Χαχαχαχαχαχαα πάντα ρε…τι να πω με τα παιδάκια τα μισά καταλαβαίνουν από πτι τους λέμε λες και εγώ είπα να μην μπούνε οσοι θέλουν και τους αρέσει να μπουν αλλά προέχουν πρώτα οι συνάδελφοι τι πιο λογικό. Τέλος πάντον
Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 140
Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
Δεν χρειάζεται να καταφεύγουμε σε τέτοιου ειδους σχολιασμούς Απλά Κικίλιας έχει δείξει σημασία περισσότερη στους συμβασιούχουςκαι δεν έχει να κάνει το ότι είσαι συμβασιούχους Απλά συγκεκριμένες υπηρεσίες όπως στην υγεία και στην Πυροσβεστική είναι απαραίτητη η προϋπηρεσία,
-
Πολύ σωστά τα λες…μένει να φανεί…όποιος μπορεί και του αρέσει να μπει όλοι χωράμεYank έγραψε: Τρί Ιουν 27, 2023 2:18 pm Δεν χρειάζεται να καταφεύγουμε σε τέτοιου ειδους σχολιασμούς Απλά Κικίλιας έχει δείξει σημασία περισσότερη στους συμβασιούχουςκαι δεν έχει να κάνει το ότι είσαι συμβασιούχους Απλά συγκεκριμένες υπηρεσίες όπως στην υγεία και στην Πυροσβεστική είναι απαραίτητη η προϋπηρεσία,
Για ***** καλά το πας, για πυροσβέστης δε σε βλέπω. Τέλος πάντων σταματά να βγάζεις κόμπλεξ και γράψε άμα έχεις καμιά πληροφορία για την προκήρυξη, δε μας νοιάζουν οι παπαρολογιες σου.purosvestis έγραψε: Τρί Ιουν 27, 2023 1:58 pmΠοιο είναι το σχόλιο μου που υποστηρίζω τους συναδέλφους μου; Οτι νανε θα την φας την μπουκιά έρχεται η ώρα θέλεται να μπείτε χωρίς να ανήκεται στο Σώμα και νομίζοντας οτι με το ηλικιακό θα ρίξετε το ηθικό των συναδέλφων έρχεται η ώρα μετά μην σας ψάχνουμεStraw Hat έγραψε: Τρί Ιουν 27, 2023 1:45 pmΜεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη λες. Το ποιος βγάζει κομπλεξ και χολή φαίνεται στο σχόλιο σου.purosvestis έγραψε: Τρί Ιουν 27, 2023 1:10 pm Θα δείτε τα θέματα που υπάρχουν δεν θα καθόμαστε πάλι να λέμε τα ίδια δεν είναι αυτό μόνο το πρόβλημα…κάντε λίγο υπομονή …πάντως ο κοικίλιας τους συμβασιούχους στην υγεία τους στήριζε πολύ. Θα γίνει και με εμάς ….
Όσο για τους πολίτες που βγάζετε χολή θα φάτε γλαρόσουπα όταν έρθει η ώρα κανείς από τους συναδέλφους μου δεν θα μείνει απλά εποχικός εδώ θα είμαστε να τα δούμε…λίγο υπομονή παιδιά στους συναδέλφους
-
Τις πληροφορίες τενεκέ τις είπα αλλά μάλλον δεν κόβει οπότε δεν κάνεις εσύ για το σώμα φτάνει έχουμε σαν εσένα τόαους ΠΠΥ δεν θέλουμε και καινούργιους…κάτσε στα αυγά σου …υπομονή ξαναλέω για τους συμβασιούχους εσείς πάρτε οι πολίτες τα βύσματα που ψηφίσατε να μάθετε τι και πως…Straw Hat έγραψε: Τρί Ιουν 27, 2023 2:22 pmΓια ***** καλά το πας, για πυροσβέστης δε σε βλέπω. Τέλος πάντων σταματά να βγάζεις κόμπλεξ και γράψε άμα έχεις καμιά πληροφορία για την προκήρυξη, δε μας νοιάζουν οι παπαρολογιες σου.purosvestis έγραψε: Τρί Ιουν 27, 2023 1:58 pmΠοιο είναι το σχόλιο μου που υποστηρίζω τους συναδέλφους μου; Οτι νανε θα την φας την μπουκιά έρχεται η ώρα θέλεται να μπείτε χωρίς να ανήκεται στο Σώμα και νομίζοντας οτι με το ηλικιακό θα ρίξετε το ηθικό των συναδέλφων έρχεται η ώρα μετά μην σας ψάχνουμεStraw Hat έγραψε: Τρί Ιουν 27, 2023 1:45 pm
Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη λες. Το ποιος βγάζει κομπλεξ και χολή φαίνεται στο σχόλιο σου.
Μόνο οι πολίτες έχουν βύσματα, ενώ οι εποχικοί και μόνιμοι είναι εκεί μέσα μόνοι τους, χωρίς σπρώξιμο; Παντού υπάρχουν βύσματα και όλοι τα βάζουν! Και κατά την γνώμη μου, καλά κάνουν. Δεν συζητάμε εδώ, ποιος είναι ο καλύτερος, ο πολίτης ή ο εποχικός ή ο μόνιμος. Τι θα κάνει το νέο υπουργείο με τις προκηρύξεις μας νοιάζει.
Σύμφωνω απόλυτα με αυτά που λες αλλά τα βύσματα τελείωσαν όσο έχει να κάνει με προκήρυξη και σειρά κατατάξεις μπροστά μου έγινε κάποιο τηλέφωνο για την βολέψει κάποιου και του είπε αυτά δεν γίνονται πια,niasimas έγραψε: Τρί Ιουν 27, 2023 6:48 pm Μόνο οι πολίτες έχουν βύσματα, ενώ οι εποχικοί και μόνιμοι είναι εκεί μέσα μόνοι τους, χωρίς σπρώξιμο; Παντού υπάρχουν βύσματα και όλοι τα βάζουν! Και κατά την γνώμη μου, καλά κάνουν. Δεν συζητάμε εδώ, ποιος είναι ο καλύτερος, ο πολίτης ή ο εποχικός ή ο μόνιμος. Τι θα κάνει το νέο υπουργείο με τις προκηρύξεις μας νοιάζει.
Στο μόνο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις το βύσμα είναι να περνάς καλά στην υπηρεσία και να μην σε χώνουν ως εκεί, άλλαξαν τα πράγματα παιδιάααα ξυπνάμε
-
Εμείς μπήκαμε με αξιοκρατία και μόρια δεν χωρούσε βύσμα. Επίσης εγω το είπα για να μάθουν για την προκήρυξη αφου τους καίει τόσο πολύ. Σε εμένα όταν έδινα αθλήματα δύο άτομα κόπηκαν και πήραν τηλέφωνο τα βύσματα στα καπάκια και ο αξιωματικός είπε δεν θα εκτεθώ εγώ μπροστά σε όλους δεν χωράει βύσμα όποιος δεν μπορεί να πάει να κάνει κάτι άλλο. Αυτά τώρα για την προκήρυξη είπα και πιο πάνω 35+ τις αντιπυρικες και πολλλά άτομα οχι 500-700 μακάρι να πάει 40 η να κάνουν πενταετης τους μεγάλους δεν θα μείνει κανείς απ έξω θα το δείτε τα μαγειρεύουν όλα…θα έχουμε θετικές εξελίξεις και οι πολίτες όποιος το γουστάρει και μπορεί να μπει ας μπειYank έγραψε: Τρί Ιουν 27, 2023 6:55 pmΣύμφωνω απόλυτα με αυτά που λες αλλά τα βύσματα τελείωσαν όσο έχει να κάνει με προκήρυξη και σειρά κατατάξεις μπροστά μου έγινε κάποιο τηλέφωνο για την βολέψει κάποιου και του είπε αυτά δεν γίνονται πια,niasimas έγραψε: Τρί Ιουν 27, 2023 6:48 pm Μόνο οι πολίτες έχουν βύσματα, ενώ οι εποχικοί και μόνιμοι είναι εκεί μέσα μόνοι τους, χωρίς σπρώξιμο; Παντού υπάρχουν βύσματα και όλοι τα βάζουν! Και κατά την γνώμη μου, καλά κάνουν. Δεν συζητάμε εδώ, ποιος είναι ο καλύτερος, ο πολίτης ή ο εποχικός ή ο μόνιμος. Τι θα κάνει το νέο υπουργείο με τις προκηρύξεις μας νοιάζει.
Στο μόνο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις το βύσμα είναι να περνάς καλά στην υπηρεσία και να μην σε χώνουν ως εκεί, άλλαξαν τα πράγματα παιδιάααα ξυπνάμε
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 56
Συνάδελφε σε ευχαριστούμε για την αισιοδοξία που μας δίνεις, αλλά καλό θα ήταν να μας αναφέρεις τη πηγή 

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Συνάδελφε σε ευχαριστούμε για την αισιοδοξία που μας δίνεις, αλλά καλό θα ήταν να μας αναφέρεις τη πηγή 

-
Η πηγή φιλαράκι είναι από άτομα που είναι στις μεταθέσεις και όποιος από κάτω λέει πλέον δεν ξέρουμε τίποτα είναι ψεύτης…υπάρχει χαρτί κάτω γιαυτό και το σωματεία είπαν θα το κυνηγήσουν το 31 δεν παίζει πουθενά υπάρχει μια περίπτωση αν πάρει μόνο εμοδέ να ισχύει αυτό. Εμας θα μας πάρει γενικών καθηκόντων και τα νησιά και τα αεροδρόμια θα πάρουν φωτιά. Επίσης υπάρχει σήμα συνεργασίας εκαβ με πυροσβεστική να βοηθάν όπου δεν μπορεί να επέμβει το εκαβ δλδ αν έχει ενα ασθενοφόρο μόνο που ισχύει σε πολλά νησιά …όλα θα στρώσουν παιδιά
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Έπρεπε να το είχαν κυνηγήσει από τότε που βγήκε η προκήρυξη για εμοδε αδερφέ... Αλλά αυτή είναι άλλη συζήτηση!
-
Συμφωνώ το θέμα είναι οτι και ο πρώην αρχηγός δεν έφυγε των έδιωξαν γιατί του ήρθε έγγραφο να υπογράψει για προκήρυξη με ηλικακό το 31 για γενικών καθηκόντων και δεν το δέχτηκε είπε τους θέλω όλους δεν θα αθετήσω τον λόγο που έδωσα. Και για να μην φανεί τον έστειλαν άκλαφτο…επίσης όσοι γνωρίζουν τον ράπανο θα ξέρουν οτι η κόρη του συμμετείχε σε προκήρυξη και η θέση της ήταν πολύ κάτω και τελικά μπήκε λογο συνέντευξεις. Είναι πολύ μεγάλο κεφάλι γενικά ακόμα και τώρα περνάει ο λόγος του …υπομονή παιδιά καλή αντιπυρική να έχουμε και ηυχίαDesperado7 έγραψε: Τρί Ιουν 27, 2023 7:41 pm Έπρεπε να το είχαν κυνηγήσει από τότε που βγήκε η προκήρυξη για εμοδε αδερφέ... Αλλά αυτή είναι άλλη συζήτηση!
-
Οι θέσεις είναι γνωστές και ο σημερινός αρχηγός που είναι πολύ φίλος με τον ράπανο έχουν τις ίδιες θέσεις…υπομονη θέλει δεν θα φύγει ετσι άκλαφτος και αυτός λόγο απόψεων παίζουν και άλλα απο πίσω
Εγώ πάλι πιστεύω ότι στην Ελλάδα χωράει παντού το βύσμα. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Τα βλέπουμε κάθε μέρα στα κανάλια.'Άμα έχεις κάνα υπουργό άνετα σε βάζουν και χωρίς μόρια, δεν μιλάω για βουλευτή υπουργό και πάνω. Γνώμη μου εννοείται. Σίγουρα υπάρχουν παραθυράκια που εμείς οι κοινοί θνητοί δεν ξέρουμε.
Tώρα που για πκε λέτε δεν χωράει βύσμα αυτά είναι αρλούμπες. Στην τελευταία προκήρυξη επόπ που μπήκε φίλος μου, μαζί με αυτόν ήταν άλλοι 9 σε συνταγματάρχη δερματολόγο. Ο ένας από αυτούς είχε μανίκι όλο το δεξί χέρι. Τον κόβει, βγαίνει έξω αυτός, παίρνει τηλ πατέρα του και αμέσως χτυπάει τηλ συνταγματάρχη και τον φωνάζει ξανά μέσα. Και του είπε εντάξει περνάς αλλά άμα σε βρω μπροστά μου στο μέλλον θα σε γαμήσω.'Αλλη περίπτωση συγχωριανού μου 1.80 ύψος 110 κιλά πέρασε κανονικά δμς για ειδικός φρουρός. Οπότε μην λέτε ότι να ναι ότι δεν έχει βύσμα σε πκε.
'Αμα είναι φουλ δίκαιες, γιατί δεν τις κάνουνε με βραχιολάκι σαν τον ασεπ και όχι με εποπτεία ασεπ και τέτοιες αρλούμπες. Αυτό το εποπτεία ασεπ ποτέ μου δεν το κατάλαβα. Γιατί να μην είναι φουλ ασεπ όπως δημοτική πχ;
Tώρα που για πκε λέτε δεν χωράει βύσμα αυτά είναι αρλούμπες. Στην τελευταία προκήρυξη επόπ που μπήκε φίλος μου, μαζί με αυτόν ήταν άλλοι 9 σε συνταγματάρχη δερματολόγο. Ο ένας από αυτούς είχε μανίκι όλο το δεξί χέρι. Τον κόβει, βγαίνει έξω αυτός, παίρνει τηλ πατέρα του και αμέσως χτυπάει τηλ συνταγματάρχη και τον φωνάζει ξανά μέσα. Και του είπε εντάξει περνάς αλλά άμα σε βρω μπροστά μου στο μέλλον θα σε γαμήσω.'Αλλη περίπτωση συγχωριανού μου 1.80 ύψος 110 κιλά πέρασε κανονικά δμς για ειδικός φρουρός. Οπότε μην λέτε ότι να ναι ότι δεν έχει βύσμα σε πκε.
'Αμα είναι φουλ δίκαιες, γιατί δεν τις κάνουνε με βραχιολάκι σαν τον ασεπ και όχι με εποπτεία ασεπ και τέτοιες αρλούμπες. Αυτό το εποπτεία ασεπ ποτέ μου δεν το κατάλαβα. Γιατί να μην είναι φουλ ασεπ όπως δημοτική πχ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες