Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2020)
Όλα τα site λένε για αύξηση οργανικών θέσεων άμεσα κατά 1500 άτομα... εσείς λέτε θα τους πάρει από πανελλήνιες... μας πως θα τους πάρει από πανελλήνιες που περνει 100-150 το χρόνο και βγαίνουν σε 2.5 χρόνια από τη σχολή... τώρα θέλει άτομα για το μεταναστευτικό Όχι σε 10 χρόνια... Εγώ πιστεύω θα πάρει άτομα Επιλαχόντες... δε λέω ότι θα πάρει 1500 αλλά θα πάρει αρκετούς επιλαχόντες και από γενική και από ειδικές... πειτε Κ εσείς καμία γνώμη
Φιλε ασε να ξεκινησει η προκηρυξη γιατι εχουμε δρομο πολυ. Πιστευω θα παρει κοσμο απο αυτην.. Αλλα θα αργησει λογω κορονοιου. Μαιο και μετα τα πκε
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 28
310LELE έγραψε:Το την ίδια μέρα μη το δένουμε σχοινί κορδόνι, άλλο να κολυμπήσει κάνεις 50μετρα σέ δύο λεπτά και άλλο 100. Το ότι έγινε στους σημαιοφόρους δεν σημαίνει ότι θα γίνει και στις ειδικές δυνάμεις.
Ναι, το κολύμπι είναι πιο δύσκολο για ειδικές. Τα 2 χιλιόμετρα σε 12 λεπτα είναι ζέσταμα όμως, σε σχέση με το 1χμ σε 4'20''. Στην τελική είσαι πεζοναύτης, για τέτοια είσαι.
Παιδιά μια ερώτηση περί τατουάζ.. Ας απάντησει κάποιος που ξέρει όμως 100 % εκ των έσω.. Έχω τατουάζ ως τον αγκώνα φαίνεται κάπως με την θερινή στολή.. Μίλησα με λιμενικό σώμα κεντρικά ένας μ πε να ναι όριο ως το μανίκι ίσα ίσα και ο άλλος μ πε απ την στιγμή που δεν το έχει απαιτούμενο η προκήρυξη όπως των ειδικών φρουρών γιατί να σε κόψουν; Δεν έχεις πρόβλημα... Τι ισχύει απ όλα.. Όντως δεν το γράφει πουθενά στην προκυρηξη και η απόφαση του Στε βγήκε να μην φαίνεται σε στολή ε στολών ειδικών φρουρών..
Ετσι πως αναλυεται ο πινακας των οργανικων η επομενη σειρα των πανελληνιων μπορει να ειναι 600 ατομα.. εαν υπαρχει η ζητηση κ απο τους υποψηφιους των πανελληνιων.
johny junky έγραψε:Ναι, το κολύμπι είναι πιο δύσκολο για ειδικές. Τα 2 χιλιόμετρα σε 12 λεπτα είναι ζέσταμα όμως, σε σχέση με το 1χμ σε 4'20''. Στην τελική είσαι πεζοναύτης, για τέτοια είσαι.
Εννοείται πως είναι δυσκολότερο, εγώ προσωπικά το 1000ρι το κάνω σε 4'50'' δεν μειώνω τα αθλήματα της γενικής και συγγνώμη εάν άφησα να εννοηθεί κάτι τέτοιο, απλά ανέφερα το κολύμπι γιατί είναι το μόνο που δινόταν ξεχωριστά.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 31
Βαγγέλης. έγραψε:Ετσι πως αναλυεται ο πινακας των οργανικων η επομενη σειρα των πανελληνιων μπορει να ειναι 600 ατομα.. εαν υπαρχει η ζητηση κ απο τους υποψηφιους των πανελληνιων.
Δεν πανε έτσι οι οργανικες.
Λέμε σε πανελληνιες αναλογούν 600 οργανικες θέσεις.
Οι 100 είναι ήδη σχολή, άρα έχουμε 500 κενές οργανικες θέσεις.
Αν πάρουν με την μια 500 λφ, μέχρι να γίνουν όλοι αυτοι κελευστες σε 7 χρόνια, δε θα μπορούν να μπουν καινούργιοι λφ γιατί δε θα υπάρχει κενή οργανική.
Αυτήν την απορία την έχω και εγώ και δεν έχω ακούσει σαφή απάντηση ως τώρα! Αν ξέρει κάποιος τι έγινε σε σημαιοφόρους και προηγ σειρές λιμενοφυλακων; ας μας απαντήσει... Μες το λιμ. σώμα ξέρω σίγουρα με θερινη.. άτομα με τατου κ στα χέρια ως κάτω αλλά στις επιτροπές υγειονομικά κλπ να μπεις δεν ξέρω τιι ισχύει
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 31
Κι εγώ πιστεύω ότι στις ειδικές μάλλον το κολύμπι είναι τοπιο δυσκολο, ενώ στη γενική το χιλιάρι.johny junky έγραψε:310LELE έγραψε:Το την ίδια μέρα μη το δένουμε σχοινί κορδόνι, άλλο να κολυμπήσει κάνεις 50μετρα σέ δύο λεπτά και άλλο 100. Το ότι έγινε στους σημαιοφόρους δεν σημαίνει ότι θα γίνει και στις ειδικές δυνάμεις.
Ναι, το κολύμπι είναι πιο δύσκολο για ειδικές. Τα 2 χιλιόμετρα σε 12 λεπτα είναι ζέσταμα όμως, σε σχέση με το 1χμ σε 4'20''. Στην τελική είσαι πεζοναύτης, για τέτοια είσαι.
Ίσως και οι έλξεις να δυσκόλευαν καποιοους, αν ήταν αυστηρές και με τη λαβή όπου οι παλάμες δείχνουν προς τα έξω, όπως τα παλιά αθλήματα της πυροσβεστικής. Εδώ δε διευκρινίζεται λαβή οπότε της πλάκας θα είναι.
Τα 2 χιλιόμετρα σε Ρυθμό 6' το χλμ, είναι πολύ χαλαρός ρυθμος πάντως, δεν χρειάζεται καν προπόνηση.
Μπορει να παρει 400 λφ απο πανελληνιες και να αφησει 100 οργανικες η να κανει παγωμα οπως ειχε κανει το 14-+5 η αστυνομια και να μπουν με την επομενη.. η να ξανα αλλαξει τις οργανικες και να κανει περεταιρω αυξηση αν υπαρχει αναγκη.
Ρε παιδια κάτι ακουγεται ότι θα σταματήσουν τα πλοια να μεταφέρουν επιβάτες και τετοια... Αν γίνει κάτι τέτοιο και καλέσουν άτομα στο Λιμενικό αυτά τα άτομα που είναι από τα νησιά πως θα ερθουν;
Οι διαδικασίες θα ξεκινήσουν όταν ομαλοποιηθούν όλα.
Καλησπέρα σε όλους. Ειναι η πρώτη φορά που αναρτώ εδώ στο forum μια ανάρτηση μου. Ειμαι και εγώ ένας από τους υποψήφιους ΛΦ. Προσωπικη μου άποψη είναι ότι, όλοι όσοι λαθρομετανάστες βρίσκονται αυτήν την ώρα στον Έβρο σιγά σιγά θα κατηφορίζουν προς τα νησιά του Αιγαίου. Με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι του Λιμενικού να αναγκαστούν να πάρουν περισσότερα άτομα. Απο την αυτήν την προκήρυξη; Από διαφορετική; Εγώ πιστεύω από αυτήν που τρέχει. Καλη δύναμη σε όλους!!!
Ετσι πιστεύω. Την άποψη μου λέω, δεν εχω κάποιον γνωστό που να αντλώ πληροφορίες από εκει, όπως έχει αναφερθεί σε παλαιότερες δημοσιευσεις από άλλους χρήστες. Δεν βλεπεις τι λενε η υφιστάμενοι λιμενικοί που βρίσκονται ήδη στα νησιά; « Τι θα γίνει με εμάς; Δεν αντέχουμε άλλο»
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες