Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
jioseftsavi
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από jioseftsavi »

Πει για λεοφωρειο η για φορτηγο θυμασαι;
Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 126

Δημοσίευση από Walas »

Loxias89 έγραψε:Δεν υπάρχει κατηγορία για υεφκκ οδηγούς... Όλοι το ίδιο είναι αρχικα με ίδια κριτήρια εισαγωγής... Μετά στην εκάστοτε φυλακής άμα έχεις Δ πας μεταγωγές δε ξερω ακριβώς πως πάει εσωτερικά. Η εν ανάγκη πας βγάζεις ένα Δ κατηγορίας. Ας με διορθώσει ο διασώστης αν κάνω κάπου λάθος
Στις προκηρύξεις που έβγαζε το δικαιοσύνης μοριοδοτουσε την Δ κατηγορία στους εξωτερικους φρουρους με τον ΑΣΕΠ η 6κ δεν το μοριοδοτουσε. Είναι ένα θέμα που θέλει και η πουεφ να λύσει σε μελλοντικές προκηρυξεις γιατί θα υπάρχει θέμα με τους οδηγούς σε λίγα χρονια.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Ιούλ 15, 2021 3:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gekas55
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Gekas55 »

Διασωστης31 έγραψε:Ναι, σε επόμενη προκήρυξη που θα ζητάει ΔΕ Οδηγούς.Με ΠΕΙ υποχρεωτικά και 3 μηνες προϋπηρεσία τουλάχιστον αν θυμάμαι καλά.

Τσέκαρε τους οδηγούς που θα πάρει στην Δράμα στην 4Κ/2021

Θα το δω. Έχω προϋπηρεσία όμως ως οδηγός χρηματαποστολών Δεν ξέρω άμα πιάνει καί ΠΕΙ ΕΧΩ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΚΑΙ ΠΕΙ ΚΑΙ Δ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΚΑΊ ΠΕΙ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Ιούλ 15, 2021 3:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 213

Δημοσίευση από Loxias89 »

jioseftsavi έγραψε:Πει για λεοφωρειο η για φορτηγο θυμασαι;

Στην 4κ ζητούσε πει για το Γ κατηγορίας και προϋπηρεσία οδηγός δε θυμάμαι ποσο καιρό...

Άβαταρ μέλους
Gekas55
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Gekas55 »

Δεν τα ξέρω αυτά ο λογιστής Μου τα κάνει θα τόν ρωτήσω
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από D.Y.K »

Στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ στις θέσεις για οδηγούς έχει μπει πλέον στο παιχνίδι και η κάρτα ψηφιακού ταχογράφου. Να το έχετε υπόψη σας και αυτό.
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Loxias89 έγραψε:Χαχαχα ήταν αυθόρμητο αδερφέ... Είμαστε στη τελική ευθεία μετά κόπων και βασάνων...

Μάλλον τν φάγαμε τν γάιδαρο φίλε τελειώνουν τα βάσανα μας πρώτα ο Θεός

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Ιούλ 15, 2021 3:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Fireboy
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Fireboy »

Καλησπέρα Θα ήθελα τα φώτα σας εάν γνωρίζετε βέβαια. Είμαι εποχικός πυροσβέστης η σύμβασή μου λήγει τέλη Οκτωβρίου. Πιστεύω πως έχω τα μόρια για σωφρονιστικος υπαλλήλος μπορώ να κάνω αίτηση; Αν βγει τώρα άμεσα η προκήρυξη; Δηλαδή πριν λήξει η σύμβασή μου;(Κι άλλο ένα θεματάκι λένε τα σωματεία μας εδώ ότι θα μας μονιμοποιησουν στην Πυροσβεστική λόγια του αέρα βέβαια μπορεί να μη γίνει τίποτα) Εάν κάνω αίτηση και μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα με έχουν μονιμοποιήση Στην Πυροσβεστική Και βγουν τα αποτελέσματα από τους σωφρονιστικούς και είμαι μέσα μπορώ να αρνηθώ τη θέση αυτή ως σωφρονιστικός; Ή θα έχω κάποια επίπτωση από τον ΑΣΕΠ ; Ευχαριστώ ελπίζω να μην σας μπέρδεψα
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Καμία. Απλά δεν συνεχίζεις τις διαδικασίες.

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Pyr »

Fireboy έγραψε:Καλησπέρα Θα ήθελα τα φώτα σας εάν γνωρίζετε βέβαια. Είμαι εποχικός πυροσβέστης η σύμβασή μου λήγει τέλη Οκτωβρίου. Πιστεύω πως έχω τα μόρια για σωφρονιστικος υπαλλήλος μπορώ να κάνω αίτηση; Αν βγει τώρα άμεσα η προκήρυξη; Δηλαδή πριν λήξει η σύμβασή μου;(Κι άλλο ένα θεματάκι λένε τα σωματεία μας εδώ ότι θα μας μονιμοποιησουν στην Πυροσβεστική λόγια του αέρα βέβαια μπορεί να μη γίνει τίποτα) Εάν κάνω αίτηση και μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα με έχουν μονιμοποιήση Στην Πυροσβεστική Και βγουν τα αποτελέσματα από τους σωφρονιστικούς και είμαι μέσα μπορώ να αρνηθώ τη θέση αυτή ως σωφρονιστικός; Ή θα έχω κάποια επίπτωση από τον ΑΣΕΠ ; Ευχαριστώ ελπίζω να μην σας μπέρδεψα

Κάνε αίτηση για όπου θές... Αν περάσεις τότε παραίτηση απο εποχικός πυρ/στης και πας εκεί που πέρασες...

τώρα για το επόμενο ερώτημα δύσκολα τα πράγματα... Να ξανα επιστρέψεις δηλαδή... Ανάλογα βέβαια και το πώς θα κάτσουν ΧΡΟΝΙΚΑ οι προκηρύξεις...

Άβαταρ μέλους
Fireboy
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Fireboy »

Pyr έγραψε:Κάνε αίτηση για όπου θές... Αν περάσεις τότε παραίτηση απο εποχικός πυρ/στης και πας εκεί που πέρασες...

τώρα για το επόμενο ερώτημα δύσκολα τα πράγματα... Να ξανα επιστρέψεις δηλαδή... Ανάλογα βέβαια και το πώς θα κάτσουν ΧΡΟΝΙΚΑ οι προκηρύξεις...

Ελπίζω να μην συνωμοτήσει το σύμπαν εναντίον μου χαχα καλώς ευχαριστώ!

Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Fireboy έγραψε:

Ελπίζω να μην συνωμοτήσει το σύμπαν εναντίον μου χαχα καλώς ευχαριστώ!

3000 θέσεις είναι με τα μόρια που μαζεύεις είναι σίγουρο ότι θα μπεις στους σωφρονιστικούς από πού και έως που ; Το ΑΣΕΠ έχει εντελώς διαφορετικά κριτήρια από την Πυροσβεστική να θυμάσαι

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Πέμ Ιούλ 15, 2021 2:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:3000 θέσεις είναι με τα μόρια που μαζεύεις είναι σίγουρο ότι θα μπεις στους σωφρονιστικούς από πού και έως που ;

Εσύ ως τι ρωτάς; Λογαριασμό θα σου δώσει το που θα κάνει τα χαρτιά του το παλικάρι;

Stauros44
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Stauros44 »

Η Δράμα θα βγει μαζί με τα υπόλοιπα καταστήματα θα είναι μια η προκήρυξη?
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Stauros44 έγραψε:Η Δράμα θα βγει μαζί με τα υπόλοιπα καταστήματα θα είναι μια η προκήρυξη;

Ναι

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες