Alr4 έγραψε:Παιδιά τς τατουάζ απαγορεύονται μόνο στα εμφανή σημεία έτσι; Πχ άμα έχει κάποιος στο πόδι μπορεί να συμμετάσχει σε προκήρυξη για αστυνομία και στρατό έτσι;
Εδώ λέμε παίζει να μη βγουν καν προκήρυξεις εσυ τα τατουάζ σκέφτεσαι
Τι να κάνουμε ρε paper μακάρι να βγει και να μπουμε αλλά ότι θέλουν κάνουν αυτή δεν βλέπεις Τι γίνεται ο άλλος έλεγε 600 πρόσληψης στα νησιά και πήρε απόσπασης στην Μύκονο αλλά λέει και αλλά κάνει εκτός και αν εμείς δεν καταλαβαίνουμε μακάρι να βγει ρε φίλε και να μπουμε
Alr4 έγραψε:Παιδιά τς τατουάζ απαγορεύονται μόνο στα εμφανή σημεία έτσι; Πχ άμα έχει κάποιος στο πόδι μπορεί να συμμετάσχει σε προκήρυξη για αστυνομία και στρατό έτσι;
Επιτρεπεται αρκει να ειναι σε σημειο που δεν θα φαινεται οταν θα φορας την θερινη στολη
Με τα τατουάζ δεν θα έχει κανείς πρόβλημα άλλοι μπαίνουν με μανίκια μέσα απλώς θα σε υποχρεώσουν να τα σβήσεις αν φαίνονται έχω φίλους σφ και μου τα λένε
Tony 99 έγραψε:Με τα τατουάζ δεν θα έχει κανείς πρόβλημα άλλοι μπαίνουν με μανίκια μέσα απλώς θα σε υποχρεώσουν να τα σβήσεις αν φαίνονται έχω φίλους σφ και μου τα λένε
Επειδή τυχαίνει να περασα επιτροπή σφ και έχω τατοο σε εμφανή σημεία... ΑΔΕΡΦΕ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΤΙΠΟΤΑ δεν μας αγγίζει τίποτα. Εκτός αν έχεις κανα ακαμπ κτλπ. Όποτε μην αγχο
Παιδιά μια ερώτηση γενική. Πιστεύετε πως με αγγλικά Γ1 απολυτήριο 17 (ΓΕΛ) δίπλωμα αυτοκινήτου και μηχανής σε μια προκήρυξη χωρίς εντοπιότητα πχ πανελλαδική έχω πιθανότητες ή γενικά είμαι καλά;(Δεν υπηρέτησα ειδικές δυνάμεις απλή θητεία έκανα)
Alr4 έγραψε:Παιδιά μια ερώτηση γενική. Πιστεύετε πως με αγγλικά Γ1 απολυτήριο 17 (ΓΕΛ) δίπλωμα αυτοκινήτου και μηχανής σε μια προκήρυξη χωρίς εντοπιότητα πχ πανελλαδική έχω πιθανότητες ή γενικά είμαι καλά;(Δεν υπηρέτησα ειδικές δυνάμεις απλή θητεία έκανα)
Υπάρχει μια θεωρία εδώ στη Χίο ότι θα κάνουν προσλήψεις συνοριοφυλάκων γιατι θα φτιαχτεί νέα σύνθετη δομή για τους μετανάστες... Τριπλασιου μεγέθους από την ήδη υπάρχουσα... Όπως καταλαβαίνετε υπάρχουν τεράστιες αντιδράσεις από την τοπική κοινωνία... Και εδώ έρχεται η φημολογία ότι οι προσλήψεις συνοριοφυλάκων λόγω προτεραιότητας επειδή υπάρχει σαν κριτήριο η εντοπιότητα θα κλείσει αρκετά στόματα (και αν δεν συμπληρωθούν τα άτομα θα γίνει κλασσικά πανελλαδική)
Ξεκαθαρίζω ότι δεν πρόκειται για πληροφορία αλλά για το τι ακούγεται έντονα σε ένα νησί 50000 κατοίκων με τεράστιες ροές μεταναστών ανά τα έτη...