Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 267

Δημοσίευση από Anemelossss »

Ετσι ακριβως ειναι φιλε.Πέρα απο τις γκομενες που έχουν υφακι και ειναι ολες στα γραφεία, πέρασαν και αρκετοι κομμενοι... Τεσπα

Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Rad. »

Η Γερμανία έχει μεγαλύτερο όριο ηλικίας και χαμηλότερο όριο ύψους για όλους και αντίστοιχα έχουν μικρότερο μέσο όρο ηλικίας πληθυσμού και μεγαλύτερο μέσο όρο σε ύψος σε σχέση με την Ελλάδα, το ίδιο η Γαλλία, Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία.

Ικανός ο 20αρης 70 κιλών 1.75 με 40 μέρες εκπαίδευση που δε το συναντάς πουθενά στον κόσμο. Ταυτόχρονα οχι τατου όχι κοντούς όχι γένια όχι σκουλαρίκια όχι παππούδες 30+.

Παράδειγμα προς αποφυγή μου φαίνεται η Ελάς, αν κρίνεις από τα κριτήρια που είναι πιο εκτός τόπου και χρόνου σε σχέση με των χωρών της ΕΕ που πανω κατω ειναι ιδια.

Και επειδή έχουμε εμπειρία, εκπαίδευση και διορατικοτητα, είπε ο Γερμανος να στείλει ενισχύσεις στα ελληνικά αεροδρόμια για ομορφιά, όχι για να μη παίρνανε λαθρο με πλαστές ταυτότητες.

Επίσης το ραβασάκι για το ύψος ήρθε Από το ΔΕΕ και να ανάψετε από ένα κερί στις κοπέλες που έτρεξαν δικαστικά και δικαιώθηκαν 20 χρονια μετα.

κάτι αντίστοιχο θα γίνει με την ηλικία σε καμία σαρανταρια χρόνια απο τωρα.
Tasossach7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Tasossach7 »

Αυτό ακριβώς! Και στις στρατιωτικές σχολές θα μπορούσε έστω οι ΣΜΥ, ΣΜΥΝ. ΣΜΥΑ να έχουν όριο ηλικίας 24-26, πέρυσι με 10% περνούσα! Οι περισσότεροι (και οι ειδικά οι γκομενες μπαίνουν για φώτο στα ΜΚΔ και για την μονιμότητα του δημοσίου! Το χειρότερο είναι ότι οι συνδικαλιστές κράζουν τους ΕΦ, επειδή μπαίνουν εκτός πανελληνίων, μόνο που οι ΕΦ έχουν σώσει τόσες πολλές φορές ζωές, έχουν θυσιαστεί και άλλα πολλά, χωρίς να κάθονται στα γραφεία με ύφος χιλίων καρδιναλιων!30 καμψεις να τους ρίξεις, ούτε 20 δεν βγάζουν! Τεσπα μακάρι να μπούμε κάποια στιγμή όσοι το θέλουμε, τουλάχιστον να μας δοθεί η ευκαιρία να δείξουμε τι αξίζουμε...
Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 114

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Έτσι είναι Rad όπως τα γράφεις. Μετά από χρόνια ίσως βελτιωθεί η κατάσταση.
Filotimos Stratiwtis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Filotimos Stratiwtis »

Το βρίσκεις ωραίο να γίνει η αστυνομία το λύκειο των θηλέων ; Εδώ με το 1.70 και οι μισοί από τη σχολή αξιωματικών είναι γυναίκες. Φαντάσου τι έχει να γίνει με το 1.63. Χρειάζονται στην αστυνομία γυναίκες ναι αλλά όχι τόσες πολλές
Άβαταρ μέλους
chrusa
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από chrusa »

Όσο και να θέλω να συμφωνήσω με κάποια πράγματα τα οποία είπατε δεν μου το επιτρέπει ο όρος «γκομενα»που χρησιμοποιήθηκε αρκετά και η χρήση του έγινε με σκοπό να μας μειώσει . Καλή συνέχεια ! Εύχομαι να περάσουν ΜΟΝΟ αυτοί που το αξίζουν
BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 111

Δημοσίευση από BORDER POLICE OFFICE »

Filotimos Stratiwtis έγραψε:Το βρίσκεις ωραίο να γίνει η αστυνομία το λύκειο των θηλέων ; Εδώ με το 1.70 και οι μισοί από τη σχολή αξιωματικών είναι γυναίκες. Φαντάσου τι έχει να γίνει με το 1.63. Χρειάζονται στην αστυνομία γυναίκες ναι αλλά όχι τόσες πολλές
Έτσι ακριβώς και δεν είναι ρατσιστικό αυτό. Ας ρίξουν το όριο για τις σχολές που θα είναι ανακριτικες για τα γραφεία αλλά για τις προκηρύξεις που οι περισσότεροι είναι αστυνομικοί πεζοδρομίου που βγάζουν όλη τη βρώμικη δουλειά ποιος ο λόγος να μπουν τόσες γυναίκες αφού οι περισσότερες θέλουν γραφείο.

BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

chrusa έγραψε:Όσο και να θέλω να συμφωνήσω με κάποια πράγματα τα οποία είπατε δεν μου το επιτρέπει ο όρος «γκομενα»που χρησιμοποιήθηκε αρκετά και η χρήση του έγινε με σκοπό να μας μειώσει. Καλή συνέχεια ! Εύχομαι να περάσουν ΜΟΝΟ αυτοί που το αξίζουν
Ενω εσύ που μας είπες ότι έχουμε λειψό μυαλό επειδή είπαμε τα αυτονόητα χωρίς να γνωριζεις το γνωστικό μας επίπεδο ή αν έχουμε σπουδάσει δεν το έκανες με σκοπό να μειώσεις; Τέλος πάντων.

BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Εγώ με τον Anemelossss μπήκαμε και μάλιστα με αξιοκρατικά κριτήρια με τη δεύτερη σειρά που ήταν πανελλήνια η προκήρυξη εσύ κοίτα να μπεις και άσε τις προσβολές. Ας το σταματήσουμε εδώ αυτό το θέμα.
Άβαταρ μέλους
chrusa

Δημοσίευση από chrusa »

Σου είπα ! Θέλω να συμφωνήσω αλλά δεν μπορώ γιατί το κόμπλεξ με τις γυναίκες είναι ξεκάθαρο και ολοφάνερο. Δεν πρόκειται να αλλάξετε γνώμη. Και το 1,70 σας ενοχλεί, το θέμα σας δεν είναι το ύψος αλλά η γυναίκα στο σώμα. Από την στιγμή που κρίνουν οι ειδικοί πως χρειάζονται στο σώμα ξέρουν και που θα τις βάλουν - τι θα κάνουν. Δεν είναι τυχαίο που είμαι κοπέλα, είπα την γνώμη μου και πέσατε να με φάτε ! Συγγνώμη κιόλας που έχω και εγω μάτια και βλεπω. Ότι άλλο θέλετε με μνμτ γιατί κούρασαμε! Αντίο
Άβαταρ μέλους
chrusa

Δημοσίευση από chrusa »

* δεν ενδιαφέρομαι για προκήρυξη συνοριοφυλάκων 😁
BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Έχεις αναρωτηθεί αν ευθύνονται και οι γυναίκες που έχει δημιουργηθεί αυτή η άποψη χώρια από τα στερεότυπα; Όταν στη σειρά που μπαίνει από προσωπική εμπειρία όλες οι γυναίκες από την πρακτική επιδιώκουν θέση στα γραφεία τότε τι συζητάμε; Τέλος πάντων όντως κουράσαμε.
Tasossach7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Tasossach7 »

Χρύσα δεν είναι το πρόβλημα ότι μπαίνουν γυναίκες, αλλά ότι μπαίνουν γυναίκες που δεν το αξίζουν. Οταν στα τμήματα οι περισσότερες ντύνονται και συμπεριφερονται σαν ντίβες (λες και έπιασαν το ταύρο από τα κέρατα) και δεν μπορούν να βγάλουν ούτε 3 έλξεις, τι να πούμε καλό; Και ο κυριότερος λόγος είναι φυσικά η μονιμότητα του δημοσίου! Επειδή εμείς δεν γράψαμε άριστα στις πανελλήνιες, σημαίνει ότι αξίζουν παραπάνω από εμάς; Στο εξωτερικό μπαίνουν μόνο όσοι αξίζουν, εδώ η πλειοψηφία δεν το αξίζει, κομμένοι είναι! Το ίδιο ισχύει και για τους άνδρες και φυσικά υπάρχει η εξαίρεση του κανόνα... Φιλικά πάντα τα λέω όλα αυτά κουβέντα κάνουμε.
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 267

Δημοσίευση από Anemelossss »

Εγω συμφωνώ με τον border police και με το αλλο το παιδι. Μονες σας έχετε δωσει τετοιες αφορμές... Εγω προσωπικά που υπηρετώ βλέπω οτι ολα τα κορίτσια εκτος απο 2 κανουν υπηρεσια γραφείου τα εχουν καλά με τους διοικητές. Νυχτερινα που δεν προβλέπεται να κανουν λόγω οτι ειναι στο γραφείο κανουν εικονικα εννοειται...

Πενθημερα παιρνουν κανονικα ενώ σκανε στην υπηρεσία 12 το μεσημερι κάθονται 30 λεπτα στελνουν τις υπηρεσιες και φευγουν...

Και σου πουλάνε τρελα και ύφος λες και είναι ανώτερες... Επειδη έτυχε και ειναι γυναικες! Δλδ που ζουμε; Και μου θες μετα να σεβαστούμε; Την ιδια την αδικία; Όχι δεν χρειάζονται τοσες γυναίκες στις συγκεκριμενες δουλειές εκτος αν πρόκειται για ιατρούς, ψυχολόγος κλπ. Και φυσικα για γραφειο...

Αποκει κ περα δεν υπάρχει λογος να υπάρχουν τοσες πολλές... Προφανώς και οι περισσότεροι άντρες ειναι παχυσαρκοι και κομμενοι στο σωμα δεν κάνουμε καμια εξαίρεση...

Τελος θα ήθελα να σου πω οτι αυτο ταχα που δεν ενδιαφέρεσαι να μπεις στους ΣΦ αλλα καθεσαι και γραφεις κατεβατα, μαλλον φαίνεται οτι μας δουλεύεις σιγουρα θες να μπεις αλλιως δεν θα ήσουν εδω οπως και καποιοι αλλοι!

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες