Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Manos15

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Δημοσίευση από Manos15 »

Giorgosthe έγραψε: Δευ Νοέμ 11, 2024 10:34 pm Οσοι λετε οτι κοπηκατε περσυ απο το μιλι γραψτε λιγο για ποσο σας εκοψαν για να ξερουμε και μεις κατα ποσο θα βελτιωθουμε. Επισης ξερετε αμα κοπηκε καποιος και για ποιο λογο στο κολυμπι οπως επισης και για μυωπια και σκολιωση;
[/quote

Εμένα με κόψανε στο μίλι για πέντε δευτερόλεπτα... Στο κολύμπι που έδωσε ο αδελφός μου έβαλε και σκούφι και γυαλιά... Στις έλξεις αν έβλεπαν ότι δε ζοριζεσαι σου λέγανε φτάνει στις τρεις... Στο μίλι αν τραυματίζοσουν σου δίνανε την ευκαιρία να ξανά τρέξεις άλλη μερα... Μιλάω τώρα για Αλεξανδρούπολη δεν ξέρω σε άλλες περιοχές πως ήταν τα πράγματα... Για μυωπία νομίζω μέχρι τρεις βαθμούς σε περνάνε γιατί έχει ο ξάδερφος μου και τον περάσανε... Το κολύμπι αν ξέρεις να κολυμπάς είναι παιχνιδάκι... Όλοι το περνάνε... Εγώ βασικά δεν ξέρω να επιπλέω αρκετά και θα πάω κολυμβητήριο
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Μπορεί αυτός που έγραψε ότι έχει άτομο στο ΥΕΘΑ να ρωτήσει αν ξέρει ο άνθρωπος του αν θα βγεί του χρόνου ή προκήρυξη ή αν έχει αλλάξει κάτι καί θά βγεί τον Νοέμβρη όπως είπαν τα σάιτ?
Επισκέπτης

Παιδιά δεν θέλω να γίνω να φανώ κακός αλλά εγώ που έχω ρωτήσει τρία άτομα στον στρατό που έχουν σχέση με τις προκηρύξης μου λένε για 2025 και ότι θα πάρουν λίγα άτομα και αυτά με σβησμα
Episkeptis

Δημοσίευση από Episkeptis »

Καλημερα θα βγει κανονικά.
Κάντε λίγο υπομονή απλά αλλάζουν κάποια πραγματάκια στς ειδικότητες της τελευταίας στιγμής.
Επισκέπτης

Episkeptis έγραψε: Τρί Νοέμ 12, 2024 8:38 am Καλημερα θα βγει κανονικά.
Κάντε λίγο υπομονή απλά αλλάζουν κάποια πραγματάκια στς ειδικότητες της τελευταίας στιγμής.

Από αυτά που ακούω οι περισσότεροι λένε για 2025 και άτομα που είναι μέσα στα πράγματα , τώρα εσύ πως το στηρίζεις αυτο ότι αλλάζουν κάποια, πράγματα στις ειδικότητες
Επισκέπτης

Episkeptis έγραψε: Τρί Νοέμ 12, 2024 8:38 am Καλημερα θα βγει κανονικά.
Να σαι καλά!
Επισκέπτης

Καλημέρα φίλε μου εσύ που λες ότι θα βγεί και ότι αλλάζουν πραγματακια στις ειδικότητες έχεις κάποια έγκυρη πληροφόρηση?
maritinaliarou1
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 44
Ενδιαφέροντα: Γυμναστικη ζωγραφική φωτογραφία
Επάγγελμα: Νοσηλευτικη

Δημοσίευση από maritinaliarou1 »

Ο καθένας λέει τα δικά του εδώ πέρα, χωρίς να ξέρει.
Επισκέπτης

Καλημέρα, είμαι το παιδί που σας είπε ότι έχω το άτομο μέσα στην επιτροπή επιλογής προσωπικού (ΕΠΟΠ). Επειδή ρωτάτε, τον έχω ρωτήσει ήδη, καθώς με καίει άμεσα το θέμα προσωπικά, λόγω ηλικίας. Η απάντηση είναι ότι δεν έχουν σχετική ενημέρωση από το υπουργείο στην ερώτηση γιατί κωλυσιεργεί το πράγμα και αυτό το κάνει ακόμα χειρότερο. Εάν μάθω το οτιδήποτε καινούριο θα σας ενημερώσω.
Επισκέπτης

Πάντως αυτό πού έχει ακουστεί από τους ήδη μέσα είναι ότι θα γίνει η κατάταξη μέσα Ιανουαρίου οπότε η λογική λέει ότι για να ισχύσει αυτό είναι μονόδρομος να ξεκινήσουν μέχρι την επόμενη ή την μεθεπόμενη εβδομάδα οι αιτήσεις.
Επισκέπτης

Μακαρι
Leon111

Δημοσίευση από Leon111 »

Πριν λίγο πήρα τηλέφωνο σε έναν δε θα έλεγα γνωστό απλώς ειναι πρώην βουλευτής και νυν υπουργός... Απλά ασχολείται με τα στρατιωτικά θέματα... Μίλησα με τη γραμματέα του και μου είπε ότι από μέρα σε μέρα περιμένουν... Της λέω ακούστηκε ότι δε θα βγει τώρα η προκήρυξη. Όχι μου λέει θα βγει και θα σε πάρω τηλέφωνο όταν βγει... Τώρα αλήθεια ψέματα τι να σας πω...
Episkepths

Δημοσίευση από Episkepths »

Καλησπέρα σας είπα και πιο πριν ότι θα βγει απλά είναι θέμα χρόνου.
Έγιναν αρκετές αλλαγές στς ειδικότητες και σε αριθμός που θα πάρουν.
Υπομονή.
Επισκέπτης

Λέτε να υπάρχει και καμιά αύξηση ορίων ηλικίας ;
Επισκέπτης

Εάν δεν βγει αυτό το μήνα, δεν πρόκειται να βγει φέτος. Και φυσικά τα νούμερα δε βγαίνουν για αυτούς που ισχυρίζονται ότι θα είμαστε Γενάρη μέσα.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες