Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)
Ευχαριστώ φίλε
Μια ερώτηση παιδιά στην καρτέλα λέει βεβαίωση υπογραφής από την γραμματεία του νοσοκομείου εάν πας σε ιδιώτες γιατρούς πρέπει να πας στο νοσοκομείο για να στο υπογράψουν η δεν χρειάζεται γνωρίζει κάποιος ;
Αν πας σε πολυιατρια-κλινική στο υπογράφουν αυτοι εκει Στην γραμματεία. Αν. Πας ξεχωριστά σε διάφορους δεν εχω ιδέα
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 145
Στην προκυρηξη γράφει ξεκάθαρα από δημόσιο νοσοκομείο θέλει γνήσιο υπογραφής από τη γραμματεία... Για ιδιώτες ευκρίνεια υπογραφή σφραγίδα γιατρού κ ημερομηνία εξετασης
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 145
σε κάθε περίπτωση οποίος μάθει κάτι άλλο στάνταρ ακι ας γραψειΕΛ. ΑΣ έγραψε:Στην προκυρηξη γράφει ξεκάθαρα από δημόσιο νοσοκομείο θέλει γνήσιο υπογραφής από τη γραμματεία... Για ιδιώτες ευκρίνεια υπογραφή σφραγίδα γιατρού κ ημερομηνία εξετασης
Στην συγκεκριμένη περίπτωση βεβαιώνεται το γνήσιο τις υπογραφής απο την γραμματεία του οικείου νοσοκομείου η Ν. Π. Ι. Δ Δλδ ιδιωτικού. Η απο ιδιωτικό γιατρό με προϋπόθεση να ειναι ευκρινείς η υπογραφή η σφραγίδα και η ημερομηνία
Ο. Π. Κ. Ε
Να κανω μοα ερώτηση αν γνωριζει κάποιος ετσι απο περιέργια. Εμεις και καλα λενε καποια παιδια οτι θα δωσουμε πκε Σεπτέμβριο. Πχ στα οππι έχει βγει προκήρυξη για εκπαίδεση. Οκτώβρη μεχρι Δεκέμβριο. Σ εμας εχει βγει κάτι τέτοιο?
Ο. Π. Κ. Ε
Λογικά όλο και κάτι θα βγει, αν και θα έπρεπε ήδη να έχει γίνει κάποια προκυρηξη σχετικά με τους εκπαιδευτές... Μπορεί βέβαια να μην λειτουργεί έτσι και η εκπαίδευση να γίνεται από ήδη φυλακές της ΤτΕ... Θα δούμε στην πορεία
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 16
Μπορεί η εκπαίδευση να γίνει από καθηγητές που διδάσκουν στην σχολή της Αστυνομίας.
Glock 19
Πιθανόν.Ας πάμε όλοι καλά με τις ΠΚΕ και το υπόλοιπο θα το δούμε στην πράξη...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
Ενημερωτικά. Έμαθα ότι για Αθήνα έχουν καλέσει πάνω από το νούμερο 47 για επιλαχόντες.
Αυτο τι παει να πει; Οτι δεν δεχτηκαν να πάνε να πάρουν καρτέλα ε?
Ο. Π. Κ. Ε
Λογικά ναι... Άσχετο, γνωρίζει κανείς περίπου τι επικρατεί μισθολογικά (τόσο στην αρχή όσο και στη συνέχεια, αν «πληρώνονται» πτυχία-μεταπτυχιακά κτλπ).
Οποίος θέλει στέλνει και σε προσωπικό αν και νομίζω μας ενδιαφέρει όλους, πολύ νωρίς είναι για όλα αυτά αλλά συζήτηση να γίνεται...
Οποίος θέλει στέλνει και σε προσωπικό αν και νομίζω μας ενδιαφέρει όλους, πολύ νωρίς είναι για όλα αυτά αλλά συζήτηση να γίνεται...
Κοιταξε αυτο που εχω βρει κ εχω διαβασει εγω ειναι οτι αναλογα με το τι εχει ο. Καθε ενας εχει κ αυξηση στο μισθο του. Δλδ πχ αν έχεις προφισιενσι έχεις προσαύξηση 7% αν εχεις πτυχιο εχεις πχ 10%. Τωρα δεν ξερω τι ισχυει σε εμας κ τι οχι αν εχουμε κάποιο επιδομα λόγο οπλισμού κτλπ...
Ο. Π. Κ. Ε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες