Παίδες, δεν είπα ΠΟΤΕ, ότι θα πέσουν ΠΟΛΥ τα όρια! Θα πέσουν, με βάση όσα ακούμε, όλο το χρόνο, ειδικά εμείς που περιμέναμε και φέτος την προκ και δεν βγήκε. Έχω γράψει και εδώ μέσα, εκτίμηση μου είναι 35 μάχιμοι 40 οδηγοί. Μία πενταετία κάτω. Δεν θα αφήσουν τα σωματεία μεγάλες αλλαγές, εκτός και αν τους τάξουν άλλη μοριοδότηση για εποχικούς, που θα αυξάνει τα όρια μόνο για αυτούς. Και δεν είμαι εθελοντής!
Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)
Re: Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)
Και για να είμαστε και ξεκάθαροι, οι εποχικοί προηγούνται έναντι όλων μας. Δουλεμένο και έτοιμο προσωπικό, δεν το πετάς! Από εκεί και μετά, με την προκ των εμοδε και γενικών, που θα βγάλει, θα απορροφηθούν και κάποιοι, νυν εποχικοί. Να δούμε πόσοι θα μείνουν που θα συμμετέχουν στην καινούργια προκ και ότι περισσέψει, σε εμάς. Έτσι πάει.
Έτσι είναι εποχικος ίσον άδεια δε έχεις ρεπό δεν έχεις και όταν δε είσαι σε φωτιά είσαι περιπολικά όλη ημέρα στο ήλιο δε κάθεσαι πότε μέσα σε σταθμο. Κοινώς βγάζεις όλη τη βρώμικη δουλειά και μετά σου λένε δρόμο. Πρέπει να είσαι πολύ καμένος για να θες να γίνεις. Ακόμα ποιο καμένος να είσαι εθελοντής τουλάχιστον ο εποχικός πληρώνεται.
Παιδιά είμαι επιλαχών στην εμοδε
Με 800
Μόρια μπήκα
Λέτε να μας πάρουν
Με 800
Μόρια μπήκα
Λέτε να μας πάρουν
Αντε τυχεροί εσείς οι 190 της εμοδε π είστε επιλαχόντες … κοιτάξτε τι βγήκε… ας είναι καλά ο γιος του κολοβού που θέλουν να τον βάλουν μέσα. Από τις 300 προσλήψεις εμοδε θ πάρει 190 από τους προηγούμενους δασοκομαντος π ήταν επιλαχόντες
Αφου ανακοινωθηκε σε επισημο σαιτ ολα καλα θα πανε
Γιατί δεν παίρνει 300 επιλαχόντες άλλα μόνο 190; Θα βγάλει προκήρυξη δηλαδή για 110 άτομα ; Περίεργο πράγμα
Μπράβο ρε παλληκάρι. Τι δεν θα δινα να είμαι στη θέση σου. Αλλά χαλάλι. Πιστεύω θα μπω. Να χαρείς εσύ αυτό το συναίσθημα και για μένα. Χαλάλι σου και πάλι και να πας μπροστά εύχομαι και στους υπόλοιπους παιδιά!
Μπράβο ρε μάγκα! Είχα καιρό να διαβάσω τέτοιο σχόλιο εδώ μέσα. Εγώ άκυρος είμαι αλλά στο εύχομαι ολόψυχα σε εσένα και σε όσα ακόμα παιδιά το αξίζουν!
Η προκ των εποχικων θα ειναι τετοια που θα ξανα μπουνε οσοι ειναι ηδη εποχικοι.
Θα βγει νεα προκ εμοδε…αυτο το οτι θα καλυφθουνε οι θεσεις απ τους επιλαχοντες δεν ισχυει.
Οι επιλαχοντες αυτοι θα καλυψουν θεσεις οσων παραιτηθουν ή οσων βρεθηκαν θεμα με τα χαρτια τους.
Ελαχιστοι δλδ.
Θα βγει νεα προκ εμοδε…αυτο το οτι θα καλυφθουνε οι θεσεις απ τους επιλαχοντες δεν ισχυει.
Οι επιλαχοντες αυτοι θα καλυψουν θεσεις οσων παραιτηθουν ή οσων βρεθηκαν θεμα με τα χαρτια τους.
Ελαχιστοι δλδ.
Ευχαριστώ φίλε μου και σ εσένα εύχομαι τα καλύτερα και να δεις την ζωή σου να παίρνει τη ροή που εσύ θες! Να εχεις υγεία και να είσαι γερός κ όλα τα παιδιά εδώ μέσα και όλα τα υπόλοιπα έρχονται. Εδώ είναι ο Θεός!Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 08, 2024 2:16 amΜπράβο ρε μάγκα! Είχα καιρό να διαβάσω τέτοιο σχόλιο εδώ μέσα. Εγώ άκυρος είμαι αλλά στο εύχομαι ολόψυχα σε εσένα και σε όσα ακόμα παιδιά το αξίζουν!
31 Οκτωβρίου & 1 Νοεμβρίου... Και μέχρι να έρθει η δικαίωση.
Συγκεντρωνόμαστε ειρηνικά στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ώστε να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ πλέον αυτό που μας αξίζει:12 μήνες εργασία στο Πυροσβεστικό Σώμα.
Συνάδελφοι, μας κορόιδεψαν, μας περιφρόνησαν, μας αφήνουν οριστικά άνεργους. Η μη ανανέωση των συμβάσεων εποχικότητας είναι ακόμα μια τρανή απόδειξη πως το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας δεν σέβεται τις ατελείωτες ώρες εργασίας που με κίνδυνο της ζωής μας προσφέραμε στην πατρίδα.
Όλοι εκεί, με αεροπλάνα, με πλοία, με αμάξια με τρένα, ταξιδεύουμε μαζί με τις οικογένειες μας και τους φίλους μας, τον απλό πολίτη που ήμασταν δίπλα του σώζοντας τις περιουσίες τους και το δασικό πλούτο της χώρας μας, ώστε να μάθουν επιτέλους να μας υπολογίζουν.
Συνάδελφοι, ΕΠΟΧΙΚΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ! Θα νικήσουμε γιατί το δίκαιο πάντα στο τέλος υπερισχύει.
https://www.facebook.com/share/5tUcjMMu ... tid=WC7FNe
Συγκεντρωνόμαστε ειρηνικά στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ώστε να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ πλέον αυτό που μας αξίζει:12 μήνες εργασία στο Πυροσβεστικό Σώμα.
Συνάδελφοι, μας κορόιδεψαν, μας περιφρόνησαν, μας αφήνουν οριστικά άνεργους. Η μη ανανέωση των συμβάσεων εποχικότητας είναι ακόμα μια τρανή απόδειξη πως το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας δεν σέβεται τις ατελείωτες ώρες εργασίας που με κίνδυνο της ζωής μας προσφέραμε στην πατρίδα.
Όλοι εκεί, με αεροπλάνα, με πλοία, με αμάξια με τρένα, ταξιδεύουμε μαζί με τις οικογένειες μας και τους φίλους μας, τον απλό πολίτη που ήμασταν δίπλα του σώζοντας τις περιουσίες τους και το δασικό πλούτο της χώρας μας, ώστε να μάθουν επιτέλους να μας υπολογίζουν.
Συνάδελφοι, ΕΠΟΧΙΚΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ! Θα νικήσουμε γιατί το δίκαιο πάντα στο τέλος υπερισχύει.
https://www.facebook.com/share/5tUcjMMu ... tid=WC7FNe
Εχεις δικιο βαλε και την προκυρηξη του 2023
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες