Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2021)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
Το 2019 και το 2020 γίνανε προσλήψεις σε κόκκινες περιοχές όπως τις ονομάζω εγώ όπως Π, Χ η Εύβοια πού έχει πολλές φωτιές και όχι Καρδίτσα Τρίκαλα, Θέλω να πω ότι αν φύγει ένας αριθμός πυροσβεστών Για νησί η αλλού αυτός ο αριθμός θα είναι πάρα πολύ μικρός
Πεταχτηκε ενας ασχετος κ επειδη ειπε θα πανε νησια το πιστεψατε... Οπου πηρε εποχικους το 19-20 χρειαζεται προσωπικο κ εχουν αναγκες.
Δεν φευγουν αυτοι απο εκει μεχρι να μονιμοποιηθουν!
μετα απο χρονια αν πεσουν οι συνθηκες παιρνουν μεταθεση.
Δεν φευγουν αυτοι απο εκει μεχρι να μονιμοποιηθουν!
μετα απο χρονια αν πεσουν οι συνθηκες παιρνουν μεταθεση.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 63
Εδώ τα παιδιά που βγαίνουν από την σχολή κάθε χρόνο τους λέει ή αθηνα ή νησιά! Δλδ επιλέγουν!
Για να καταλάβω λίγο κ εγω να ρωτήσω; Το ολο θέμα πιο ειναι; Αν θα βγει προκήρυξη, η αν θα βγει και οταν με το καλο το που θα γίνουν οι τοποθετήσεις των εποχικών πχ; Για να καταλάβω και εγω. Γιατι τοσα χρονια εδω μεσα εχω δει παιδιά που ηθελαν να πανε στο σωμα που γούσταραν ανεξαρτητος μερος, τοπος... Κατα την ταπεινή μου αποψη εκει που εχουν αναγκες και εκει που πρεπει θα τους βάλουν και θα τους στειλουν. Υπάρχουν να γνωριζουν και μερικοί κατι προκηρύξεις στον ασεπ με προτίμηση το τοπο τούς. Συγγνώμη κιόλας αλλα μεγαλη ντροπή.
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 5
Τι έγινε. Εσείς οι Αθηναίοι δε μπορείτε μακρυά από το σπίτι σας ; Μήπως θέλετε να σας δώσουν κ μόρια εντοπιότητας ; Αν δε μπορείτε αφήστε τη θέση σε κάνεναν άλλο και πηγαίνετε εποχικοί να βοηθάτε στη γειτονιά σας.
kikofuentes έγραψε:Τι έγινε. Εσείς οι Αθηναίοι δε μπορείτε μακρυά από το σπίτι σας ; Μήπως θέλετε να σας δώσουν κ μόρια εντοπιότητας ; Αν δε μπορείτε αφήστε τη θέση σε κάνεναν άλλο και πηγαίνετε εποχικοί να βοηθάτε στη γειτονιά σας.
Εποχικοί στο τόπο τους ;
Δεν ισχύει αυτό ένα μεγάλο ποσοστό είναι από άλλο νομό εκεί που υπηρετεί προς ενημέρωση...
kikofuentes έγραψε:Τι έγινε. Εσείς οι Αθηναίοι δε μπορείτε μακρυά από το σπίτι σας ; Μήπως θέλετε να σας δώσουν κ μόρια εντοπιότητας ; Αν δε μπορείτε αφήστε τη θέση σε κάνεναν άλλο και πηγαίνετε εποχικοί να βοηθάτε στη γειτονιά σας.
Άλλη μια αστοχία ειναι ότι οι Αθηνά χρειάζεται πάντα κόσμο και είναι πολύ εύκολο αν το αιτήσεις να είσαι εκεί ...
Μερικοι ψάξτε λίγο πρώτα κάποια πράγματα κ μετά μιλήστε ...
Τρίτη αστοχία...
Οι εποχικοί πάνε παντού ειδικά τώρα που δώσανε επιπλέον εκτός έδρας στο πακέτο των εποχικών ...
- Selby23
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 135
Xanthos έγραψε:Για να καταλάβω λίγο κ εγω να ρωτήσω; Το ολο θέμα πιο ειναι; Αν θα βγει προκήρυξη, η αν θα βγει και οταν με το καλο το που θα γίνουν οι τοποθετήσεις των εποχικών πχ; Για να καταλάβω και εγω. Γιατι τοσα χρονια εδω μεσα εχω δει παιδιά που ηθελαν να πανε στο σωμα που γούσταραν ανεξαρτητος μερος, τοπος... Κατα την ταπεινή μου αποψη εκει που εχουν αναγκες και εκει που πρεπει θα τους βάλουν και θα τους στειλουν. Υπάρχουν να γνωριζουν και μερικοί κατι προκηρύξεις στον ασεπ με προτίμηση το τοπο τούς. Συγγνώμη κιόλας αλλα μεγαλη ντροπή.
Οι εποχικοί συμπεριφέρονται ότι ειναι δεδομένο πλεον ότι θα μπουν μόνιμοι με μια μετατροπή σύμβασης και έρχονται στο αμέσως επόμενο βήμα να διεκδικήσουν την παραμονή τους στις περιοχές που ειναι σαν εποχικοί .
Θέατρο του παραλόγου δηλαδή .
Δεν θα αλλάξει ο σχεδιασμός (παρόλο αυτά που έγιναν) για την προκήρυξη οσο αναφορά τους εποχικούς πρέπει να το εμπεδώσουν κάποια στιγμή.
Selby23 έγραψε:Οι εποχικοί συμπεριφέρονται ότι ειναι δεδομένο πλεον ότι θα μπουν μόνιμοι με μια μετατροπή σύμβασης και έρχονται στο αμέσως επόμενο βήμα να διεκδικήσουν την παραμονή τους στις περιοχές που ειναι σαν εποχικοί .Θέατρο του παραλόγου δηλαδή .
Δεν θα αλλάξει ο σχεδιασμός (παρόλο αυτά που έγιναν) για την προκήρυξη οσο αναφορά τους εποχικούς πρέπει να το εμπεδώσουν κάποια στιγμή.
Selby άσε τον αιώνιο πόθο σου να γίνεις εποχικός και ασχολεισου με την κατηγορία σου "ιδιώτης" ... Ασχολείσαι με κατηγορία που δεν μπορεί να είσαι ποτέ γιατί ; Γιατί το έχεις όνειρο ... Επομένως ότι λες για τους εποχικούς δεν έχουν καμία βάση, και γενικά άσε τι θέλουν όπως εσύ θέλεις για εσένα το καλύτερο έτσι και οι εποχικοί κ έχουν πολλούς λόγους παραπάνω ως ήδη ενεργό προσωπικό της πρώτης γραμμής της υπηρεσίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Αύγ 19, 2021 9:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μαλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα. Δεν με ενδιαφέρει αν παρει ολους τους εποχικους και μαγκια τους. Εξω απο τον χορό πολλοί χορεύουν. Αλλα οταν πας σε μια τετοια (δουλεια) υποτίθεται ότι εχεις μεταθέσεις και ισως να μην εισαι μια ζωή εκει που εσυ εγω η όποιος αλλος θέλει
Ο. Π. Κ. Ε
Δεν έχεις αδικο σ αυτο που λες. Αν κ σε μια φωτια δεν ξερω πως δρουν. Λογικά εχουν κάποιο σχέδιο και ισως δεν πάνε με το τι μονοπάτι ξερει ο κάθε εποχικός γιατι ισως ειναι κ επικίνδυνο. Βέβαια τα γνώριμα μέρη του εποχικού απο τον τοπο του με τα σχέδια κατάσβεσης τις πυροσβεστικής το έργο θα είναι ποιό ευκολο. Εξω απο τον χορό ειμαι οπότε δεν εχω κ τεράστια αποψη περι τις δουλειάς τους
Ο. Π. Κ. Ε
Εγώ πάντως άναψα κ μια λαμπάδα στο μποι μου να κάνει μόνιμους τους εποχικούς όσους περισσότερους γίνεται μπας και πάρει άλλη φουρνιά εποχικών και μπω ποτε 😂
Εγώ θα ήθελα να τοποθετηθείτε σε ένα σοβαρό θέμα Που θα ενοχλήσει πολλούς. Όλοι γνωρίζουμε ότι η Πυροσβεστική έχει το ποιο γερασμένο προσωπικό. Όταν κάποιοι εδώ μέσα για τους δικούς τους λόγους που όλοι ξέρουμε, επιθυμούν να ανέβει το όριο ηλικίας, πως στο καλό θα πέσει ο μέσος όρος αυτός ; Στο Υπουργείο γνωρίζουν ότι αν δεν πάρουν νέο προσωπικό έως 28 έτη ποιός θα τραβήξει το κουπί; Ποιοί θα τρέξουν το χιλιάρι από αυτούς; Δεν τους βάζω όλους αλλά πες ρε μου εσείς τι πρέπει να γίνει. Απλά πράγματα..
ΓΚΑΝΙΑΝ έγραψε:Εγώ θα ήθελα να τοποθετηθείτε σε ένα σοβαρό θέμα Που θα ενοχλήσει πολλούς. Όλοι γνωρίζουμε ότι η Πυροσβεστική έχει το ποιο γερασμένο προσωπικό. Όταν κάποιοι εδώ μέσα για τους δικούς τους λόγους που όλοι ξέρουμε, επιθυμούν να ανέβει το όριο ηλικίας, πως στο καλό θα πέσει ο μέσος όρος αυτός ; Στο Υπουργείο γνωρίζουν ότι αν δεν πάρουν νέο προσωπικό έως 28 έτη ποιός θα τραβήξει το κουπί; Ποιοί θα τρέξουν το χιλιάρι από αυτούς; Δεν τους βάζω όλους αλλά πες ρε μου εσείς τι πρέπει να γίνει. Απλά πράγματα..
o 28ρης ο γυαλαμπούκας μπορεί δηλαδή; Και ο 30ρης ο σπρίντερ-εποχικός οχι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες