Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 7
Είχα κάνει τα χαρτιά μου για όλα και όταν πέρασα εξετάσεις με έβγαλαν ι2 γιατί έχω αμβλιωπια στο ένα μάτι 06/10
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 145
Αλλα για να ειναι 2460 στην β κατηγορια σημαινει οτι ολοι απο επαλ που ειχαν πτυχία πηγαν στην Α
Παιδια μη σας φαινονται λιγα τα 2490 μορια. Αν δε παιρνεις το 1000αρο απο πτυχιο δε μαζευονται ευκολα τα 2490. Οποτε λογικο μου φαινεται στους 80 να ειναι τοσο η βαση!
Τι εννοεις 2.460 στην β;
- Nikoskriti4
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 44
Εννοείται ότι δεν είναι εύκολο να μαζέψεις 2490 μόρια .. Εσείς νομίζετε ότι τα μόρια είναι στραγάλια . και πραγματικά θα θέλα πολύ να σχολιάσουν όσοι έχουν πτυχίο στην β
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 172
Δηλαδή η βάση 2400 που λένε κάποιοι στην βΕίναι λογικό ; Δηλαδή στην Α πάμε για έκπληξη δηλ στα 320 άτομα ;
Καλησπέρα και από μένα παιδιά κανένας δεν γνωρίζει για την βάση σίγουρα έγιναν λιγότερες αιτήσεις από το 19' αλλά δεν ξέρουμε αυτές οι αιτήσεις ποσα μόρια έχουν. Μια συμβουλή μην χαλάτε την ζαχαρένια σας είμαστε τόσους μήνα άστο νήμα και τρωγόμαστε χωρίς λόγο. Ότι είναι να γίνει θα γίνει παιδιά .σε λίγες μέρες θα μάθουμε. Καλή επιτυχία σε όλους
Έκπληξη εννοείς υψηλή η χαμηλή βάση;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Kostasdim έγραψε:Εγω ρε παιδια θελω να σας ρωτησω Το Εξης εαν εχετε βγαλει ακρη βεβαια.Τους 600 που θα παρει θα τους καλεσουν και αυτους για εξετασεις υγειονομικες -αθληματα κλπ ή θα τους φωναξουν μετα απο κανα χρονο;
Κάποιος αν ξέρει ας μας πει γιατί έχω και εγώ την ίδια απορία.
2,780 μορια κατηγορία Β με πτυχιο από τει. Να ετοιμάζω βαλίτσα;
2,780 μορια κατηγορία Β με πτυχιο από ΤΕΙ. Να ετοιμάζω βαλίτσα;
Γινεται να γνωριζεις τη βαση, οι αιτησεις εχουν καταχωρηθει σε ηλεκτρονικο συστημα οποτε εχει βγει η βαση αυτοματα για καθε κατηγορια. Τωρα μενει να ελενξουν τα δικαιολογητικα. Αρα αν εχεις καποιον εκει που καταχωρουν τις αιτησεις γινεται να μαθεις!
- Nikoskriti4
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 44
Ποσό πιστεύεται βάση για τους 200 της β; Αφού είναι τόσο μέσα στα κόλπα να μας πει !
Τα δικαιολογητικά ελέγχονται σε δεύτερη φάση για το αν είναι πλαστά ή ψευδές. Αν αυτό γίνει για κάποιον υποψήφιο, τον διώχνουν από τη σχολή ή από το τμήμα. Σας είπα ότι άτομο που πέρασε και πήγαινε κανονικά στην υπηρεσία του, τον διωξανε μετά από μερικούς μήνες επειδή ανακάλυψαν ότι είχε πλαστογραφησει το lower. Δε μπορούν να τα κοιτάξουν όλα αυτά ένα προς ένα από όλους τους υποψήφιους γιατί θα βγουν τα αποτελέσματα σε κάνα χρόνο. Είναι κάτι χρονοβόρο. Για αυτο το λόγο τσεκάρουν απλά αρχικά αν είναι σωστά αυτά που δώσανε σαν έγγραφα, στη συνέχεια τα βάζουν στους πίνακες με τα μόρια και μετά γίνεται η δημοσίευση. Για το αν είναι έγκυρα, ελέγχεται σε βάθος χρόνου.EcoMike έγραψε:Γινεται να γνωριζεις τη βαση, οι αιτησεις εχουν καταχωρηθει σε ηλεκτρονικο συστημα οποτε εχει βγει η βαση αυτοματα για καθε κατηγορια. Τωρα μενει να ελενξουν τα δικαιολογητικα. Αρα αν εχεις καποιον εκει που καταχωρουν τις αιτησεις γινεται να μαθεις!
Ναι τα ξέρω αυτά ρε μεγάλε. Απλά λέω ότι δεν είναι απίθανο ο ΕΦ21 να έμαθε τη βάση, διότι οι αιτήσεις που κάναμε όλο αυτό το καιρό καταχωρούνταν σε ηλεκτρονικό σύστημα και έμπαιναν σε σειρά βάση των μορίων, οπότε βγήκε μια προσωρινή βάση από τις αιτήσεις.
Αν έχεις κάποιον εκεί στους υπολογιστές που καταχώρησε τις αιτήσεις στις 2 κατηγορίες τότε μπορείς να μάθεις και τη βάση. Δεν είναι κάτι διαστημικό ή υπερφυσικό.
Αν έχεις κάποιον εκεί στους υπολογιστές που καταχώρησε τις αιτήσεις στις 2 κατηγορίες τότε μπορείς να μάθεις και τη βάση. Δεν είναι κάτι διαστημικό ή υπερφυσικό.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης