Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)
Ρε παιδια εγω εχω μια απορια με βαση την προηγουμενη προκηρυξη. Εγω εχω απολυτηριο επαγγελματικουκου λυκειου και πτυχιο στην ειδικοτητα ψυκτικου... Σε πια κατηγορια θα εμπενα στην προκηρυξη. Στην Α η στην Β;
Μπορεις να χρησιμοποιησεις οποιο απο τα 2 θελεις. Το απολυτηριο σου παει στη Α ομαδα και το πτυχιο σου στην Β ομαδα.
Του χρονου θα ειμαι ετοιμος! Δηλαδη να περασει αυτη κ μετα αμεσως στην επομενη! Πιστευω μη φαω τετοια ταπα κ δεν ξανα βγαλει!Ιουλιος έγραψε:toro έγραψε: Ας ελπισουμε να συνεχισει να παιρνει γιατι την πατησαμε αλλιως...
άγρια όμως! Εσυ για ποτε το σκέφτεσαι και θα έχεις τα μόρια;

Ρε μαγκες τι σας κανει να πιστευεται οτι δεν θα ριξει 3 με 4 χρονια το απαιτουμενο οριο ηλικιας, οτι δεν θα χει ελαχιστο βαθμο απολυτηριου και και και οτι τους καυ. Σει θα κανουν.
βλεπετε λιμενικο

Ρε παιδια προλαβαινει καποιος να δωσει για Γ κατηγοριας ;
Να σε καλα Γιωργο καλη επιτυχια φιλε μου!
Παιδια για οσους ενδιαφερονται σημερα βγηκε η προκηρυξη της πυροσβεστικης.
nikopaok4 έγραψε:Ρε παιδια προλαβαινει καποιος να δωσει για Γ κατηγοριας ;
ανετα αδερφε! Εγω αυτοκινητο και μηχανη σε 15 μερες το πηρα. Εσυ το κανονιζεις με τον δασκαλο οδηγησης
Προτιμώ να πεθάνω για την Πατρίδα μου παρά να ζήσω για να την υποδουλώσω
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 34
Παιδιά καλημέρα... Αλλη μια φορα (4η συγκεκριμένα) περιμένω με αγωνία όπως όλοι μας βέβαια την προκήρυξη των φρουρών... Σύμφωνα με υπολογισμούς, κοντα Ιανουαριο μηνα θα γινει η προσληψη. Αρα...5 μηνες περιπου αντιστροφα για τις διαδικασιες (καταθεση δικαιολογητικων, αθληματα, εξετασεις, σχολη κλπ... ) φτανουμε αισιως κοντα στις 20 με 30 Αυγούστου για να βγει η προκήρυξη.(Σύμφωνα με τη δική μου άποψη πάντα... )
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους!
Συμφωνώ απόλυτα με τον Δημήτρη... Βέβαια κανεις δεν ξέρει... !
Φίλε Γιάννη καλημέρα! Αν διαβάσεις προσεκτικά και τις υπόλοιπες προκηρύξεις που βγήκαν μεχρι τώρα, αναφέρουν πως η πρόσληψη των επιτυχόντων θα πραγματοποιηθεί απο το νέο έτος! Απλά προκηρύσσουν απο τώρα τους διαγωνισμους και τα διαδικαστικά θα γίνους φέτος!
Εμένα παλι σαν να μου μυρίζονται εκλογές... Θα παγώσουν τα πάντα και θα πάμε όλοι για τσάι... Χαχαχα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Εγω πιστευω οτι δεν θα αλλαξει τιποτα, το μονο διαφορετικο θα ειναι οτι θα παρουν μορια οι τσολιαδες, ολα τα αλλα θα ειναι ιδια...
Συμφωνώ απόλυτα με τον Δημήτρη... Βέβαια κανεις δεν ξέρει... !

Γιαννης έγραψε:Για ποιο λογο λενε οτι η δικια μας προκυρηξη... Δεν θα πιαστει για λογους οικονομικους στο 2011 και περιμενουν για να πιαστει 2012; Κ βγαλανε για λυμενικο και οπου να ναι για πυροσβεστικη; Τ μπορει να παιζει εδω;
Φίλε Γιάννη καλημέρα! Αν διαβάσεις προσεκτικά και τις υπόλοιπες προκηρύξεις που βγήκαν μεχρι τώρα, αναφέρουν πως η πρόσληψη των επιτυχόντων θα πραγματοποιηθεί απο το νέο έτος! Απλά προκηρύσσουν απο τώρα τους διαγωνισμους και τα διαδικαστικά θα γίνους φέτος!
δημητρης25 έγραψε:Ρε μαγκες καθε ημερα βγαινει κ απο μια προκηρυξη! Τωρα λενε για την πυροσβεστικη την αλλη εβδομαδα ισως πουν κ για τους ειδικους φρουρους ετσι οπως παει το πραγμα! Δεν ειναι λιγο περιεργα ολα αυτα;
Εμένα παλι σαν να μου μυρίζονται εκλογές... Θα παγώσουν τα πάντα και θα πάμε όλοι για τσάι... Χαχαχα

- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 52
μην λες τέτοια ρε.krhtikos123 έγραψε:Εμένα παλι σαν να μου μυρίζονται εκλογές... Θα παγώσουν τα πάντα και θα πάμε όλοι για τσάι... Χαχαχα!δημητρης25 έγραψε:Ρε μαγκες καθε ημερα βγαινει κ απο μια προκηρυξη! Τωρα λενε για την πυροσβεστικη την αλλη εβδομαδα ισως πουν κ για τους ειδικους φρουρους ετσι οπως παει το πραγμα! Δεν ειναι λιγο περιεργα ολα αυτα;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 34
handballer έγραψε:μην λες τέτοια ρε.
Αδερφέ ούτε στους χειρότερους εφιάλτες μας δεν το θέλουμε αυτό... Έτσι την πάθαμε και πρόπερσι...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 117
αν δεις οτι δεν εχεις προβλημα μην κανεις ολα τα μαθηματα, δωσε γρηγορότερα... [;) ]nikopaok4 έγραψε: Ρε παιδια προλαβαινει καποιος να δωσει για Γ κατηγοριας ;
Αν χρειάζοντε 1-2 μήνες για να απολυθώ απο θητεία στις ειδ. Δυν. Και βγει η προκύρηξη μπορώ να κάνω τα χαρτια μου και μετά να καταθέσω το χαρτί του στρατού?
νικολαος έγραψε:Αν χρειάζοντε 1-2 μήνες για να απολυθώ απο θητεία στις ειδ. Δυν. Και βγει η προκύρηξη μπορώ να κάνω τα χαρτια μου και μετά να καταθέσω το χαρτί του στρατού;
Οχι. Ολες οι προηγουμενες προκηρυξεις ειναι ξεκαθαρες σε αυτο το θεμα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες