Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Ποσα μορια βγαζω ρε παιδια με ολα αυτα τα μορια που γραφω παραπανω;

alof
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από alof »

Απολυτηριο ενιαιου λυκειου; Και αν ναι ποσο; Τι διπλωματα οδηγησης εχεις; Ποσο χρονων εισαι;
valantis315
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από valantis315 »

Νικος έγραψε:Παιδια θελω μια απαντηση. Ειμαι πολυτεκνος, ημουν δοκιμος στο στρατο, εχω απολυτηριο απο οαεδ κρατικο πτυχιο δηλαδη με 17, αγγλικα μπαίσικ, διπλωμα οδηγησης, απολυτυριο ενιαιου, και γνωματευση απο το νοσοκομειο παπαγεωργειου οτι ο πατερας μου δν μπορει να δουλεψει λογω εγχειρισης στα πνευμονια. Ποσες πιθανοτητες εχω να μπω ειδικος φρουρος; Απαντηστε μου ειλικρινα. Ευχαριστω.

Το πτυχίο του ΟΑΕΔ δεν μετράει, ούτε και που ο πατερας σου εχει αυτο το πρόβλημα υγείας. Αυτα που μοριοδοτούνται είναι:
1) Πολύτεκνος
2) Απολυτήριο Λυκείου (Με τί βαθμό)
3) Δόκιμος
4) Τα αγγλικά πάνω απο lower μοριοδοτούνται
5) Δίπλωμα οδήγησης (Τι διπλωματα έχεις;)

Απαντησε σε αυτά και θα μπορέσουμε να σου δώσουμε κάποια απαντηση σχετικά με τα μόρια σου.
basilakis

Δημοσίευση από basilakis »

Τα δικα μου μορια παιδια... Απολυτιριο τεε 13.5 δηπλωμα μηχανης+αυτοκινιτου και προστατης οικογενιας... Ουτε να το σκεφτομαι ε; Εικόνα
alof
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από alof »

Ουτε να το σκεφτεσε δυστηχος φιλε μ...
geo

Δημοσίευση από geo »

nai. Τι εγινε ρε παιδια αλλαξε κατι στην προκυρηξη καποιος σε αλλο σαιτ λεει και οι παντρεμενοι θα παιρνουν 100 μορια ειναι αληθεια?
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Ρωτησα στον οαεδ ηρθε εγκυκλιος που αναφερει οτι το πτυχιο του οαεδ ισοδυναμει με πτυχιο λυκειου η β' κυκλου. Το ξερω καλα αυτο. Διπλωμα αμαξιου εχω ποσο πιανει?
valantis315
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Νικος έγραψε:Ρωτησα στον οαεδ ηρθε εγκυκλιος που αναφερει οτι το πτυχιο του οαεδ ισοδυναμει με πτυχιο λυκειου η β' κυκλου. Το ξερω καλα αυτο. Διπλωμα αμαξιου εχω ποσο πιανει;

Το θέμα είναι ότι δεν σε συμφέρει εάν έχεις απολυτήριο λυκείου να κάνεις τα χαρτια σου με το απολυτήριο του ΟΑΕΔ γιατί μπαίνεις σε διαφορετική κατηγορία, που θα μπούνε μόνο 100 άτομα. Αν έχεις μόνο δίπλωμα αυτοκινήτου πέρνεις 100 μόρια
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Αν κανω και του οαεδ αλλα και του λυκειου; δν παιρνω παραπανω μορια απειδη εχω 2 χαρτια; λυκειου-οαεδ; Κ αν κανω μονο για οαεδ επειδη βγαζω 17 σε τι κατηγορια μπαινω; και ποσο θα ειναι περιπου η βαση σε αυτη την κατηγορια; ποιοι θα συμμετεχουν σε αυτη; Με τι ατομα θα ανταγονιστω?
valantis315
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Νικος έγραψε:Αν κανω και του οαεδ αλλα και του λυκειου; Δν παιρνω παραπανω μορια απειδη εχω 2 χαρτια; Λυκειου-οαεδ; Κ αν κανω μονο για οαεδ επειδη βγαζω 17 σε τι κατηγορια μπαινω; Και ποσο θα ειναι περιπου η βαση σε αυτη την κατηγορια; Ποιοι θα συμμετεχουν σε αυτη; Με τι ατομα θα ανταγονιστω;

Υπάρχουν 2 κατηγορίες η Α' είναι για αυτούς που έχουν απολυτήριο απο εννιαίο λύκειο και η Β' που μπαίνουν οι αποφοιτοι όλων των άλλων λυκείων. Η Α' κατηγορία αποσπά το 80% των εισαχθέντων ενώ η Β΄ το 20%. Οπότε είναι προτημότερο να κάνεις τα χαρτιά σου στην Α΄ ακόμα και αν έχεις 13 βαθμό απολυτηρίου παρά στη Β' με 17. Και δεν γίνετε να κάνεις τα χαρτιά σου και για τις 2 κατηγορίες (δεν συμψηφιζονται τα μόρια σου).
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Αρα 17 απο οαεδ δοκιμος, πολυτεκνος, διπλωμα αμαξιου=100χ17=1700+500+300+100=2600μορια. ισχυουν; με την σειρα τα εωαλα
valantis315
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Σωστά, τι βαθμό έχεις στο απολυτήριο του εννιαίου;
alof
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από alof »

Ναι σωστα τα λες... Εισαι στην Β με 2.600 μωρια. Κανε τα χαρτια σου και οτι γινει... (πες μου λιγο οταν λες οτι εισαι πολυτεκνος τι ακριβως; Αμα τα αδερφια σου ειναι μεγαλα σε ηλικια δεν περνεις τα μορια)
xristos

Δημοσίευση από xristos »

Στην α να τα κανεις εννοειται στην β θα γινει σφαγη ενω στην α εχεις πιθανοτητες καλες.
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Επειδη απο τεε οι περισσοτεροι εχουν χαμιλους βαθμους γιατι πηγαιναν σχολειο απο αγγαρεια εγω με το 17 σε σχεσει με τους υπολοιπους απο τεε η οαεδ κ σε συνδιασμο με τα αλλα μορια που εχω μαλλον εχω παρα πολλες πιθανοτητες. τι λες βαλαντι?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες