Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2010)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 34
Μην μου τα κάνετε αυτά ρε παιδιά είδα τόσες καινούριες σελίδες στο topic και λέω όπα τι έγεινε!

- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 151
Ξερεις αρκετα γιατι εχεις ζησει και καποια πραγματα... Δεν ξερεις καποιες λεπτομεριες αλλα σιγα... Αυτα μαθενονται σιγα σιγα... Θα εχει φασει σε κανα χρονο να ειμαστε μαζεμενοι σε κανα στρατοπεδο ολοι μαζι και να τα λεμε αυτα για το φορουμ και να γελαμε... 

Καλημερα σε ολους! Δημητρη β μακάρι εστω του χρονου τέτοιο καιρο να βρεθουμε ολοι σε ενα κεντρο εκπαιδευσης.

Παιδια ηθελα να ρωτησω πως μπορω να γινω μελος του φορουμ αυτου. δεν γνωριζω και πολλα απο υπολογιστες και αν μπορει καποιος ας με κατατοπισει. ευχαριστω εκ των προτερων!

- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 179
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Πας εδω /forum/registration_rules.asp?FID=38
διαβαζεις- ακολουθεις τις οδηγιες και συμπληρωνεις τα αντιστοιχα πεδια επισης αν δεν εχεις personal e-mail Πρεπει να δημιουργησεις (yahoo-hotmail... ) ωστε να εχεις την δυνατοτητα να κανεις activate account.
διαβαζεις- ακολουθεις τις οδηγιες και συμπληρωνεις τα αντιστοιχα πεδια επισης αν δεν εχεις personal e-mail Πρεπει να δημιουργησεις (yahoo-hotmail... ) ωστε να εχεις την δυνατοτητα να κανεις activate account.
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 93
Μες την μακακια ειστε ολοι εδω μεσα... Βαρεθηκα την καχυποψια σας, την γκρινια σας, την κακια σας κ την ξινιλα... Ελεος! Επειδη καποιο εδω μεσα ειναι νεα μελη κ καποιοι αλλοι εχουν λιγο καιρο που ασχολουνται με το συγκεκριμενο θεμα των εποπ εχω να πω οτι η Αγνη εχει απολυτο δικιο για το σαιτ, πριν απο 2-3χρονια ειχε ποιοτητα... τωρα ολοι επιτιθονται κ ολοι γιουχαρουν για ο, τι πεις... εγω προσωπικα που ασχολουμαι εδω κ 3χρονια με το θεμα των εποπ εχω διαβασει παλια ποστη της Αγνης κ εχει υπαρξει υποψηφια
Dum spiro spero
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 93
Κ ολα αυτα που εχει γραψει η κοπελα λιγο πολυ τα εχουμε ακουσει κ εμεις... ποιος ο λογος τετοια επιθεση; Ο λογος της φαινεται να ειναι απο παιδακι που παιδιαριζει; εγω δεν ειδα καμια παραπληροφορηση, ειναι κατι που εχουμε ακουσει οτι θα παρουν οβα, οτι οι εποπ μπορει να γινουν εθοπ, εχουμε ακουσε τοσα πολλα αλλα ολα ειναι ρευστα κ κανεις δεν μπορει να λεει κατι με σιγουρια γιατι δεν ξερει σιγουρα τι προκειται να συμβει... Σταματηστε επιτελους την ειρωνεια κ την ξινιλα, ειναι πολυ ξενερωμα κ αηδια το ολο θεμα
Dum spiro spero
- Nicolas_mk2
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
- Επικοινωνία:
Ηρεμήστε βρε παιδια, δεν έγινε και τπτ, ολωνών τα νεύρα είναι στη τσίτα αυτόν τον καιρό αλλά μη κάνετε έτσι... ! Το φορουμ είναι για ανταλλαγή (οποιονδήποτε) ιδεών και απόψεων, αν δεν μπορούμε να τις ακούμε απλα δεν συμμετέχουμε! 

Ευχαριστω πολυ ομεγα για τις οδηγιες! θα προσπαθησω να γινω μελος κι αν τα καταφερω θα σου πω.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 45
- Ενδιαφέροντα: ΚΑΡΑΤΕ,ΣΤΑΔΙΟ.
- Επάγγελμα: τιποτα ακομη.
Παιδια θα ηθελα να ρωτησω πως ονομαζεται το κεντρο εκπαιδευσης των εποπ στη καστορια που παιρνουν ειδικοτητα τυφεκιοφορου και σε ποιο χωριο της καςτοριας βρισκεται. Ελπιζω να ειναι σωστη η ερωτηση Μου γραμμενη.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
574 τπ στο Αργος-ορεστικο κανα 15 λεπτο εξω απ0 καστορια εχς κανει εκει
-
- Επιλοχίας
Ομεγα ευχαριστω αφανταστα για την βοηθεια σου και τις πληροφοριες. τα καταφερα τελικα κι εγινα μελος, μολις το επιβεβαιωσα στελνοντας το προηγουμενο μνμ. ειχα καποιες αμφιβολειες γιατι νομισα πως εκανα καποιο λαθος.
-
- Επιλοχίας
Οχι δεν εκανα εγω εκει, το αγορι μου παρουσιαζεται στο κεντρο αυτο που μου ειπες και σε ευχαριστω πολυ, για να παρει ειδικοτητα τυφεκιοφορου. απλα ρωτησα να μαθω και να του το πω γιατι στο κεντρο του μεσολογγιου 2/39 σε που ειναι τωρα τους ειπαν μοναχα οτι θα πανε στην καστορια και ΤΠτ αλλο πιο συγκεκριμενο.
-
- Επιλοχίας
Ειναι καλα εκει στο κεντρο, ευκολα; Αν ξερεις κατι πες μου. επισης θελω να σε ρωτησω αν θα νοικιαζουν η αν θα μενουν μεσα. γιατι κατι τετοιο ακουστηκε να πουνε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες