Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
Καμια κανεις απο κομοτηνη υπαρχει΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄
Σε τσακωσα! καταρχην καλησπερα και καλη επιτυχια σου ευχομαι... οι δυο μας πρεπει να υπαρχουμε εδω μεσα με αυτη την ειδικοτητα... δεν εχω ακουει κανεναν να αναφερεται στην ειδικοτητα μας. εσυ ποσα μορια συγκεντρωνεις ελενη μου; Αν θες απαντας φυσικα!

Βασο απο κομοτηνη εισαι΄΄΄΄
ti les re file.oloi oi fadaroi sthn aeroporia pou bainoun me eidikothta amunhs aerodromiou pairnoun twra ta 250 ths prouphresias.k einai arketoi
Βάσω μου καλή επιτυχία και από εμένα! Εγώ δεν έχω πολλά μόρια άρα ούτε και πολλές πιθανότητες. Έχω μόνο το ιεκ μου με Πιστοποίηση Φυσικά αλλά όσο ζω ελπίζω... ! Εσύ;
Τεο καλησπερα... καλη επιτυχια σου ευχομαι! οχι, απο ν. ηλειας ειμαι. καμια σχεση. εσυ απο κομοτηνη?
Ελενη μου σ'ευχαριστω παρα πολυ... και σε εσενα καλη επιτυχια ευχομαι! γιατι το λες αυτο; Να εισαι αισιοδοξη... ολα καλα θα πανε! εγω πτυχιο και αγγλικα εχω.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 62
Καλα μιλαμε εισαι πολυ κ@##$φαρδοςΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: Ναι illy αμυνας αεροδρομιων. Και η φαση ειιναι οτι οταν ημουν στρατιωτης ειχα διπλη ειδικοτητα. Χειριστης stinger και οδηγος αυτοκινητου. Την μια ειδικοτητα την εκμεταλευτηκα στο στρατο και την ειδικοτητα του χειριστη την εκμεταλευομαι εδω. Ειναι αντιαεροπορικο οπλο οποτε μοριοδοτειται ως προυπηρεσια. Δυσκολο πολυ να εχουν ολοι προυπηρεσια σε αμυνας αεροδρομιων. Για αυτο ανεφερα πριν οτι θα κυμανθουν πιο χαμηλα οι βασεις.

Dum spiro spero
Καταρχήν είναι περίεργο το ότι σε αυτή την ειδικότητα που παίρνει 18... Άτομα είναι και από ιεκ και από τει και άντρες και γυναίκες. Τελοσπάντων ας είμαστε αισιόδοξοι έτσι κι αλλιώς έφτασε ο καιρός και θα μάθουμε. Καλά δευτέρα πρωί θα μπλοκάρει το σύστημα.
Οντως! ας ειμαστε αισιοδοξοι... ολα θα καλα θα πανε. παντως στην δικη μας ειδικοτητα που παιρνει τοσους λιγους θα γινει σφαγη. να σου πω την αληθεια δεν ελπιζω και πολυ για να μην απογοητευτω... οτι ειναι να γινει, θα γινει... καλη επιτυχια και καλο βραδυ σε ολους παιδια!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 62
Ακριβως ετσι Ελενη, οπως το λεει κ η υπογραφη μου "dum spiro spero"eleni έγραψε: Βάσω μου καλή επιτυχία και από εμένα! Εγώ δεν έχω πολλά μόρια άρα ούτε και πολλές πιθανότητες. Έχω μόνο το ιεκ μου με Πιστοποίηση Φυσικά αλλά όσο ζω ελπίζω... ! Εσύ;
Dum spiro spero
Καλησπερα παιδια σε ολους και καλη επιτυχια! Ηθελα να ρωτησω εχει δηλωσει κανεις στρατολογος η' υπαρχει καποιος που να γνωριζει πανω κατω τα μορια για την ειδικοτητα αυτη; Ευχαριστω!

ILLI Εισαι πολυ περιεργη νομιζω δεν αρκουν οι προβλεψεις μου
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης