Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 193
Εχει βγει απο το πρωι αυτο το αρθρο και το αναμεταδηδουν Εχει ειπωθει σε προηγουμενες σελιδες δεν ειναι κατι νεο, αναμενουμε οταν γινει η συναντηση με την κυβερνηση
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 201
Εγω δεν μπορω να κτλβω γτ κοφτεσαι αφου ουτε στο ενα μπορεις να μπεις ουτε στο αλλο τραβα βρες καμια δουλεια καθεσαι ολη μερα στο φορουμ 32 χρονων αν ειναι δυνατον. Οσο για το λινκ ολα τα ιδια λενε απο προχθες δεν εχει βγει κατι επισημο οτι δλδ συμφωνησαν να μην γινει αν ειναι ετσι να σ στειλω και εγω τον Χρυσο που λεει οτι θα ειναι της ελας και εφ... Μην στελνεις τα ιδια κουρασες.
Loukas_97 έγραψε:Εγω δεν μπορω να κτλβω γτ κοφτεσαι αφου ουτε στο ενα μπορεις να μπεις ουτε στο αλλο τραβα βρες καμια δουλεια καθεσαι ολη μερα στο φορουμ 32 χρονων αν ειναι δυνατον. Οσο για το λινκ ολα τα ιδια λενε απο προχθες δεν εχει βγει κατι επισημο οτι δλδ συμφωνησαν να μην γινει αν ειναι ετσι να σ στειλω και εγω τον Χρυσο που λεει οτι θα ειναι της ελας και εφ... Μην στελνεις τα ιδια κουρασες.
εχεις να μου βρεις εσυ καμια δουλεια;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 379
αυτο που δν καταλαβαίνεις ειναι οτι εξαιτίας οτι είσαι άντααα δν σκέφτεσαι και ούτε μιλάς αντικημενικά και ειναι κρίμα γιατί βγάζεις κακιά και μπαίνεις σε ένα φόρουμ και κανείς πόλεμο χωρίς στοιχεία και λες οτι σε συμφέρει θα βγουνε πόλεις προκυρήξεις φέτος σε πόλους τομής εάν ισχύουν αυτά που λες για τα πτυχία σ έχεις την δυνατότητα να μπεις καλή συνέχεια και καλή καρδιάGAMEASGEW έγραψε:εχεις να μου βρεις εσυ καμια δουλεια;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Δεκ 18, 2020 6:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 315
Παιδιά μην τρώγεσται Ειρήνη μην μενουμε προσηλωμένη στων στόχο μας
Λοιπόν, επειδή γίνεται λοκώς η συζήτηση, το νήμα κλειδώνεται και θα ανοίξει όταν υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

Το νήμα ξεκλειδώνεται. Ενημερώνω ωστόσο ότι με δική σας ευθύνη, την επόμενη φορά που θα εκτροχιαστεί, θα κλειδώσει οριστικά και θα απενεργοποιηθούν λογαριασμοί.
Έχουμε κανένα νέο;
-
- Ταγματάρχης
Ευχαριστουμε DYK, οχι φιλε δεν εχουμε κατι νεοτερο αναμενουμε ισως μετα τις γιορτες
Μάγκες και εγώ που έψαξα λίγο δεν βρήκα τίποτα. Λογικά από το νέο έτος !
Καλημέρα στην ομάδα. Ιανουάριο πρέπει να βγει η προκ. Φεβρουάριο αθλήματα κλπ και Μάρτιο σχολή μέχρι Ιούνιο... Οποτε αν δεν προκύψει κατι τον Ιανουάριο δύσκολα μετά τα πράγματα...
-
- Ταγματάρχης
Βαλε και κανα μηνα αργοτερα τους παιρνει, ετσι και αλλιως ολα τελεταια στιγμη τα κανουν
Ναι Γιώργη βαριά μέχρι Φεβρουάριο...
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 315
Μωρέ να αναρτηθεί το ΦΕΚ να ξερουμαι ότι θα βγει σίγουρα και να την βγάλει μετά οπότε είναι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες