Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2010)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
vagioula20yahoo.gr

Δημοσίευση από vagioula20yahoo.gr »

kaΛηνυχτα! τα λεμε αυριο.

B1lly
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από B1lly »

Μην μου τα κάνετε αυτά ρε παιδιά είδα τόσες καινούριες σελίδες στο topic και λέω όπα τι έγεινε!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 151

Δημοσίευση από dimitris mak »

Ξερεις αρκετα γιατι εχεις ζησει και καποια πραγματα... Δεν ξερεις καποιες λεπτομεριες αλλα σιγα... Αυτα μαθενονται σιγα σιγα... Θα εχει φασει σε κανα χρονο να ειμαστε μαζεμενοι σε κανα στρατοπεδο ολοι μαζι και να τα λεμε αυτα για το φορουμ και να γελαμε... Εικόνα
vagioula20yahoo.gr

Καλημερα σε ολους! Δημητρη β μακάρι εστω του χρονου τέτοιο καιρο να βρεθουμε ολοι σε ενα κεντρο εκπαιδευσης.Εικόνα

vagioula20yahoo.gr

Παιδια ηθελα να ρωτησω πως μπορω να γινω μελος του φορουμ αυτου. δεν γνωριζω και πολλα απο υπολογιστες και αν μπορει καποιος ας με κατατοπισει. ευχαριστω εκ των προτερων!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 179
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Πας εδω /forum/registration_rules.asp?FID=38

διαβαζεις- ακολουθεις τις οδηγιες και συμπληρωνεις τα αντιστοιχα πεδια επισης αν δεν εχεις personal e-mail Πρεπει να δημιουργησεις (yahoo-hotmail... ) ωστε να εχεις την δυνατοτητα να κανεις activate account.
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από illy »

Μες την μακακια ειστε ολοι εδω μεσα... Βαρεθηκα την καχυποψια σας, την γκρινια σας, την κακια σας κ την ξινιλα... Ελεος! Επειδη καποιο εδω μεσα ειναι νεα μελη κ καποιοι αλλοι εχουν λιγο καιρο που ασχολουνται με το συγκεκριμενο θεμα των εποπ εχω να πω οτι η Αγνη εχει απολυτο δικιο για το σαιτ, πριν απο 2-3χρονια ειχε ποιοτητα... τωρα ολοι επιτιθονται κ ολοι γιουχαρουν για ο, τι πεις... εγω προσωπικα που ασχολουμαι εδω κ 3χρονια με το θεμα των εποπ εχω διαβασει παλια ποστη της Αγνης κ εχει υπαρξει υποψηφια
Dum spiro spero
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από illy »

Κ ολα αυτα που εχει γραψει η κοπελα λιγο πολυ τα εχουμε ακουσει κ εμεις... ποιος ο λογος τετοια επιθεση; Ο λογος της φαινεται να ειναι απο παιδακι που παιδιαριζει; εγω δεν ειδα καμια παραπληροφορηση, ειναι κατι που εχουμε ακουσει οτι θα παρουν οβα, οτι οι εποπ μπορει να γινουν εθοπ, εχουμε ακουσε τοσα πολλα αλλα ολα ειναι ρευστα κ κανεις δεν μπορει να λεει κατι με σιγουρια γιατι δεν ξερει σιγουρα τι προκειται να συμβει... Σταματηστε επιτελους την ειρωνεια κ την ξινιλα, ειναι πολυ ξενερωμα κ αηδια το ολο θεμα
Dum spiro spero
Άβαταρ μέλους
Nicolas_mk2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2
Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nicolas_mk2 »

Ηρεμήστε βρε παιδια, δεν έγινε και τπτ, ολωνών τα νεύρα είναι στη τσίτα αυτόν τον καιρό αλλά μη κάνετε έτσι... ! Το φορουμ είναι για ανταλλαγή (οποιονδήποτε) ιδεών και απόψεων, αν δεν μπορούμε να τις ακούμε απλα δεν συμμετέχουμε! Εικόνα
vagioulayahoo.gr

Δημοσίευση από vagioulayahoo.gr »

Ευχαριστω πολυ ομεγα για τις οδηγιες! θα προσπαθησω να γινω μελος κι αν τα καταφερω θα σου πω.

vagioula20yahoo.gr
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 45
Ενδιαφέροντα: ΚΑΡΑΤΕ,ΣΤΑΔΙΟ.
Επάγγελμα: τιποτα ακομη.

Παιδια θα ηθελα να ρωτησω πως ονομαζεται το κεντρο εκπαιδευσης των εποπ στη καστορια που παιρνουν ειδικοτητα τυφεκιοφορου και σε ποιο χωριο της καςτοριας βρισκεται. Ελπιζω να ειναι σωστη η ερωτηση Μου γραμμενη.

mixos sse 2002
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από mixos sse 2002 »

574 τπ στο Αργος-ορεστικο κανα 15 λεπτο εξω απ0 καστορια εχς κανει εκει
vagioula20yahoo.gr
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Ομεγα ευχαριστω αφανταστα για την βοηθεια σου και τις πληροφοριες. τα καταφερα τελικα κι εγινα μελος, μολις το επιβεβαιωσα στελνοντας το προηγουμενο μνμ. ειχα καποιες αμφιβολειες γιατι νομισα πως εκανα καποιο λαθος.

vagioula20yahoo.gr
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Οχι δεν εκανα εγω εκει, το αγορι μου παρουσιαζεται στο κεντρο αυτο που μου ειπες και σε ευχαριστω πολυ, για να παρει ειδικοτητα τυφεκιοφορου. απλα ρωτησα να μαθω και να του το πω γιατι στο κεντρο του μεσολογγιου 2/39 σε που ειναι τωρα τους ειπαν μοναχα οτι θα πανε στην καστορια και ΤΠτ αλλο πιο συγκεκριμενο.
vagioula20yahoo.gr
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Ειναι καλα εκει στο κεντρο, ευκολα; Αν ξερεις κατι πες μου. επισης θελω να σε ρωτησω αν θα νοικιαζουν η αν θα μενουν μεσα. γιατι κατι τετοιο ακουστηκε να πουνε.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες