Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)
Επισης πιστευω οτι οντως θα ειναι ΑΣΕΠ αυτη τη φορα διοτι αλλαξανε οι εποχες και πλεον ολοι ειναι υποψιασμενοι
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 239
Μην το λες. Το μονιμος αρεσει στον Ελληνα.XristosMP έγραψε:Μακαρι να μπουμε ολοι παιδια. Και δεν νομιζω να εχει τοσοοο μεγαλη συμμετοχη γιατι σε πολλους δεν αρεσει αυτος ο θεσμος των ΕΠΟΠ (ακομα και ανεργοι να ειναι πολλοι ουτε να το ακουν δεν θελουν)
You couldn't beat me even if you wanted to.
Παντως ετυχε να ειμαι σε μια παρεα και ειχαμε συζητηση πανω σε αυτο και ολοι λεγανε μακρυα ο αλλος ποτε (παραδειγμα σου φερνω)
Σιγουρα θα είμαι με ΑΣΕΠ Δεν γίνετε διαφορετικά
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 254
Μα ακριβώς αν είναι με ασεπ, αυτοί που έχουν πτυχία ξένες γλώσσες κλπ θα μοριοδοτηθουν λογικα κ θα πετάξουν έξω αυτούς που θα πάνε μόνο με ένα απολυτήριο λυκείου. Κ σίγουρα λόγω κρίσης θα δηλώσουν πολλοί, αλλά πολλοί άντρες κ κυρ ριως γυναίκες θα είναι απροετοιμαστος. Επίσης όπως είπα είναι το θέμα των μεταθέσεων που είναι βασικός λόγος για πολύ κόσμο κ γ αυτό κάποιοι δεν θα δηλώσουν. Κ σίγουρα πολλοί θα μπουν και θα τα παρατήσουν μετά από λίγο μέσα στην εκπαιδευση
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
Ειναι η κατασταση τετοια, ειμαστε στο χειλος χοντρου θερμου επεισοδιου η πολεμου.XristosMP έγραψε:Παντως ετυχε να ειμαι σε μια παρεα και ειχαμε συζητηση πανω σε αυτο και ολοι λεγανε μακρυα ο αλλος ποτε (παραδειγμα σου φερνω)
Ειμαστε ναι, αλλα τι σχεση εχει αυτο με αυτο που λεω; Εγω εννουσα οτι με οποιον εχω μιλησει, δεν θελει ουτε να ακουει για ΕΠΟΠ και μιλαμε για παιδια μορφωμενα ειδικοδυναμιτες και δε συμμαζευεται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος XristosMP την Τετ Σεπ 16, 2020 4:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είναι αυτό που λέει και το παιδί... Άλλοι ακούνε Εποπ και φεύγουν μακριά... Τώρα τι να πω δεν ξέρω...
Θα δούμε...
Θα δούμε...
Κάτι ακούγεται θα βγει πάλι για ειδικούς φρουρούς...
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 36
Εγω τελικα μετα και τα αποτελεσματα των τελευταιων που μπηκαν σε μαχιμες ειδικοτητες που μας ειπε ο ΔΥΚ πιστευω οτι στα οπλα και σε μαχιμες ειδικοτητες ειναι ευκολο να μπεις χωρις βυσμα καθως δεν θα εχει ζητηση πολλη και σιγουρα οχι απο τα βυσματα. Απο κει και περα μενει να δουμε πως θα μοριοδοτουνται πτυχια, ειδικοτητα στην θητεια κλπ.
Που βρήκες τα αποτελέσματα; Μπορείς να τα στείλεις;
- DrKatsikis
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
DEA (PB) NIKOS έγραψε:Πατα υπολογισμος μοριων ΕΠΟΠ 2009-10 και υπολογιστε
Έκανα για πλάκα για εμένα (χωρίς να έχω εκπληρώσει καν στρατιωτική θητεία)
3040
Βέβαια θα είμαι απο αυτούς που δεν θα δηλώσουν (καθώς δύσκολα ως πτυχιούχος να γίνεις αξιωματικός από ΕΠΟΠ).
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 36
Δεν βρηκα τα αποτελεσματα. Απλα ανεφερε ο ΔΥΚ τα μορια των τελευταιων που μπηκαν σε καποιες ειδικοτητες.
Καλύτερα βρες άλλη δουλειά φίλε γτ ΕΠΟΠ πας μέχρι αρχιλοχίας κι αυτό 50 χρονων
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
Οι εποπ φτανουν μεχρι τον βαθμο του αρχιλοχια.DrKatsikis έγραψε:DEA (PB) NIKOS έγραψε:Πατα υπολογισμος μοριων ΕΠΟΠ 2009-10 και υπολογιστε
Έκανα για πλάκα για εμένα (χωρίς να έχω εκπληρώσει καν στρατιωτική θητεία)
3040
Βέβαια θα είμαι απο αυτούς που δεν θα δηλώσουν (καθώς δύσκολα ως πτυχιούχος να γίνεις αξιωματικός από ΕΠΟΠ).
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες