Καλησπερα φιλε. Ειχες καποια πληροφορια απο καπου;Policemania7 έγραψε:Καλησπέρα μάγκες.
Η προκήρυξη από όσο μαθαίνω θέλει να είσαι πολύ καλά διαβασμενος για τις εξετάσεις αλλιώς δεν υπάρχει σωτηρία ακόμα και αυτοί του πανεπιστημίου με πτυχία θα ζοριστουν. Ούτε ειδικές δυνάμεις, ούτε διπλώματα, ούτε βαθμοί δεν θα μετρήσουν.
Να τα έχετε υπόψιν αυτα
Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 353
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Αν δεν βγει φεκ οτι και να λεμε ειναι αερολογιεςCoyote έγραψε:Καλησπερα φιλε. Ειχες καποια πληροφορια απο καπου;Policemania7 έγραψε:Καλησπέρα μάγκες.
Η προκήρυξη από όσο μαθαίνω θέλει να είσαι πολύ καλά διαβασμενος για τις εξετάσεις αλλιώς δεν υπάρχει σωτηρία ακόμα και αυτοί του πανεπιστημίου με πτυχία θα ζοριστουν. Ούτε ειδικές δυνάμεις, ούτε διπλώματα, ούτε βαθμοί δεν θα μετρήσουν.
Να τα έχετε υπόψιν αυτα
Από έγκυρη πηγή αυτό ;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
Τα βύσματα θα έχουν τα θέματα από πριν οπότε θα γράψουν καλά.Το ξέρουμε το κόλπο!
-
- Συνταγματάρχης
Εγω ξερω οτι σε τετοιες καταστασεις παιζουν λιστες και πας και δινεις λευκη κολα οπως στην προφορικη "εξεταση" λες καλησπερα και φευγεις. Απο πρωην υπαλληλο της ΕΥΠ αυτο που λεω.Εαν το φεκ μας διαψευσει εχει καλως!
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 43
Χαχαχα είδατε ναι μεν ανέβασε το όριο ηλικίας αλλά ο Κουλακος έχει άλλες εκπληξουλες...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
Coyote αυτό ακριβώς θα γίνει!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 177
Αχουυυ αυτά φεικ προφίλ πού το παίζουν ειδήμονες και γράφουν την ψαχμενια του στυλ μάγκες έχω πληροφόρηση από δικό μου άτομο μέσα ότι θα γίνει το και το... Κλέβουν την παράσταση από τον αρχικαραγκιοζη μας. 😢😢😢
Μήπως δεν πάνε ούτε για αθλήματα αυτοί και τους έρθει χαρτί σε ποια δικαστήρια θα πάνε ; 😂😂😂
-
- Συνταγματάρχης
Τα αθληματα φιλε τα ελεγε επι λεξη στο αντιστοιχο κεφαλαιο του σχεδιου νομου. Τα μορια δεν τα ειδα πουθενα.Police_ΣΦ έγραψε:Μήπως δεν πάνε ούτε για αθλήματα αυτοί και τους έρθει χαρτί σε ποια δικαστήρια θα πάνε ; 😂😂😂
-
- Αντισυνταγματάρχης
Άντε να βγουν τα μόρια να ησυχάσουμε επιτέλους γιατί θα πέσουν πολλοί φέικ βλακαμαδες με πληροφορίες από μέσα και θα μας τον κάνουν κατάρτι μέχρι τότε...
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Μάγκες όπως τα λέει ο κογιοτε είναι, παίζουν λίστες και γνωστοί εμένα αυτό που μου είπαν, δεν έχω λόγο να πω ψέματα, προφανώς κι αν γράψεις άριστα στα γραπτά θα σε περάσουν αλλά στην συνέντευξη τι μπορεί να σε ρωτήσουν αν έχεις υπηρετήσει ειδικές δυνάμεις; Η πλειοψηφία θα έχει σίγουρα, ή γιατί θες να μπεις στην αστυνομία και το είχα όνειρο από μικρός, εφόσον δεν θα θα υπάρχει μοριοδοτηση ότι θέλει ο καθένας μπορεί να κάνει.Ποιος μου λέει εμένα ότι δεν θα βαθμολογηθεί ένας υποψήφιος με 10στη συνέντευξη αν πει ότι απλά αγαπάω την αστυνομία και ο άλλος που θα έχει πάει με ειδικές δυνάμεις να του βάλουν ένα 4 για να τον κόψουν.
Ελλάδα είμαστε
Ελλάδα είμαστε
Sas efaga.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Μας έφαγες αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 😂😂😂
Και 100σταρικακι στην τσέπη για την επιτροπή 😂😂😂
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 43
Αρχικά κάπως σίγουρα θα μετράνε τα μόρια. Καθαρά προσωπική εκτίμηση.
Πρέπει να έχει κάποιος αγγλικά και υπολογιστή άρα ένα αρχικό ξεσκαρταρισμα θα γίνει.
Από εκεί κ πέρα όσο βισματικη κι αν είναι για τα μάτια του κόσμου κάποια μόρια θα υσχισουν.
Θα δηλώσω εγώ πάντως έστω για την εμπειρία...
Πρέπει να έχει κάποιος αγγλικά και υπολογιστή άρα ένα αρχικό ξεσκαρταρισμα θα γίνει.
Από εκεί κ πέρα όσο βισματικη κι αν είναι για τα μάτια του κόσμου κάποια μόρια θα υσχισουν.
Θα δηλώσω εγώ πάντως έστω για την εμπειρία...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες