Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
vaggelis

Δημοσίευση από vaggelis »

Καλησπερα συνχαριτιρια στα ατομα που περασαν καλη σταδιοδρομια και μυαλο μεσα στο κεφαλι οι καιροι ειναι δυσκολοι απο ολες τις πλευρες. Εδς και μερες παρακολουθω τις συζητηση σας που σε πολλα πραγματα πεσατε μεσα. Αυτο που η8ελα να ρωτισω πρωτα τον ΄πιγασο΄ τι σειρα ησουν και αν γνωριζετε που εχουν σταματισει ειμαι 7 σειρα Α κατηγορια 1717 σειρα. Ευχαριστς και καλη επιτυχια και στους ιπολοιπους ολα θα πανε καλα τουλαχιστον αυτην την γνωμη εχω.
Άβαταρ μέλους
pigasos24
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 163

Δημοσίευση από pigasos24 »

Ήμουν 1632 κάλεσαν και άτομα μετά από μένα αλλά δεν ξέρω πόσους. Αύριο ίσως έχω πληροφορίες... Μη ξεχνάτε ότι όσο εμείς θα είμαστε στη σχολή, ανά πάσα ώρα μπορεί να προκύψουν παραιτήσεις για οποιοδήποτε λόγο, οπότε όσοι είστε 1-2 θέσεις μακρυά από τον τελευταίο που θα καλέσουν μην απογοητεύεστε.
Άβαταρ μέλους
giorgos 26
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από giorgos 26 »

Εμενα δεν με πηραν ακομα και ειμαι πριν απο εσας
ΛΕΥΤΕΡΗΣ

Δημοσίευση από ΛΕΥΤΕΡΗΣ »

50Σ απο 7μη σειρα;

Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 86

Δημοσίευση από electrolisa »

165Χ φιλο μ τον πηραν τηλεφωνο στις 9. Δεν το γλυτωνω το καρδιακο. Ο. Τι γινει θα γινει σημερα-αυριο! Ελπιζω να με παρουν τηλ μεσα στο μεσημερι. Δε θελω αλλη ψυχικη δοκιμασια!
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Ανωνυμος

Δημοσίευση από Ανωνυμος »

Τωρα ειμαι βιλλια εδω 40 φρουροι παρετηθηκαν και καμια 30 αρια ναουσα οποτε σιγουρα θα παρουν επιλαχοντες
Άβαταρ μέλους
giorgos 26
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από giorgos 26 »

Με πηραν και εμενα. Παρε τηλ να μαθετε τη θεση ειστε ακουγοντε καλα τα νεα για πολλα κενα παιδια
nikos

Δημοσίευση από nikos »

Υπαρχει περιπτωση να καλέσουν 8η σειρά;
den antexw alo

Δημοσίευση από den antexw alo »

ti ennoeis φιλε μου (40 φρουροι παρετηθηκαν και καμια 30 αρια ναουσα) δεν παρεβρεθηκαν; επιλαχοντες για πυροσβεστικη η για φρουρουσ?
VAGGELIS

Δημοσίευση από VAGGELIS »

Και πια ναουσα αφου εκει δεν παιρνουν ειδικους φρους ξανθη πανε ολοι οι επιλαχοντες τοθ νεου σχολιου. Ας μας εξιγησει τι θελει να μας πει ο φιλος ακριβως.
ΤΑΣΟΣΠ

Δημοσίευση από ΤΑΣΟΣΠ »

Προφανως εννοει οτι στις σχολες της Πυροσβεστικής που σημερα πηγαν στα Βιλλια και στη Ναουσα παραιτηθηκαν Ειδικοι Φ. Γιανα συνεχισουν εκει!
VAGGELIS

Δημοσίευση από VAGGELIS »

Φιλε μου ειμαι και εγω υποψήφιος οταν λες ακουγονται τι εννοεις απο τα ακουσες εσυ; Και οταν μιλας για κενα εννοεις απο επιλαχονταις που αποχωρισαν για να πανε πυροσβεστικη. Τι σειρα ησουν εσυ; Στο λεω γιατι ειμαι 1717 σειρα απο α κατηγορια
YOK
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από YOK »

VAGGELIS έγραψε: Φιλε μου ειμαι και εγω υποψήφιος οταν λες ακουγονται τι εννοεις απο τα ακουσες εσυ; Και οταν μιλας για κενα εννοεις απο επιλαχονταις που αποχωρισαν για να πανε πυροσβεστικη. Τι σειρα ησουν εσυ; Στο λεω γιατι ειμαι 1717 σειρα απο α κατηγορια

Εγω ημουν 174+ πριν τα αγςνισματα μετα κατεβηκα στο 1668 κ ειναι αλλος ενα απο πισς μου... Αφου απο 150 ατομα μειναμε 69! ΥΠΟΜΟΝΗ...

ΛΕΥΤΕΡΗΣ1
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από ΛΕΥΤΕΡΗΣ1 »

ΥΟΚ εισαι το παλικαρι που τρεχει πανελληνιο 800μ ;
Δεν θυμαμαι το ονομα σου!
Ειμαι αυτος που ημουν πισω σου που εκανα τριαθλο τι γινεται εμαθες τιποτα για μας τους τελευταιους εχει ακομα δρομο η το ξεγραψαμε;
Να εισαι καλα που ενημερωνεις!
YOK
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από YOK »

ΛΕΥΤΕΡΗΣ1 έγραψε:ΥΟΚ εισαι το παλικαρι που τρεχει πανελληνιο 800μ ;
Δεν θυμαμαι το ονομα σου!
Ειμαι αυτος που ημουν πισω σου που εκανα τριαθλο τι γινεται εμαθες τιποτα για μας τους τελευταιους εχει ακομα δρομο η το ξεγραψαμε;
Να εισαι καλα που ενημερωνεις!

Ναι εγω... Οτι μαθαινω το λεω... Ειναι δυσκολα τα πραγματα αλλαπποτε δν ξεριες...

τι να πω...

ΥΠΟΜΟΝΗ...

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες