Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από toro »

ΕΠ. ΟΠ. Δνέας (ΣΣΝΣ) έγραψε:Παραπληροφόρηση και κακία στο έπακρο από πολύ κόσμο, πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει και αν τελικά θα εκδοθεί αλλά όσοι το πιστεύεται και το θέλετε πραγματικά, θα μοιραστώ μαζί σας μια πληροφορία και θα εμφανιστώ ξανά μόλις εκδοθεί η προκήρυξη, όπως έγινε και με τους Δόκιμους Υπαξιωματικούς του Λιμενικού για να επιβεβαιωθώ και να πειστούν μερικοί άπιστοι και απαισιόδοξοι που απλά νομίζουν πως οι διαδικασίες γίνονται από την μία στιγμή στην άλλη. Ο Υπουργός έχει υπολογίσει στον προϋπολογισμό την πρόσληψη Ειδικών Φρουρών, θα ζητήσει μεγάλο αριθμό ατόμων και εννοείται πως θα εγκρίνουν πολύ μικρότερο, το Μεταρρύθμισης απλά θα υπογράψει την προκήρυξη,δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά, Και αναμένεται η εκδοσή της δύο μήνες πριν την εξαγγελία των εθνικών εκλογών, τώρα το πότε είναι το μόνο που δεν ξέρω να σας απαντήσω με σιγουριά, απλά κρατήστε το, κάντε υπομονή και τα λέμε ξανά στο εγγύς μέλλον μόλις εκδοθεί.

Αδερφε δεν γινεται να πετας κατι ετσι και μετα να λες τα ξανα λεμε! δωσε μας κατι παρα πανω!

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από 310LELE »

Άλλος ένας που μπήκε... Πέταξε μια αερολογία και την έκανε... Βασικά οχι αερολογία... Έβαλε λίγο σάλτσα στο κρέας... Γιατί η αλήθεια είναι οτι αν γίνουν εθνικές εκλογές ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ θα χρησιμοποιήσουν κάθε θεμητό η αθέμητο μέσο για να πετύχουν το στόχο τους...
Άβαταρ μέλους
tsao
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από tsao »

http://www.politikanet.gr/2014/07/blog-post_451.html
ΔΕΑ_2αμαλ
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 261

Δημοσίευση από ΔΕΑ_2αμαλ »

tsao έγραψε: http://www.politikanet.gr/2014/07/blog-post_451.html
Δε λεει κατι η εν λογω δημοσιευση, ειναι απλως η γνωμη ενος αναγνωστη
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 68

Δημοσίευση από 317ρης »

Λεει ο καθενας οτι θελει και παθιαζεστε... δειτε τα γεγονότα και οτιδηποτε ΕΚΤΟΣ του φορουμ... γτ πολυ απλα εδω αν δεν ειπωθει κατι απο τους διαχειριστες... οι υπολοιποι απλα σχολιαζουν αερολογιες... και ο καθενας μπορει να τρολλαρει λέγοντάς "εχω πηγη απο μεσα πως θα βγει" κλπ... μην ειστε τοσο αφελης ορισμενοι... Εκτος και αν την βρισκετε ετσι... τι να πω. Μαζεψε οσα μορια μπορείτε και αφηστε τους αλλους να λενε.
Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

317ρης έγραψε:Λεει ο καθενας οτι θελει και παθιαζεστε... Δειτε τα γεγονότα και οτιδηποτε ΕΚΤΟΣ του φορουμ... Γτ πολυ απλα εδω αν δεν ειπωθει κατι απο τους διαχειριστες... Οι υπολοιποι απλα σχολιαζουν αερολογιες... Και ο καθενας μπορει να τρολλαρει λέγοντάς "εχω πηγη απο μεσα πως θα βγει" κλπ... Μην ειστε τοσο αφελης ορισμενοι... Εκτος και αν την βρισκετε ετσι... Τι να πω. Μαζεψε οσα μορια μπορείτε και αφηστε τους αλλους να λενε.

Λίγο πολύ όλοι έχουμε κάποιον μέσα και εγώ έχω, δεν το λέω ούτε για να το παίξω κάποιος βέβαια, ούτε για να κάνω τον ξερόλα άλλωστε δεν θα αναφέρω τι μου είπαν, μιας και δεν έχει νόημα, όπως πολύ σωστά λες μαζεύουμε διπλώματα = μόρια. Εύχομαι να βγει προκήρυξη και να είμαστε όλοι καλά. Υπομονή παιδιά και το ηθικό ψηλά!
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Άβαταρ μέλους
observer
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από observer »

Στον Γιαννη απευθυνηθηκα αλλα πεταχτηκαν τα γνωστα αρπαχτικα μεσα σε λιγη ωρα βλεπω. Μαλλον δεν ειχε πολυ δουλεια στο σουβλατζιδικο η την κρεπερι.

Εφοσον ο διαχειριστης επιτρεπει χαρακτηρισμους και προσωπικες επιθεσεις ας απαντησω μην σας αφησω παραπονεμενους.

Τορο απο την παραλια το εγραψα ρε γκασμα.(σε λιγο θα αποσυρθει ο τοροσιδης και ακομα το παλευεις αξιος Εικόνα)

Δεα_Λοκ τρομερο αυτο που ανεβασες δεν το ηξερε κανεις εκανες μεγαλη αποκαλυψη.(μολις μπηκα στο μπλοκο μετα απο αρκετες εβδομαδες και βλεπω πολυ κλαμα απο υποψηφιους ε. Φ για ορια ηλικιας και αναγκαιοτητα προσληψης ελα πες την αληθεια εσυ τα στελνεις Εικόνα)

Δεα_μαλ καμια εμπαθεια με τους φρουρους. Αντιθετως θα ελεγα. Αυτο που τονισα απο τον γεναρη που βγηκε το θεμα αυτο ειναι πως δεν γινεται να παρει 500 αλλους ενστολους να στο πω ετσι (δεν με νοιαζει αν ονομαζονται ε. Φ η ζ. Φ η ο. Φ) προτου αποροφησει τους ηδη επιτυχοντες που περιμενουν ενα χρονο και θα περιμενουν ακομη ενα. Μετα ας παρει και 5.000 ειδικους φρουρους η οτι αλλο θελει. Δεν με ενδιαφερει το ζητημα. Αλλα φαντασιωσου εσυ οτι εχω μια φωτο στον τοιχο με ε. Φ και πεταω βελακια. Μην στο χαλαω Εικόνα

Αρχιστε το κραξιμο τωρα. Δεν θα απαντησω. Οσο και να κραζετε παντως εγω θα μπαινω και θα γραφω την αποψη μου οποτε γουσταρω.Δεν με αγγιζετε.
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από toro »

observer έγραψε:Στον Γιαννη απευθυνηθηκα αλλα πεταχτηκαν τα γνωστα αρπαχτικα μεσα σε λιγη ωρα βλεπω. Μαλλον δεν ειχε πολυ δουλεια στο σουβλατζιδικο η την κρεπερι.

Εφοσον ο διαχειριστης επιτρεπει χαρακτηρισμους και προσωπικες επιθεσεις ας απαντησω μην σας αφησω παραπονεμενους.

Τορο απο την παραλια το εγραψα ρε γκασμα.(σε λιγο θα αποσυρθει ο τοροσιδης και ακομα το παλευεις αξιος Εικόνα)

Δεα_Λοκ τρομερο αυτο που ανεβασες δεν το ηξερε κανεις εκανες μεγαλη αποκαλυψη.(μολις μπηκα στο μπλοκο μετα απο αρκετες εβδομαδες και βλεπω πολυ κλαμα απο υποψηφιους ε. Φ για ορια ηλικιας και αναγκαιοτητα προσληψης ελα πες την αληθεια εσυ τα στελνεις Εικόνα)

Δεα_μαλ καμια εμπαθεια με τους φρουρους. Αντιθετως θα ελεγα. Αυτο που τονισα απο τον γεναρη που βγηκε το θεμα αυτο ειναι πως δεν γινεται να παρει 500 αλλους ενστολους να στο πω ετσι (δεν με νοιαζει αν ονομαζονται ε. Φ η ζ. Φ η ο. Φ) προτου αποροφησει τους ηδη επιτυχοντες που περιμενουν ενα χρονο και θα περιμενουν ακομη ενα. Μετα ας παρει και 5.000 ειδικους φρουρους η οτι αλλο θελει. Δεν με ενδιαφερει το ζητημα. Αλλα φαντασιωσου εσυ οτι εχω μια φωτο στον τοιχο με ε. Φ και πεταω βελακια. Μην στο χαλαω Εικόνα

Αρχιστε το κραξιμο τωρα. Δεν θα απαντησω. Οσο και να κραζετε παντως εγω θα μπαινω και θα γραφω την αποψη μου οποτε γουσταρω.Δεν με αγγιζετε.

Ναι εχεις δικιο στην κρεπερι που δουλευω δεν εχει πολυ δουλεια γιατι κατι γατακια κανουν διατροφη μηπως και καταφερουν και βαλουν στολη.. αλλα ευτηχως ερχονται κατι μαμαδες και τις ταιζω και βγαινει το μεροκαματο..

κωστας

Δημοσίευση από κωστας »

Υπομονή μάγκες 1 μήνα ακόμα και μετά κάποιοι θα κάνουν κολο τούμπες που θα δουν την προκήρυξη να έχει αρχίσει
eptarxidis

Δημοσίευση από eptarxidis »

Μακαρι φιλε κοστα αλλα πολυ δυσκολο μου φαινεται τι να πω για να βγει σε ενα μηνα που λες δεν παιζει γιατι θα ανακοινονονταν απο τωρα οι ημερομηνιες του επομενου μηνα!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από D.Y.K »

Παρακολουθώ το θέμα διακριτικά προσωπικά και την επόμενη φορά που θα ανταλλάξετε για οποιονδήποτε λόγο χαρακτηρισμούς θα αναγκαστώ να διαγράψω και τα μηνύματα αλλά και να απενεργοποιήσω (κάτι που δεν μου αρέσει) αναγκαστικά για 48 ώρες τους λογαριασμούς σας (τουλάχιστον) !

Συζητείστε σε κόσμια / υγιή επίπεδα προς όφελος μίας εποικοδομητικής / ουσιαστικής συζήτησης.

Δεν είστε 11χρονα, είστε ολόκληρα παλικάρια!

Φιλικά ρε κομάντος Εικόνα

ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Δημοσίευση από ΑΧΙΛΛΕΑΣ »

Ρε τι τρωγεστε δεν υπαρχει λογος οτι ειναι να γινει θα γινει παντως εσυ ρε ομπσερβερ μακαρι ρε φιλε να σε παρουν αυριο το πρωι μακαρι εισαι πολυ κουραστικος ρε φιλε μας λες συνεχεια τα ιδια πραγματα δεν σε ειδα να λεςκατι ομως για το μεσοπροθεσμο που θα ξαναπαρουν αστυφυλακες απο πανελινιες κ ο λογος ειναι οτι δεν σε ενδιαφερει για τους μελοντικους συναδελφους σου αστυφιλακες αλλα για την παρτη σου μονο κ μας εχεις κουρασει ολους μακαρι να μην εισαι ετσι φιλε οταν με το καλο μπεις στο σωμα κ ξεσπας σε πολιτες αποκλυεις να βγει η προκ δηλαδη κ να τους παρουν το 15 πχ οπως εσενα βγαζεις ρε φιλε κομπλεξ σε ατομα που κ αυτοι εχουν προσπαθησει για κατι που αγαπανε με διαφορετικο τροπο απο εσενα ο καθενας οπως μπορει αν δεν ειχες περασει απο πανελινιεσ Δεν θα πηγαινες δηλαδη ειδικες δυναμεις κ να κανεις οτι μπορεις για να μπεις φρουρος αφου αγαπας την αστυνομια τελος παντων. Παντως υπαρχουν ακομα ελπιδες παιδια ολοι λενε οτι γινονται προσπαθειες για να την βγαλουν.
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 116

Δημοσίευση από Cobra88 »

κωστας έγραψε:Υπομονή μάγκες 1 μήνα ακόμα και μετά κάποιοι θα κάνουν κολο τούμπες που θα δουν την προκήρυξη να έχει αρχίσει
Ρε παιχταρα μου, μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες, αλλα πες μας και απο ΠΟΥ το ακουσες αυτο;

Απο καποια αξιοπιστη πηγη (σε υπουργειο κλπ), απο καποιον συνδικαλιστη σε Σωματειο, απο το φιλο σου το Λαμπη τον ΕΦ η απο τη κυρια Κουλα τη γειτονισα;

Άβαταρ μέλους
cop29
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από cop29 »

Ελα για να μη μαλωνετε

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/dhmosio/35521/anagki-gia-nees-proslipseis-sofronistikon-kai-astynomikon

Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 68

Δημοσίευση από 317ρης »

cop29 έγραψε:Ελα για να μη μαλωνετε

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/dhmosio/35521/anagki-gia-nees-proslipseis-sofronistikon-kai-astynomikon

Εχω δεκαδες τετοια αρθρα να σου παραθεσω... απο Ιανουαριο μηνα μεχρι σμρ... και;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Rak95ghost και 7 επισκέπτες