Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Spyros D. »

Ναι γιατί θα κάτσουμε τον πολύ καιρό κιόλας... Μέχρι να προσαρμοστείς θα έχεις πάρει δρόμο για Αθήνα πάλι, όπου και ομολογουμένως έχει απείρως περισσότερες φοιτήτριες απ΄όπου αλλού στην Ελλάδα :)
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 174

Δημοσίευση από Xanthos »

Titos τιποτα φιλε ακρος του ταφου σιωπη.. ούτε τηλ δεν μας σηκώνουν τα μουλάρια τα ξεκαπιστροτα... ρε μην τρελενεστε πως θα πάτε πως θα γυρνάτε. οι μισοί θα έχουν κ αμάξι μαζί.. Εγώ Πχ αν μπω θα το πάρω αν δεν πάρω την μηχανή που λόγο χειμώνα δεν νομίζω... Ε Κομοτηνή Λάρισα όποιος θέλει 2 με 2,5 ωρίτσες το πολύ όποιος θέλει ανεβάσει Παρασκευή χαχαχα.. στάση Λάρισα κ μετά όπου θέλετε πάτε!! Κ όποιος πιστός φιλοξένησε κιόλας

Ο. Π. Κ. Ε
CASTILLO
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από CASTILLO »

Player7 έγραψε:Ρε παιδια ας μπουμε, κι ας παμε και στην Αυστραλια για εκπαιδευση.Ας μπω και παω με τα ποδια στη Κομοτηνη!

ΜΕ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ. ΤΙ ΜΑΣΑΣ;

Dias

Δημοσίευση από Dias »

Νομίζω εκεί που έκανες τα χαρτιά σου.. θα ξέρουν τι παίζει με τα διπλώματα... τώρα γιατί πριν μέρες ήταν μπέρδεμα... νομίζω είχαν δώσει πέντε μέρες για να προσκομίσουν τα κανονικά... φίλε στο λέω με κάθε επιφύλαξη... και όχι βεβαίως. ελαφρά τη καρδία.
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Μισό να ανακαινίσουμε την σχολή στο Ρέθυμνο για τον castillo ή να δημιουργήσουμε νέο Τ. Δ. Α κάπου πιο κεντρικά για να μην είναι μακριά από το σπίτι του, καλή ιδέα θα ήτανε φυσικά και η Αμυγδαλέζα αλλά ατυχήσαμε.

Επίσης να του βρούμε οπωσδήποτε το διάστημα που θα είναι στην σχολή 5-6 κοριτσόπουλα της αρεσκείας του για να περνάει καλά στις εξόδους...

Ρε πραγματικά... Εικόνα

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Ξανθε θα γίνει χαμός κατσε να περάσουμε σαν διακοπες θα είναι ειδικά για εμενα δουλευω ασταματητα απο τα 18 διακοπες 45 μερες Τέλεια
Sakisemk
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Sakisemk »

Αγχώνονται οι 2500+ μορια και μεις με 2200 θα πρεπε να χουμε παρει κοκτέιλ απο βαλεριανες και στεντόν ξερω γω.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Χαχαχαχαχα σωστός έχω λιώσει είσαι θεος
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Ε κοίτα είναι πράματα που σου αλλάζουν τη ζωή αυτά, για αρκετούς είναι όνειρο, για τους περισσότερους τελευταία ευκαιρία ηλικιακά, δεν είναι να μην αγχώνεσαι και ούτε είναι κάπως δεδομένο πως και αυτοί με τα 2500 είναι μέσα μέχρι βγουν οι τελικοί πίνακες...
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 277

Δημοσίευση από TITO »

Spyros D. έγραψε:Ε κοίτα είναι πράματα που σου αλλάζουν τη ζωή αυτά, για αρκετούς είναι όνειρο, για τους περισσότερους τελευταία ευκαιρία ηλικιακά, δεν είναι να μην αγχώνεσαι και ούτε είναι κάπως δεδομένο πως και αυτοί με τα 2500 είναι μέσα μέχρι βγουν οι τελικοί πίνακες...
δεδομένο είναι φίλε μου. Δεδομένο είναι.
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 277

Δημοσίευση από TITO »

Xanthos έγραψε:

Titos τιποτα φιλε ακρος του ταφου σιωπη.. ούτε τηλ δεν μας σηκώνουν τα μουλάρια τα ξεκαπιστροτα... ρε μην τρελενεστε πως θα πάτε πως θα γυρνάτε. οι μισοί θα έχουν κ αμάξι μαζί.. Εγώ Πχ αν μπω θα το πάρω αν δεν πάρω την μηχανή που λόγο χειμώνα δεν νομίζω... Ε Κομοτηνή Λάρισα όποιος θέλει 2 με 2,5 ωρίτσες το πολύ όποιος θέλει ανεβάσει Παρασκευή χαχαχα.. στάση Λάρισα κ μετά όπου θέλετε πάτε!! Κ όποιος πιστός φιλοξένησε κιόλας

Που το οφείλεις αυτό για το ότι δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα και δεν μπορούμε να μάθουμε γιατί δεν λένε τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Μακάρι γιατί κι εγώ εκεί είμαι. Βέβαια έχω ΚΑΙ άγχος μην έγινε καμιά ***** με τα χαρτιά και μου κόψουν τίποτα... Γενικά τα στεντον και της βαλεριάνες που λέει και ο sakis τα θέλω Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Δεν ξέρω πραγματικά... Ποιος ξέρει τι χαζομάρα έγινε.. ησυχία και νεύρα μαζί; Η σαλταραν η δεν ξέρω κ εγώ τι..
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Asdorf
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Asdorf »

Μάγκες εγώ θα πάρω το Σμαρτ μαζί άμα περάσω και Άγιος ο Θεος... άμα λάχει κοιμάμαι και μέσα!!! Χααχαααχ
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από Player7 »

http://policenet.gr/article/%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B7-o%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B1
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες