Velerefontis έγραψε:Παιδια ειναι οριστικο, θα καταταγειτε 10/5 και 99% καποιοι απο εσας πολυ πιθανον να με εχετε εκπαιδευτη. Οποιος επιθυμει μπορει να μου στειλει πμ
Μόνο μη κάνετε το λάθος να του προτείνετε δωροδοκία ειτε με χρήματα είτε με γλυκά για ευνοικότερη μεταχείρηση... ! Θα ειστε οι πρώτοι που θα ζήσουν την εμπειρία της αντιαεροπορικής βολής απο πολύ κοντά, πάνω στον πύραυλο συγκεκριμένα! Γεια σου ρε Βέλε!
Το ξερω οτι υπαρχουν εκπαιδευτες αξιωματικοι. Αλλα στην αεροπορια και θα το δειτε αυτο, δεν ασχολοιυνται με την εκπαιδευση αλλα ειναι στο γραφειο και ασχολουνται με τη γραφικη δουλεια, δεν προκειται να δειτε εκπαιδευτη αξιωματικο να ειναι εξω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Velerefontis την Τρί Απρ 20, 2010 1:15 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Οχι. Οι οργανικοι υπαξιωματικοι στην τριπολη ειναι ελαχιστοι. Δεν εχω καταλαβει ακομα ομως γιατι σε ενοχλει τοσο πολυ να σε εκπαιδευσει υπαξιωματικος προερχομενος απο εποπ; Πιστευεις οτι δν εχω εμπειρια;
Velerefontis έγραψε:Παιδια ειναι οριστικο, θα καταταγειτε 10/5 και 99% καποιοι απο εσας πολυ πιθανον να με εχετε εκπαιδευτη. Οποιος επιθυμει μπορει να μου στειλει πμ
Μόνο μη κάνετε το λάθος να του προτείνετε δωροδοκία ειτε με χρήματα είτε με γλυκά για ευνοικότερη μεταχείρηση... ! Θα ειστε οι πρώτοι που θα ζήσουν την εμπειρία της αντιαεροπορικής βολής απο πολύ κοντά, πάνω στον πύραυλο συγκεκριμένα!Γεια σου ρε Βέλε!
μη τα τρομαζεις τα παιδια ρε Νικολα, ακομα δε μπηκανε [;) ] Δεν τρωμε ανθρωπους. Αλλωστε συναδελφοι ειμαστε ολοι και με καποιους απο αυτους σιγουρα θα βρεθουμε στην ιδια μοναδα και θελω να μου λενε καλημερα, οχι να με φτυνουνε
PIGKOYINOS έγραψε:Ρε να μπουμε και ας μας κανουν την εκπαιδευση και το πολιτικο προσωπικο. Δε με νοιαζει. Αρκει να ειναι σωστοι και να μην το παιζουν ιστορια γιατι εκει αλλαζει το πραγμα και τους παιρνει και τους σηκωνει. Κατα τα αλλα δεν υπαρχει κανενα προβλημα με κοβεις για ιστορια;
καλησπερα, εγω παντως που ειμαι κομπλεξικος, αν ερχομουν, θα το επαιζα ιστορια. Γεια σου σειρουλα
Καλως τον. Για να φανταστειτε, μεχρι και τον αδερφο της σειρας μου θα καψωναρω. Για τετοιο αλητη μιλαμε, οτι ειμαι (λεμε και καμμια μ#@#ια να περασει η ωρα)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Velerefontis την Τρί Απρ 20, 2010 1:23 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.