Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 475
Αν πάει καλά η ΟΠΠΙ θα τούς πάρει εκτός κι αν διαλυθεί και έχουν γενικότερα ανάγκη και τους απορροφήσει για άλλες υπηρεσίες.
Μάγκες καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα. Ο Επιμένων νικά!(πιστεύω 5-10 χιλιάδες αιτήσεις)
Και να κρατήσει δύο μήνες η οππι και να διαλυθεί μετά... Λες και ποιος θα το μάθει ή μήπως θα ασχοληθεί κανείς ότι διαλύθηκε 😉
-Bildakoss-
Πολλούς μήνες είπες bild
Δεν είναι έτσι απλό, αν διαλυθεί σύντομα θα είναι πολιτική ήττα!
Police_ΣΦ έγραψε:Πολλούς μήνες είπες bild
😳😂
-Bildakoss-
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Πολύ ρόδινα μας τα λέτε ρε μάγκες... 5 αιτήσεις από δω 10 από εκεί 2 από την άλλη στο τέλος με αυτά που μας λέτε δεν θα φτάσουμε καν τα 400 άτομα οι αιτήσεις 😂
Είπαμε θα είμαι λιγότερες από το 19 όλα αυτό δείχνουν αλλά μην τα ισοπεδώνουμε και όλα 5 έως 8 χιλιάδες θα είναι οι αιτήσεις 🤷♂️
Είπαμε θα είμαι λιγότερες από το 19 όλα αυτό δείχνουν αλλά μην τα ισοπεδώνουμε και όλα 5 έως 8 χιλιάδες θα είναι οι αιτήσεις 🤷♂️
- Nikoskriti4
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 44
Εδώ μέσα δεν ξέρεις τι να πιστέψεις και τι όχι ! Το 2019 λέγανε ότι θελανε σχετικά με τις βάσεις κλπ κλπ .. Κανείς δεν ξέρει, ΚΑΝΕΙΣ !2370 β κατηγορία
Τι ρόδινα τα λέμε ρε φιλαράκι;1042 αστυνομικά τμήματα επί 5 αιτήσεις σε κάθε τμήμα έφτασες Στις 5210 αιτήσεις με λίγα λόγια έφτασες το κάτω όριο των αιτήσεων που μας έβαλες...
Εγώ πιστεύω πάντως θα παιχτούν πολλές παραιτήσεις και αυτοί που δεν θα παρουσιαστούν καθόλου στο τέλος
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 31
Μακάρι για να μπουν όσοι ενδιαφέρονται πραγματικάPolice_ΣΦ έγραψε:Εγώ πιστεύω πάντως θα παιχτούν πολλές παραιτήσεις και αυτοί που δεν θα παρουσιαστούν καθόλου στο τέλος
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 44
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Και εμενα αποψη μου ειναι καπου στις 8-9 χιλιαδες αιτησεις μαξ και οτι μπορει στους 1000 να καλεσουν και τον υποψηφιο θεσης 1300. Θα παιχτουν πολλες παρειτησεις και αν κατσεις και σκεφτεις λιγο απο αθληματα λιγο απο ψυχοτεχνικα (εαν ειναι σοβαρα) υπαρχουν ελπιδες και για τους πολυ πιο κατω απο τη θεση 1000! Γιαυτο και πρεπει ολοι να κανουν αιτηση.
Να μπουν αυτοί που θέλουν και το αξίζουν και πάνω από όλα να τους αρέσει αυτό που κάνουν. Γιατί καλώς η κακώς κάποιοι μπορεί να είναι και συναδελφοι στο μέλλον και δεν χρειάζεται να το παίζουν δηθεν κολλητοι και από πίσω μαχαίρια. Δεν αργεί το κακό να γίνει. Τώρα όσον αφορά τα μόρια ο καθένας έχει πει το δικό του, όλα στην τύχη. Κάποιος θα βγει αργότερα και θα πει"το βρήκα, τα έλεγα εγω". Κανένας δεν ξέρει τίποτα μέχρι να βγούνε οι πίνακες. Μέχρι τώρα όλα αυτά που λέμε είναι αερολογιες.
Αφού τόσες έχουν κάνει σε κάθε τμήμα πόσες να σου πούμε δλδ ότι έγιναν;500 σε κάθε τμήμα για να είναι πιστευτό;Alexalex2020 έγραψε:Πολύ ρόδινα μας τα λέτε ρε μάγκες... 5 αιτήσεις από δω 10 από εκεί 2 από την άλλη στο τέλος με αυτά που μας λέτε δεν θα φτάσουμε καν τα 400 άτομα οι αιτήσεις 😂
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
Πιαδια οι σιγουρες θεσεις ειναι 400. Που ειναι λιγοτερο απο 1/3 του 19. Το 19 εγιναν 19-20.000 αιτησεις οποτε στατιστικα παει 6.500 αιτησεις και φτανει το 19. Για να ειναι λιγοτερες με σημασια πρεπει να ειναι πολυ πιο κατω απο 6.500. Δεν ειμαι μαντης απλα μαθηματικα εκανα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες