Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 14
Καλησπέρα. Βλεπω αυτά που γράφεται και θα ήθελα να ρωτήσω αν με 2710 μόρια σε Α κατηγορία (μπορει 2910 αν προλάβω το δίπλωμα μηχανής) εχω καποιες ελπίδες?;
Καλησπερα σου.. ναι φιλε μου εισαι πολυ καλα.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 14
Ευχαριστώ πολύ!!!
Μαγκες εμεις που θελουμε να ανεβασουμε το διπλωμα 3ης να προλαβουμε! γιατι βλεπω να δινουμε τα λεφτα μας και να μην προλαβαινουμε. θα αρχισουν ξανα οι εξετασεις; Εχει κανενας καμια πληροφορια ;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 13
Απο την ζητηση που βλεπω και υπαρχει στις πανελληνιες, η αστυφυλακων εχει ξεπερασει σσε (οπλα) κατα 1000 μορια χοντρικα και για σσε (σωματα) 200-300 κατω η αστυφυλακων. Εγω βλεπω παρα πολυ ενδιαφερον για την αστυνομια. Και θα υπαρχουν σιγουρα παρα πολλα παιδια που δεν θα εχουν καταφερει να πιασουν αυτη την βαση των σχεδον 17000 μοριων. Τι να λεμε. Βεβαια αυτες ειναι και προσωπικες αποψεις του καθενος. Μην ξεχνατε επισης, πως το 11' ειχαν βγει ταυτοχρονα για ολα τα σωματα ασφαλειας και για επ. Οπ σε πν.
alex
Δικη μου γνωμη αυτου που προσπαθουνε απο πανελληνιες μην τους υπολογιζεις! Γιατι ειτε δεν εχουν παει στρατο ειτε δεν εχουν μπορεσει να μαζεψουν πολλα μορια (λογω διαβασματος)
Μάγκες κάποιες πληροφορίες σχετικά με την προκήρυξη του 11'. Οι αιτήσεις είχαν υπερβεί τις 15.000 και πιο συγκεκριμένα ήταν 15.700 λογικά να περιμένετε τουλάχιστον αυτο το νούμερο όσον αφορά τη συμμετοχή. Απο εκεί και πέρα κάποιος φίλος ανέφερε ότι πέτυχαν υποψήφιοι με μοριοδοτηση 1.200-1.500-1.800. Παραπληροφορηση στο full. Η βάση στην Α κατηγορία ήταν 2340 μόρια. Οντως κόπηκαν παρά πολλά άτομα από τατουάζ, ψυχοτεχνικα και αθλήματα (ήταν πολύ αυστηροί και δεν πέρναγε κανένα βισμα)με αποτέλεσμα να πάρει όλους τους επιλαχόντες (300 στον αριθμό)και κλήθηκαν με σειρά προτεραιότητας και περαιτέρω άτομα πλην των επιλαχόντων προκειμενου να καλυφθούν οι θεσεις. Οι τελευταίοι που μπήκαν στη σχολή είχαν περίπου 2220. Η σειρά με τις χαμηλότερες μοριοδοτησεις ήταν αυτή της 5ης σειράς του 2009 όπου πράγματι υπήρχαν κάποιοι επιλαχόντες που μπήκαν περίπου με 1800 μόρια αλλά στην ουσία ήταν οι κομμένοι της 4ης σειράς όπου συμμετείχαν στον αμέσως επόμενο διαγωνισμό που έγινε μετά από ένα χρόνο.
Σωτήρη τα έχω γράψει και εγώ αλλά μερικοί δεν... ο συγκεκριμένος είπε πως μπήκε γνωστός του με βύσμα με μοναδικό προσον πολύτεκνος και χαμηλό βαθμό απολυτηρίου.Σωτηρης έγραψε:Μάγκες κάποιες πληροφορίες σχετικά με την προκήρυξη του 11'. Οι αιτήσεις είχαν υπερβεί τις 15.000 και πιο συγκεκριμένα ήταν 15.700 λογικά να περιμένετε τουλάχιστον αυτο το νούμερο όσον αφορά τη συμμετοχή. Απο εκεί και πέρα κάποιος φίλος ανέφερε ότι πέτυχαν υποψήφιοι με μοριοδοτηση 1.200-1.500-1.800. Παραπληροφορηση στο full. Η βάση στην Α κατηγορία ήταν 2340 μόρια. Οντως κόπηκαν παρά πολλά άτομα από τατουάζ, ψυχοτεχνικα και αθλήματα (ήταν πολύ αυστηροί και δεν πέρναγε κανένα βισμα)με αποτέλεσμα να πάρει όλους τους επιλαχόντες (300 στον αριθμό)και κλήθηκαν με σειρά προτεραιότητας και περαιτέρω άτομα πλην των επιλαχόντων προκειμενου να καλυφθούν οι θεσεις. Οι τελευταίοι που μπήκαν στη σχολή είχαν περίπου 2220. Η σειρά με τις χαμηλότερες μοριοδοτησεις ήταν αυτή της 5ης σειράς του 2009 όπου πράγματι υπήρχαν κάποιοι επιλαχόντες που μπήκαν περίπου με 1800 μόρια αλλά στην ουσία ήταν οι κομμένοι της 4ης σειράς όπου συμμετείχαν στον αμέσως επόμενο διαγωνισμό που έγινε μετά από ένα χρόνο.
Παιδες κατι για να μας δωσω λιγο κουραγιο, τελειως δικη μου σκεψη ΑΛΛΑ εαν υπουργος γινει ο χρυσοχοιδης που φημολογειται εντονα, πιστευω οτι τα κριτηρια δεν θα αλλαξουν καθολου! Μιας που ηταν και ο ιδιος ο οποιος ειχε δημιουργησει τον θεσμο!
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 240
Έχω φίλο ΕΦ που μπήκε με 1400 μόρια και ένας φίλος του με λιγότερα... Εάν είναι αυτό παραπληροφόρηση τότε πιο είναι; Επεισεις πήρανε πάνω από 1500 άτομα επιλαχωντες... Οπότε δεν νομίζω ο φίλος μου που είναι ΕΦ από το 11 να μου λέει ψέματα και να με παραπληροφορει...
Για πες μας το επίθετο του να δούμε τα μόρια.. γιατί είσαι απαλευτοςPetros_Gnou έγραψε:Έχω φίλο ΕΦ που μπήκε με 1400 μόρια και ένας φίλος του με λιγότερα... Εάν είναι αυτό παραπληροφόρηση τότε πιο είναι; Επεισεις πήρανε πάνω από 1500 άτομα επιλαχωντες... Οπότε δεν νομίζω ο φίλος μου που είναι ΕΦ από το 11 να μου λέει ψέματα και να με παραπληροφορει...

- Caveira
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: αστυνομικος
1500 επιλαχοντες αποκλειεται να πηραν ποσοι ηταν οι σειρα; Με 1400 και λιγοτερα δεν πρεπει να μπηκε ουτε η πρωτη σειρα το 1999 οχι οι επομενες μετα. Ειδικα το 2011 με 1400 ειναι ανεκδοτο οτι μπηκε.
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Alex7 δε παιζει ρολο η συμμετοχη στις πανελληνιες, ολοι αυτοι δεν εχουν παει στρατο! Ειναι εκτος συναγωνισμου!
Petros_Gnou το να ισχυρίζεσαι ότι κάποιος μπήκε σαν ΕΦ με 1400 μόρια γίνεσαι τουλάχιστον απαξιωτικός με τον θεσμό των ΕΦ. Ισως άθελά σου μεν αλλά παρ'ολα αυτά το κάνεις. Δεν ξέρω πόσα μόρια έχεις και αν κατά βάθος έχεις ανάγκη να πιστέψεις αυτά που λες αλλά καλό παιδιά είναι να είστε ρεαλιστές. Φυσικα και να κάνετε όλοι τα χαρτιά σας αλλά να έχετε υπόψη και κάποια γεγονότα και όχι αερολογιες που αναπαράγεται και μέσα στο φόρουμ παραπληροφορωντας τους ενδιαφερόμενους.
2200 πυ μπηκα το 11 αρα σειρα 6η?1600+++?;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες