Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2020)
- Dimitris909
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
- Ενδιαφέροντα: Γυμναστήριο
Παιδιά μίλησα τώρα με τον άνθρωπο που έλεγα πιο πάνω, μόλις με πήρε τηλ κ έμαθε από τώρα, λοιπόν : Η προκυρηξη θα βγει μέσα σε αυτό το έτος κ είναι σίγουρο αυτό συγκεκριμένα μου είπε ότι μέχρι δεκεμβρη θα έχει βγει, κ επίσης θα έχει μια παράταση το όριο ηλικίας 2-3 Χρονια αλλά με την αρμόδιο που μίλησε του είπε: Επειδή έχουν λάβει πολλές επιστολές ώστε να ανέβει το όριο ηλικίας παραπάνω ο αρμόδιος υπουργός τους έκανε το αίτημα δεκτό απλά μου είπε ότι επειδή από το υπουργείο προστασίας του Πολίτη οι προκυρηξεις βγαίνουν έως 28-29 δεν του διευκρινεσαι εαν πάει Από 28 (31-32) ή (34-35) με βάση την 6Κ.
Η ελπίδα παθαίνει τελευταία
Για αυτό τ χάρτη λέω κ εγω από τ ΙΚΑ βεβαιώσει προϋπηρεσίας για χρήση ΑΣΕΠDimitris909 έγραψε:Τα μόρια προϋπηρεσίας τα παίρνεις από τα ένσημα σου από το ΙΚΑ, δεν θα μετρήσει το χαρτί της εταιρίας σου να ξέρεις, έτσι την πάτησα κ εγώ στην 6Κ.Τα ένσημα σου δίνουν την προϋπηρεσία.
- Dimitris909
- Δεκανέας - Έφεδρος
Οπότε περιμενουμε, εγώ θα ξανά γράψω όταν θα έχω κάτι πιο έγκυρο για να μην αρχίζουν μερικοί κ λένε ότι λέω παπατζες, θα βγει η προκυρηξη κ θα φανούν όλα αν έλεγα παπατζες ή όχι, εγώ βοηθαω όσο μπορώ γιατί με καίει κ μένα αν ισχύει ότι θα βγει μέσα στο 20.Αναμονή.
- Dimitris909
- Δεκανέας - Έφεδρος
Βλαστός (θα πας να ξανά κάνεις την ερώτηση στο ΙΚΑ κ αν σου πουν ότι δεν μπορεί να βγει νέο χαρτί τότε προσκόμισε αυτό που έχεις, αν κ πιστεύω ότι θα σου δώσουν άλλο με τα ένσημα που θα έχεις κ τους άλλους μήνες).
Κατσε ρε φιλε εφοσον θα ειναι μεσω ΑΣΕΠ το οριο θα ειναι σιγουρα 32 το λιγοτερο. Απο κει και περα μπορει να ανεβει. Αρα μεσα στο Νοεμβριο πρεπει να βγει ΦΕΚ!
Dimitris909 έγραψε:Βλαστός (θα πας να ξανά κάνεις την ερώτηση στο ΙΚΑ κ αν σου πουν ότι δεν μπορεί να βγει νέο χαρτί τότε προσκόμισε αυτό που έχεις, αν κ πιστεύω ότι θα σου δώσουν άλλο με τα ένσημα που θα έχεις κ τους άλλους μήνες).
Έχω Τορίνο χαρτι καί Μ έχουν περάσει μέχρη 8ου δηλαδή μέχρη Αυγούστο εάν βγεί τώρα λέμε μπορώ να δηλώσω καί τούς μήνες πού δουλεύω τώρα;
- Dimitris909
- Δεκανέας - Έφεδρος
Επειδή κ αυτός δεν κατάλαβε, μου είπε ότι ή εννοούσε ότι θα ανέβει 2-3 χρόνια δεν κατάλαβε καλά πάντως πήρε παραταση σίγουρα το όριο ηλικίας κ θα το δείτε, ή μου λέει επειδή το συγκεκριμένο υπουργείο βγάζει προκυρηξη έως 29 Ετών μήπως ήθελε να πει ότι +3 χρόνια δλδ 32.Μακάρι να πήγε 34-35 να έχουμε δικαίωμα όλοι στην συμμετοχή.
Εάν ισχύει αυτό που σου είπε για φέτος (ΦΕΚ) τότε θα μπορείς έτσι κι αλλιώς να δηλώσεις συμμετοχή. Η προκήρυξη θα εποπτεύεται μέσω ΑΣΕΠ. Μόνο οι ΠΚΕ θα διενεργηθούν μέσω του υπουργείου για να μην έχουμε τα γέλια της 6Κ/18.
Όποτε παιδιά μοριοδότηση πάμε όπως 6κ; Εμπειρία γλώσσες απολυτήρια κ ΙΕΚ; Διπλώματα μόνο άμα προσθέσουν μόρια για Γ Δ
Dimitris909 έγραψε:Επειδή κ αυτός δεν κατάλαβε, μου είπε ότι ή εννοούσε ότι θα ανέβει 2-3 χρόνια δεν κατάλαβε καλά πάντως πήρε παραταση σίγουρα το όριο ηλικίας κ θα το δείτε, ή μου λέει επειδή το συγκεκριμένο υπουργείο βγάζει προκυρηξη έως 29 Ετών μήπως ήθελε να πει ότι +3 χρόνια δλδ 32.Μακάρι να πήγε 34-35 να έχουμε δικαίωμα όλοι στην συμμετοχή.
Δεν πρόκειται να αλλάξει απόλυτος τπτ είναι δεδομένο.. Ούτε εκτός ΑΣΕΠ δεν κατάφεραν να βγεί. Μην το ψάχνετε copy paste τς 6κ με καμιά αλλαγή ούτε ηλικία ούτε προσόντα.
GeoHelllas έγραψε:Καλησπέρα σας.Τι προσοντα πρεπει να εχεις γι αυτη την προκύρηξη;
Κύριο τίτλο στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας
Α επικουρία αρχαιοτήτων
Β επικουρία απολυτήριο λυκείου
Έξτρα μοριοδότηση προϋπηρεσία στο αντικείμενο ξένες γλώσσες.
KΑλησπερα μαγκες και χρονια πολλα.Μπορει καποιος να μου πει με ποσα μορια περασε ο τελευταιος εσωτερικος στην 6κ2018 με εμπειρια και μονο με απολυτηριο λυκειου, γνωριζει κανεις ;
tsouk έγραψε:KΑλησπερα μαγκες και χρονια πολλα.Μπορει καποιος να μου πει με ποσα μορια περασε ο τελευταιος εσωτερικος στην 6κ2018 με εμπειρια και μονο με απολυτηριο λυκειου, γνωριζει κανεις ;
Καλησπέρα φίλε χρόνια πολλά. Ο τελευταίος στην 6κ με εμπειρία β επικουρία μπήκε με 1140.
Σε αυτήν την προκήρυξη όμως, αν βγει τώρα άμεσα δεν έχουν απομένει πολύ σε αυτά τα όρια ηλικίας μας στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας διότι μπήκανε στην 6κ και το τμήμα δεν έχει ολοκληρωθεί για τη νέα φουρνιά αν βγει τώρα άμεσα η προκήρυξη οπότε θα παιχτεί πόλυ από β επικουρικό οπότε οι βάσεις θα αλλάξουνε στη β επικουρία. Μπορεί να είναι υψηλότερες μπορεί και χαμηλότερες. Θα δείξει...
Με 1060που εχω δεν παω πουθενα δηλαδη
tsouk έγραψε:Με 1060που εχω δεν παω πουθενα δηλαδη
Όπως σου είπα. Δεν ξέρουμε τη βάση. Γιατί άμα πάρουνε πιο πολλούς από β επικουρία μπορεί να είσαι και μέσα. Και αυτούς που είχαν υψηλά μόρια επιλαχών στην 6κ τους καλέσανε για αθλήματα. Τα βαρβάτα μόρια έχουνε μπει ... Πιστεύω είσαι καλά. Όχι τέλεια. Κάτσε να βγει κιόλας γιατί μπορεί να βγει μετά από 6 μήνες και να έχεις μαζέψει και άλλη προϋπηρεσία.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες