Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
george96

Δημοσίευση από george96 »

καλησπερα και απο εμενα παιδια.. εχω επιλεχθει β επικουρικο στους διοριστεους σε φυλακη της νεαπολης.. με εμπειρια, τριτεκνια και αγγλικα.. θα με παρουνε; η δεν εχω πιθανοτητες λογω β επικουρικου; ευχαριστω εκ των προτερων.
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 188

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Στέλλα. έγραψε:Σωστός

Αυτό με τις καθυστερήσεις πληρωμών το είχα αντιμετωπισει σε σύμβαση με νοσοκομείο και αναγκάστηκα άφησα την θέση γιατί έπρεπε να μετακομίσω και δεν έβγαινε... Τώρα με τις φυλακές ελπίζω να μην συμβεί το ιδιο αλλά και να συμβεί εφόσον μιλάμε για θέση μονιμη θα πρέπει να το σκεφτούμε και όσοι έχουν πλάτη κάποιον να βοηθήσει καλβε αλλιώς δεν γίνεται.

gr_ar

Δημοσίευση από gr_ar »

REDMAN316 έγραψε:Αυτό με τις καθυστερήσεις πληρωμών το είχα αντιμετωπισει σε σύμβαση με νοσοκομείο και αναγκάστηκα άφησα την θέση γιατί έπρεπε να μετακομίσω και δεν έβγαινε... Τώρα με τις φυλακές ελπίζω να μην συμβεί το ιδιο αλλά και να συμβεί εφόσον μιλάμε για θέση μονιμη θα πρέπει να το σκεφτούμε και όσοι έχουν πλάτη κάποιον να βοηθήσει καλβε αλλιώς δεν γίνεται.

Σε όλες τις συμβάσεις ΣΟΧ ΙΔΟΧ γίνεται αυτό, ειδικά τον πρώτο καιρό πληρώνεσαι μετά από 1,5 με 2 μήνες.

Jerry
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από Jerry »

george96 έγραψε:καλησπερα και απο εμενα παιδια.. εχω επιλεχθει β επικουρικο στους διοριστεους σε φυλακη της νεαπολης.. με εμπειρια, τριτεκνια και αγγλικα.. θα με παρουνε; η δεν εχω πιθανοτητες λογω β επικουρικου; ευχαριστω εκ των προτερων.

Εφοσον εισαι στους διοριστεους σε εχουν ηδη παρει. Εφοσον δεν αλλαξει η θεση σου στα οριστικα και επιτυχεις στις δοκιμασιες

Jerry
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από Jerry »

Κωστας έγραψε:Δεν πρόκειται να πάρουν με ΣΟΧ ! ΣΕ λίγες μέρες θα βγάλουν τα οριστικά και μετά όλα θα πάρουν το δρόμο τους! Οριστικά πρώτα , μετά υγειονομικα , επειτα ψυχοτεχνικα (που ειναι βασικα ) και βλέπουμε! Για τα αθλήματα δεν ξέρω τι θα γίνει! Τώρα θα Ναι αύριο; Σε 5 μέρες; Σε 10 μέρες; Η ενημέρωση είναι πως μέχρι μέσα Απριλίου το αργότερο τους θέλουν στα καταστήματα και εξωτερικούς αλλά και εσωτερικούς! Ότι έγραψα είναι πληροφορίες από τον ασεπ και όχι συμπεράσματα δικά μου ! Μακάρι να τελειώνει αυτή η ιστορία σύντομα για όλους!

Βασικα ο γραμματεας αντεγκληματικης πολιτικής και ο υποργους λενε οτι θα παρουν σοχ, κι εσυ μας παρουσιαζεις ως βεβαιοτητα κατι που σου πε καποιος στον ασεπ?!

Στέλλα.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Στέλλα. »

REDMAN316 έγραψε:

Αυτό με τις καθυστερήσεις πληρωμών το είχα αντιμετωπισει σε σύμβαση με νοσοκομείο και αναγκάστηκα άφησα την θέση γιατί έπρεπε να μετακομίσω και δεν έβγαινε... Τώρα με τις φυλακές ελπίζω να μην συμβεί το ιδιο αλλά και να συμβεί εφόσον μιλάμε για θέση μονιμη θα πρέπει να το σκεφτούμε και όσοι έχουν πλάτη κάποιον να βοηθήσει καλβε αλλιώς δεν γίνεται.

Το γνωρίζω ότι καθυστερούν γιατί και εγώ σε νοσοκομείο δούλευα και όταν πήραν τον κόσμο με ιδιωτικές συμβάσεις έκαναν κανένα δίμηνο να τους πληρώσουν. Εγώ δεν είχα κάνει τα χαρτιά μου τότε γιατί ήθελα να μείνω στην εταιρεία αλλά με συναδέλφους που μιλάω έτσι μου είπαν. Τους τα έδωσαν πριν κανένα μηνα τους δύο μήνες που τους χρωστούσαν. Τι να πω ελπίζω να μην γίνει το ίδιο και με εμάς. Αλλά το θέμα ειναι άλλο τώρα. Δεν βλέπω να πέφτουν τηλέφωνα προς το παρόν. Εκτός και αν κάποιον τον έχουν πάρει τηλέφωνο ας μας το πει

Στέλλα.
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Στέλλα. »

Jerry έγραψε:
Κωστας έγραψε:Δεν πρόκειται να πάρουν με ΣΟΧ ! ΣΕ λίγες μέρες θα βγάλουν τα οριστικά και μετά όλα θα πάρουν το δρόμο τους! Οριστικά πρώτα , μετά υγειονομικα , επειτα ψυχοτεχνικα (που ειναι βασικα ) και βλέπουμε! Για τα αθλήματα δεν ξέρω τι θα γίνει! Τώρα θα Ναι αύριο; Σε 5 μέρες; Σε 10 μέρες; Η ενημέρωση είναι πως μέχρι μέσα Απριλίου το αργότερο τους θέλουν στα καταστήματα και εξωτερικούς αλλά και εσωτερικούς! Ότι έγραψα είναι πληροφορίες από τον ασεπ και όχι συμπεράσματα δικά μου ! Μακάρι να τελειώνει αυτή η ιστορία σύντομα για όλους!

Βασικα ο γραμματεας αντεγκληματικης πολιτικής και ο υποργους λενε οτι θα παρουν σοχ, κι εσυ μας παρουσιαζεις ως βεβαιοτητα κατι που σου πε καποιος στον ασεπ?!

Άκυρο. Δεν νομίζω πως ξέρουν αυτοί εκεί μέσα κάτι που ισχύει

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από ARN »

Και στους εποπ και στους οβα είχαν γίνει κρατήσεις παρεμπιπτόντως... Τωρα από τα λεγόμενα που διάβασα κάποιον εδώ μέσα οι οποίοι είπαν ότι το πρώτο χρόνο έχεις 100 ευρώ κρατήσεις τον μήνα, συνολικά 1200 το χρόνο δηλαδή, συμπεραίνω ότι δεν θα μας αφήσουν απλήρωτους διότι θα τα παίρνουν σταδιακά από το μηνιάτικο.

Θεωρω ότι θα τα πληρωθουμε αυτά αναδρομικά όπως γίνονται κ στις ένοπλες δυνάμεις

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 188

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Στέλλα. έγραψε:
REDMAN316 έγραψε:

Το γνωρίζω ότι καθυστερούν γιατί και εγώ σε νοσοκομείο δούλευα και όταν πήραν τον κόσμο με ιδιωτικές συμβάσεις έκαναν κανένα δίμηνο να τους πληρώσουν. Εγώ δεν είχα κάνει τα χαρτιά μου τότε γιατί ήθελα να μείνω στην εταιρεία αλλά με συναδέλφους που μιλάω έτσι μου είπαν. Τους τα έδωσαν πριν κανένα μηνα τους δύο μήνες που τους χρωστούσαν. Τι να πω ελπίζω να μην γίνει το ίδιο και με εμάς. Αλλά το θέμα ειναι άλλο τώρα. Δεν βλέπω να πέφτουν τηλέφωνα προς το παρόν. Εκτός και αν κάποιον τον έχουν πάρει τηλέφωνο ας μας το πει

Εφόσον μας έχουν ανάγκη και βιαζονται να πάρουν κόσμο με συμβάσεις καλό είναι όταν ξεκονησουν τα τηλέφωνα από το υπουργείο να αναφέρουμε ξεκάθαρα ότι θα αναλάβουμε αλλά χρειαζόμαστε άμεσες πληρωμες για να αντέξουμε στην πόλη που θα μετακομίσουμε. Ίσως αν το κάνουμε η πλειοψηφία να ακουστεί εκεί που πρέπει, βεβαια μιλάμε για ελληνικό κράτος τώρα αλλά τέλος πάντων δεν είναι κόπος να ζητήσουμε μια διαβεβαιωση ότι η πληρωμές δεν θα γίνουν μετά από 2-3 μηνες.

Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Ανέφερα την κουβέντα που μου είπαν στον ασεπ ! Στο δικό μου μυαλό στέκει αυτό που μου ανέφεραν διότι αν πάρει με ΣΟΧ και κοπούν άτομα στα ψυχοτεχνικα η στα αθλήματα Τι Θα τους κάνει μετά; Θα δουλέψουν 2 μήνες Και μετά θα ψάχνει επιλαχόντες; Βάση λογικής θα πάρει άτομα λοιπόν που έχουν περάσει όλες τις διαδικασίες ώστε να μην φάνε φόλα μετά με κομμενους και δεν ξέρουν τι να κάνουν
Jerry
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από Jerry »

REDMAN316 έγραψε:Εφόσον μας έχουν ανάγκη και βιαζονται να πάρουν κόσμο με συμβάσεις καλό είναι όταν ξεκονησουν τα τηλέφωνα από το υπουργείο να αναφέρουμε ξεκάθαρα ότι θα αναλάβουμε αλλά χρειαζόμαστε άμεσες πληρωμες για να αντέξουμε στην πόλη που θα μετακομίσουμε. Ίσως αν το κάνουμε η πλειοψηφία να ακουστεί εκεί που πρέπει, βεβαια μιλάμε για ελληνικό κράτος τώρα αλλά τέλος πάντων δεν είναι κόπος να ζητήσουμε μια διαβεβαιωση ότι η πληρωμές δεν θα γίνουν μετά από 2-3 μηνες.

Βασικα εχω την αισθηση οτι δεν θα παρουν κςν τηλ απο το υπουργειο. Θα παρουν απο το καταστημα κρατησης. Επομενως αφενος δεν ειναι αρμοδιοι για τις πληρωμες κι αφετερου δεν τους καιγεται καρφι

Στέλλα.
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Στέλλα. »

REDMAN316 έγραψε:Εφόσον μας έχουν ανάγκη και βιαζονται να πάρουν κόσμο με συμβάσεις καλό είναι όταν ξεκονησουν τα τηλέφωνα από το υπουργείο να αναφέρουμε ξεκάθαρα ότι θα αναλάβουμε αλλά χρειαζόμαστε άμεσες πληρωμες για να αντέξουμε στην πόλη που θα μετακομίσουμε. Ίσως αν το κάνουμε η πλειοψηφία να ακουστεί εκεί που πρέπει, βεβαια μιλάμε για ελληνικό κράτος τώρα αλλά τέλος πάντων δεν είναι κόπος να ζητήσουμε μια διαβεβαιωση ότι η πληρωμές δεν θα γίνουν μετά από 2-3 μηνες.

Βέβαια και πρέπει να το ρωτήσουμε αυτό τι γίνεται με τις πληρωμές αλλά μου φενεται αυτό που λέει ο φίλος Jerry πιο κάτω ισχύει ότι δεν τους πολύ καίγεται καρφί.Redman316 από που είσαι και που έχεις περάσει; Αν επιτρέπεται

Panos

Δημοσίευση από Panos »

Jerry έγραψε:Βασικα εχω την αισθηση οτι δεν θα παρουν κςν τηλ απο το υπουργειο. Θα παρουν απο το καταστημα κρατησης. Επομενως αφενος δεν ειναι αρμοδιοι για τις πληρωμες κι αφετερου δεν τους καιγεται καρφι
έχετε βάλει τον αριθμό σας στην αίτηση; Γιατί εγώ δεν τον έχω βάλει;
Άβαταρ μέλους
alexandros91
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από alexandros91 »

https://www.cretalive.gr/crete/prosopiko-sto-katasthma-krathshs-neapolhs
Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

Μέχρι την ανάρτηση του οριστικού πίνακα κατάταξης, θα γίνει έγγραφο προς το ΑΣΕΠ για να δοθεί άδεια για ΙΔΟΧ (οκτάμηνα). Ακολούθως το Υπουργείο Δικαιοσύνης απευθύνει πρόσκληση με την οποία καλεί από τους διοριστέους των προσωρινών πινάκων να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τα οκτάμηνα μέχρι να οριστικοποιηθούν οι πίνακες των μονίμων.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης