοδρομια στο ναυτικο!
για τον/την ΕΛΕΓΑΝ λεω, αντε πανω Που σε συμπαθησα παρολο που θα γινεις ναυταιοςHΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ έγραψε:Εκεινη την ωρα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες