Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
xristos

Δημοσίευση από xristos »

φιλε δυστυχως δεν μπορεις απο οαεδ να κανεις τα χαρτια σου σου παραθετω το φεκ απο την παρασκευη δεν λεει για πτυχια οαεδ ουτε στην α αλλα ουτε β: «α. Να είναι απόφοιτοι όλων των τύπων Λυκείου ή άλλης ισότιµης Σχολής Εσωτερικού ή Εξωτερικού. Από τον αριθµό των προσλαµβανοµένων ποσοστό 80% καλύπτεται από υποψηφίους που κατέχουν οποιονδήποτε απολυτήριο τίτλο όλων των τύπων Λυκείου και απολυτήριο Ε. Π. Α. Λ. µε εξαίρεση εκείνους του Α΄ Κύκλου Σπουδών Τεχνικής Επαγγελµατικής Εκπαίδευσης (ΤΕΕ), των Τεχνικών Επαγγελµατικών Σχολών (ΤΕΣ) και των Σχολών Ο. Α. Ε. ∆ Το υπόλοιπο ποσοστό 20% καλύπτεται από υποψηφίους που κατέχουν απολυτήριο τίτλο Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου (Ε. Π. Λ.) κλάδου σπουδών που δεν αντιστοιχεί σε δέσµη ή πτυχίο Τεχνικού Επαγγελµατικού Λυκείου (ΤΕΛ) ή πτυχίο Τεχνικής Επαγγελµατικής Εκπαίδευσης (ΤΕΕ) Β΄ Κύκλου Σπουδών ή πτυχίο Ε. Π. Α. Λ

GEO

Δημοσίευση από GEO »

Ποσο λετε να ειναι η βαση στην α κατηγορια;
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Απολυτηριο ενιαιου εχω 11 γι αυτο δν με συμφερει. γι αυτο λεω για οαεδ με 17. εχω επικοιρωμενο χαρτι απο την πανελληνια ομοσπονδια πολυτεκνων οτι ισχυει κανονικα. μπορει να ειναι μεγαλα τα αδελφια αλλα απο τη στιγμη που υπαρχει η υπογραφη οτι ειμαι τεκνο πολυτεκνου ισχυει κανονικα. ειχα δωσει κ στο πριν 2 χρονια με το ιδιο συστημα με το ιδιο χαρτι. αρα λογικα ισχυει. τι εννοεις σφαγει?
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Μα το επαλ εγινε επας και ειναι αναγνωρισιμο απο το υπουργειο παιδειας. ειναι το ιδιο πραγμα απλα ο οαεδ η σχολη λεγετε επας μαθητειας. ειναι κρατικη σχολη. θα το ψαξω ομωσ
alof
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από alof »

Ρε παιδια αν μπορει και εμενα να με βοηθησει καποιος γιατι αν και μου λενε οτι δεν γινετε εγω παλι εχω τις αμφιβολιες μου, λοιπον,

εχω 2 αδερφια ο ενας 26 και ο αλλος 16 εγω ειμαι 21, δικαιουμε τα μορια των 3τεκνων;(ο αδερφος μου ειναι ηδη αστυνομικος απο σχολη, ειναι επισης γραμενος και σε τει, ο μικρος παει λυκειο)

Ευχαριστω.

LEO

Δημοσίευση από LEO »

Ποσο λετε να ειναι η βαση στην α κατηγορια;
alof
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από alof »

Κοντα στις 2.200 με 2.300 το πολυ... (πιστευεται) ας μου απαντησει και εμενα καποιος που να ξερει στο πιο πανω ερωτημα
geo

Δημοσίευση από geo »

Εγω πιστευω

Α 2170
B 2570
elissavet

Δημοσίευση από elissavet »

alof έγραψε:
elissavet έγραψε:Πόσα μόρια συγκεντρώνεις alof αν επιτρέπεται; Καλή επιτυχία σας εύχομαι. Κι ο αδερφός μου με τις αλλαγές που είδα στο ΦΕΚ συγκεντρώνει 2460 μόρια για Α' κατηγορία. Πιστεύω κι ελπίζω να είναι μέσα στους 400 από αυτά που βλέπω.
2.400 καλα ειναι λες; Α

Σύμφωνα με τη έρευνα που έχω κάνει, με αυτά τα μόρια δε θα έχεις πρόβλημα.Εικόνα
Όσον αφορά το άλλο ερώτημά σου... Δυστυχώς δεν γνωρίζω τα θέματα της τριτεκνίας.Εικόνα
geo

Δημοσίευση από geo »

Και το λεω γιατι πιστευ οτι θα ανεβει 100 μορια γιατι τα συν μορια ειναι 200 αλλα σπανια να τα εχει καποιος και τα δυο
γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο σπανιο να εχει κανεις κανει ειδικες δυναμεις αλλα και να εχει διπλωμα μοτοσυκλετας...
καθολου σπανιο...
ΜΑΝΟΣ

Δημοσίευση από ΜΑΝΟΣ »

Παιδια ειμαι τριτεκνος ειμαι ο πρωτος, η αδερφη μου ειναι 25 και η μικρη η αλλη 14 παιρνω τα μορια τριτεκνιασ?
Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από TasosOPC »

ΜΑΝΟΣ έγραψε:Παιδια ειμαι τριτεκνος ειμαι ο πρωτος, η αδερφη μου ειναι 25 και η μικρη η αλλη 14 παιρνω τα μορια τριτεκνιασ;

http://www.astynomia.gr/images/stories/prokhrhksheidikonfrouron2009.pdf

Ρίξτε μια ματιά εδώ και ψάξτε τις κατηγορίες που ανήκετε. Είναι η περσυνή προκύρηξη. Εκτός από τις αλλαγές στη μοριοδότηση μοτοσυκέτας Δ. Ε. Α. Και Ε. Δ. Τα υπόλοιπα παραμένουν ως έχουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Τρί Ιουν 15, 2010 7:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΜΑΝΟΣ

Δημοσίευση από ΜΑΝΟΣ »

Παιδια πιο διπλωμα αγγλικων παιρνει 300,200 και 100 μορια?
Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από TasosOPC »

ΜΑΝΟΣ έγραψε:Παιδια πιο διπλωμα αγγλικων παιρνει 300,200 και 100 μορια;

Ναι 100 lower 200 advance και 300 proficiency
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση