Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 218
Καλησπέρα παιδιά η οππι βγαίνει από σχολή αρχές Μαίου. Ακούγεται έντονα πως μόλις τελειώσουν την εκπαίδευση θα έχουμε νέα και για τις 950 θέσεις που έχουν ανακοινωθεί στο προεδρικό διάταγμα. Είδα πιο πάνω που γράφουνε πολλοί πως έχει πέσει ψαλίδι από την Ε. Ε στις θέσεις για Αθήνα ότι θα πάρει μόνο για Έβρο και αν ότι μεταφέρθηκε το κονδύλι από 2023-2027 και ότι πέταξε το πουλάκι για τούς 94 και κάτι τέτοιες ανακρίβειες... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παραπληροφορειτε τον κόσμο κάποιοι; Θέλετε να τον αποθαρρύνεται ώστε να κάνει τα χαρτιά του σε άλλες προκηρύξεις και έτσι ο ανταγωνισμός να είναι μικρότερος στην επερχόμενη προκήρυξη το καλοκαίρι να φανταστώ; Να θυμίσω ότι στην προκήρυξη που είχε βγεί το καλοκαίρι του 2020 είχε πέσει "σιγή ασύρματου" για πάνω από 6 μήνες και έσκασε ξαφνικά τον Αύγουστο ενώ κανείς δεν το περίμενε. Εμείς είχαμε νέα για τις 950 θέσεις τελευταία φορά τέλη Δεκεμβρίου. Ας περιμένουμε και ας μη προδικάζουμε. Έχουν προθεσμία έως το τέλος της χρονιάς να την βγάλουν, επομένως η λογική λέει ότι το καλοκαίρι θα βγεί. Υπομονή και πίστη μέχρι τόν Μάϊο όταν με το καλό κατεβούν τα παιδιά από Κομοτηνή να ακούσουμε τα χαρμόσυνα.
Αφού είσαι τόσο εξυπνιδης ανέβασε το άρθρο με τα κονδύλια να δούμε άμα γράφει για το 2022 κάτι, και ότι δεν μεταφέρθηκε όπως λες...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 119
Εγώ είχα πει ότι πέταξε το πουλάκι για εμάς τους 94αρηδες διότι φέτος δε βγαίνει για Αττική. Για ποιο λόγο να αποθαρρυνω για να έχει μικρότερο ανταγωνισμό;
Έχω 3300 μόρια με εντοπιότητα για Αλλοδαπων, λες να μείνω απέξω;
Αντέ στο δωματιάκι σου.
Αντέ στο δωματιάκι σου.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 111
Ρε φίλε τι να αποθαρρυνουμε; Ήδη μέσα είμαστε στο σώμα. Απλά ότι πληροφορίες μαθαίνουμε τις λέμε.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Δεν λέω για όσους είναι μέσα στο σώμα ρε αδερφέ και ούτε για τον φιλτατο που έχει πολλά μόρια και είναι του 94. Απλά επειδή δεν ακούγεται κάτι τους τελευταίους τρεις μήνες δεν σημαίνει ότι δεν θα βγάλει φέτος. Ο Κυριάκος μας είχε διαβεβαιώσει ότι θα πάρει 100% αυτές τις 950 θέσεις που αναγράφονται στο Π. Δ. Μιλάω για τα άτομα που λένε ότι έχει πέσει ψαλίδι από την Ε. Ε και ότι έχει μεταφερθεί για του χρόνου το κονδύλι, και τους ρωτάνε πιο πάνω από πού το έχουν πληροφορηθεί αυτό και είναι τόσο σίγουροι καί αλλάζουν θέμα λέγοντας ότι έχει εξαφανιστεί ο Κυριάκος ότι δεν ξέρει ο κύριος Μποζιαρης καί ο Κύριος Χαρελας και ότι δεν βγαίνει καμία ανακοίνωση σε σάιτ. Γιατί να μην περιμένουμε να τελειώσει η οππι πρώτα με το καλό και να μην προδικάζουμε λέω εγώ;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 4
Καλά ξεφόρτωσε μαγκιά εσύ και τα λέμε μικρέ.Guardian1 έγραψε:Εγώ είχα πει ότι πέταξε το πουλάκι για εμάς τους 94αρηδες διότι φέτος δε βγαίνει για Αττική.Για ποιο λόγο να αποθαρρυνω για να έχει μικρότερο ανταγωνισμό;
Αντέ στο δωματιάκι σου.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Έχεις κάποιο πρόβλημα Τσαπου;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 17
Μην αρχίζουμε πάλι με τσακωμούς ρε παιδιά εδώ μπαίνουμε να μάθουμε μπας και προκύψει νεότερο, μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια... Στην τελική δεν είπε κάτι κακό, την άποψη μου είπε και ας είναι και λάθος.
Έχουν βάση αυτά που λέει το παλικάρι μη πέφτετε και τον τρώτε όλοι! Έλεος!Green-Dragon99 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά η οππι βγαίνει από σχολή αρχές Μαίου. Ακούγεται έντονα πως μόλις τελειώσουν την εκπαίδευση θα έχουμε νέα και για τις 950 θέσεις που έχουν ανακοινωθεί στο προεδρικό διάταγμα. Είδα πιο πάνω που γράφουνε πολλοί πως έχει πέσει ψαλίδι από την Ε. Ε στις θέσεις για Αθήνα ότι θα πάρει μόνο για Έβρο και αν ότι μεταφέρθηκε το κονδύλι από 2023-2027 και ότι πέταξε το πουλάκι για τούς 94 και κάτι τέτοιες ανακρίβειες... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παραπληροφορειτε τον κόσμο κάποιοι; Θέλετε να τον αποθαρρύνεται ώστε να κάνει τα χαρτιά του σε άλλες προκηρύξεις και έτσι ο ανταγωνισμός να είναι μικρότερος στην επερχόμενη προκήρυξη το καλοκαίρι να φανταστώ; Να θυμίσω ότι στην προκήρυξη που είχε βγεί το καλοκαίρι του 2020 είχε πέσει "σιγή ασύρματου" για πάνω από 6 μήνες και έσκασε ξαφνικά τον Αύγουστο ενώ κανείς δεν το περίμενε. Εμείς είχαμε νέα για τις 950 θέσεις τελευταία φορά τέλη Δεκεμβρίου. Ας περιμένουμε και ας μη προδικάζουμε. Έχουν προθεσμία έως το τέλος της χρονιάς να την βγάλουν, επομένως η λογική λέει ότι το καλοκαίρι θα βγεί. Υπομονή και πίστη μέχρι τόν Μάϊο όταν με το καλό κατεβούν τα παιδιά από Κομοτηνή να ακούσουμε τα χαρμόσυνα.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δέχθηκα αυτόν τον καταιγισμό αρνητικών σχολίων και τόση ειρωνία ενώ μίλησα πολύ λογικά. Η κυβέρνηση θα βγάλει αυτές τις θέσεις πού υποσχέθηκε όπως ακριβώς έκανε και με την οππι τους ΕΠΟΠ και τις προηγούμενες. Το 14 που είπε ένα παιδί πολύ πιο πάνω ότι θα έβγαζε ειδικούς φρουρούς η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ήταν προεκλογική υπόσχεση που είχε δώσει ο Σαμαράς προς τους ψηφοφόρους. Από τη στιγμή που βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος θέλει να καταργήσει την αστυνομία ήταν δεδομένο ότι θα ναυαγήσει. Επομένως δεν βλέπω τον λόγο να γίνεται παρομοίαση τού τότε με το τώρα.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Δεν είπε κανείς ότι δε θα βγουν καθόλου οι θέσεις.Είπαμε ότι δε θα βγει φέτος για Αττική.
Το κονδύλι έχει μετατεθεί για τα έτη 2023-2027!
Μονο ο Εβρος θα βγει φέτος 250 θέσεις, τωρα εσύ δίνεις ψεύτικες ελπίδες στα παιδια που είναι το 94 και είναι Αθηναιοι.
Και γω του 94 είμαι και τον φαγαμε δυστυχώς! Πάμε για άλλα.
Το κονδύλι έχει μετατεθεί για τα έτη 2023-2027!
Μονο ο Εβρος θα βγει φέτος 250 θέσεις, τωρα εσύ δίνεις ψεύτικες ελπίδες στα παιδια που είναι το 94 και είναι Αθηναιοι.
Και γω του 94 είμαι και τον φαγαμε δυστυχώς! Πάμε για άλλα.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 267
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Παιδες ο καθης εχει το δικαιωμα να πιστευει σε αυτη την προκυρηξη. Εχουν ειπωθει ολες οι αποψεις και οποιος θελει να ελπιζει ασκοπα ειναι δικαιωμα του. Ο GreenDragon ακουσε κατι προσφατα και το αναφερει στο νημα και καλα κανει, στο τελος αν κατσουμε στη μπανανα κατσαμε δε θα σκασουμε. Συμπεριφορες τυπου καθετα δε βγαινει μετατεθηκε για 23-27 και πεταξε το πουλακι για τους 94 Αττικη "επανηλλειμενα"και τραβα στο δωματιακι σου περισσευουν. Οποιος εχει καποιο ΝΕΟΤΕΡΟ ειτε καλο ειτε κακο ας το αναρτησει.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Το ότι μετατέθηκε το κονδυλι είναι αληθινό γεγονός, ρωτήστε να μάθετε.Μάλλον εδω μεσα θέλετε να γράφουμε ψέματα, κάτσε να σου χαϊδεύει τα αυτιά ο ντραγκον.
Λες και εγω δεν ήθελα να μπω ΣΦ!
Λες και εγω δεν ήθελα να μπω ΣΦ!
-
- Αντισυνταγματάρχης
Λες να γράφουμε κάτι ΝΕΌΤΕΡΟ αν έχουμε και σου έγραψα ότι το κονδύλι έχει μετατεθεί και δε το δέχεσαι, επειδη δε σου αρέσει η είδηση.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Το ποσό των 45 εκατ.EUR, που χορηγείται στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό
Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής σύμφωνα με την κοινή δήλωση του
Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, του Συμβουλίου και της Επιτροπής σχετικά με την
14
ενίσχυση ειδικών προγραμμάτων και την προσαρμογή των βασικών πράξεων
,
; αναμένεται να μετατεθεί οπισθοβαρώς στα έτη 2023-2027 και να περιληφθεί πλήρως
στα σχέδια προϋπολογισμών για τα εν λόγω οικονομικά έτη σύμφωνα με τις ανάγκες.
Πρόσθετο ποσό 45 εκατ.EUR σε πιστώσεις αναλήψεων υποχρεώσεων και πιστώσεις
πληρωμών στον προϋπολογισμό του εγγράφεται στο αποθεματικό σύμφωνα με
15
το στοιχείο β) του άρθρου 49 παράγραφος 1 του δημοσιονομικού κανονισμού
.
Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής σύμφωνα με την κοινή δήλωση του
Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, του Συμβουλίου και της Επιτροπής σχετικά με την
14
ενίσχυση ειδικών προγραμμάτων και την προσαρμογή των βασικών πράξεων
,
; αναμένεται να μετατεθεί οπισθοβαρώς στα έτη 2023-2027 και να περιληφθεί πλήρως
στα σχέδια προϋπολογισμών για τα εν λόγω οικονομικά έτη σύμφωνα με τις ανάγκες.
Πρόσθετο ποσό 45 εκατ.EUR σε πιστώσεις αναλήψεων υποχρεώσεων και πιστώσεις
πληρωμών στον προϋπολογισμό του εγγράφεται στο αποθεματικό σύμφωνα με
15
το στοιχείο β) του άρθρου 49 παράγραφος 1 του δημοσιονομικού κανονισμού
.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες