Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 14

Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Ισχύει.
Τα αθλήματα θα δοθούν σε μια σπηλιά στην Ταϊλάνδη. Όποιος επιζεί θα υπογράφει πρόσληψη.
purosvestis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 140

Δημοσίευση από purosvestis »

Πέρα από την πλάκα παιδιά με έναν που μίλησα απο το αρχηγείο μου είπε οτι σεπτέμβριο οκτώμβριο θα τελειώσει το θέμα τον ΠΠΥ και μετά η προκήρυξη μας που από οτι φαίνεται μην εκπλαγείτε αν δεν είναι μόνο 500-700 άτομα αλλά το ηλικιακό και αυτός μου είπε 35+ αντιπυρικές αυτό το πλάνο έχουν μέχρι στιγμής
Tsolias

Δημοσίευση από Tsolias »

Δηλαδή για πόσες ακούγεται;
Comando333

Δημοσίευση από Comando333 »

Εγω ακουσα οτι τα αθληματα θα περιλαμβανουν και ξεναγηση στο ναυαγιο του τιτανικου με υποβρυχιο που μπαζει νερα
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Εε είστε μουρλα αλήθεια 🤣🤣🤣🤣🤣
ξενάγηση λεει στον τιτανικό και ο άλλος για σπηλιά στην ταϊλανδή 🤣 με πεθάνατε
να έχετε καλό
καλημέρα σε όλους
purosvestis

Tsolias έγραψε: Τρί Ιουν 27, 2023 11:40 am Δηλαδή για πόσες ακούγεται;
1000 τουλάχιστον
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Τι θέμα υπάρχει με τους ΠΠΥ ; Όσοι ήταν κάτω των 40 έγιναν μόνιμοι, οι υπόλοιποι ΠΠΥ με ανανέωση 5ετιας για αυτό και πλέον δεν υπάρχει 5ετης κάτω των 45 στο σώμα.
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από mikeangel »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 27, 2023 12:44 pm Τι θέμα υπάρχει με τους ΠΠΥ ; Όσοι ήταν κάτω των 40 έγιναν μόνιμοι, οι υπόλοιποι ΠΠΥ με ανανέωση 5ετιας για αυτό και πλέον δεν υπάρχει 5ετης κάτω των 45 στο σώμα.
Κι όμως υπάρχουν.
purosvestis

Θα δείτε τα θέματα που υπάρχουν δεν θα καθόμαστε πάλι να λέμε τα ίδια δεν είναι αυτό μόνο το πρόβλημα…κάντε λίγο υπομονή …πάντως ο κοικίλιας τους συμβασιούχους στην υγεία τους στήριζε πολύ. Θα γίνει και με εμάς ….
Όσο για τους πολίτες που βγάζετε χολή θα φάτε γλαρόσουπα όταν έρθει η ώρα κανείς από τους συναδέλφους μου δεν θα μείνει απλά εποχικός εδώ θα είμαστε να τα δούμε…λίγο υπομονή παιδιά στους συναδέλφους
Vlachopyrosvestis

Δημοσίευση από Vlachopyrosvestis »

Επαναλαμβάνω.6000 προσλήψεις σε βάθος 3ετιας. Σκληρές αθλητικές δοκιμασίες με πορείες στον Υμηττό, οδήγηση πυροσβεστικων οχημάτων και κατάσβεση πλάγιας!
Αναμένουμε νεότερα μόλις ορκιστεί ο Βασιλαρας.
Άβαταρ μέλους
Straw Hat
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Straw Hat »

purosvestis έγραψε: Τρί Ιουν 27, 2023 1:10 pm Θα δείτε τα θέματα που υπάρχουν δεν θα καθόμαστε πάλι να λέμε τα ίδια δεν είναι αυτό μόνο το πρόβλημα…κάντε λίγο υπομονή …πάντως ο κοικίλιας τους συμβασιούχους στην υγεία τους στήριζε πολύ. Θα γίνει και με εμάς ….
Όσο για τους πολίτες που βγάζετε χολή θα φάτε γλαρόσουπα όταν έρθει η ώρα κανείς από τους συναδέλφους μου δεν θα μείνει απλά εποχικός εδώ θα είμαστε να τα δούμε…λίγο υπομονή παιδιά στους συναδέλφους
Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη λες. Το ποιος βγάζει κομπλεξ και χολή φαίνεται στο σχόλιο σου.
purosvestis

Straw Hat έγραψε: Τρί Ιουν 27, 2023 1:45 pm
purosvestis έγραψε: Τρί Ιουν 27, 2023 1:10 pm Θα δείτε τα θέματα που υπάρχουν δεν θα καθόμαστε πάλι να λέμε τα ίδια δεν είναι αυτό μόνο το πρόβλημα…κάντε λίγο υπομονή …πάντως ο κοικίλιας τους συμβασιούχους στην υγεία τους στήριζε πολύ. Θα γίνει και με εμάς ….
Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη λες. Το ποιος βγάζει κομπλεξ και χολή φαίνεται στο σχόλιο σου.
Ποιο είναι το σχόλιο μου που υποστηρίζω τους συναδέλφους μου; Οτι νανε θα την φας την μπουκιά έρχεται η ώρα θέλεται να μπείτε χωρίς να ανήκεται στο Σώμα και νομίζοντας οτι με το ηλικιακό θα ρίξετε το ηθικό των συναδέλφων έρχεται η ώρα μετά μην σας ψάχνουμε
SkaseMwre

Δημοσίευση από SkaseMwre »

purosvestis έγραψε: Τρί Ιουν 27, 2023 1:58 pm
Straw Hat έγραψε: Τρί Ιουν 27, 2023 1:45 pm
Ποιο είναι το σχόλιο μου που υποστηρίζω τους συναδέλφους μου; Οτι νανε θα την φας την μπουκιά έρχεται η ώρα θέλεται να μπείτε χωρίς να ανήκεται στο Σώμα και νομίζοντας οτι με το ηλικιακό θα ρίξετε το ηθικό των συναδέλφων έρχεται η ώρα μετά μην σας ψάχνουμε
Εσύ επειδή είσαι εποχικος, νομίζεις ότι η πυροσβεστική είναι τσιφλίκι σου;
Παπαρι μιλάς και με ύφος.
purosvestis

Και για να τα λέμε και όλα ο τουρνάς έλεγε κριτήρια εμοδε αν ισχύσει κάτι τέτοιο που μάλλον πάτω θα πάει εννόει προτεραιότητα σε συμβασιούχους απλά για να είναι συνταγματική η προκύρηξη οπότε δύσκολα να μπείτε πολίτες που αν γίνει με το καλό να μπείτε άλλοι κατηγορείται τις ηλικίες συναδέλφων που όλοι νομίζεται κομάντο είστε
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από mikeangel »

Vlachopyrosvestis έγραψε: Τρί Ιουν 27, 2023 1:36 pm Επαναλαμβάνω.6000 προσλήψεις σε βάθος 3ετιας. Σκληρές αθλητικές δοκιμασίες με πορείες στον Υμηττό, οδήγηση πυροσβεστικων οχημάτων και κατάσβεση πλάγιας!
Αναμένουμε νεότερα μόλις ορκιστεί ο Βασιλαρας.
Έρχεστε ειρηνικά;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες