Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
Τις τελευταιες μερες Εχουμε ισως αυξηση των αιτησεων. Στην αρχη δεν ειχε ζητηση.
Λογικό δεν είναι; Είναι σαν να γράφεις 1+1=2. Αρκετοί θα τρέξανε τελευταία στιγμή ελλαδισταν είσαι. Αν το παίρνανε ζεστά από την αρχή θα γινόταν χαμός.Kostasdim έγραψε: Τις τελευταιες μερες Εχουμε ισως αυξηση των αιτησεων. Στην αρχη δεν ειχε ζητηση.
Μάγκες έκανα και εγώ χαρτιά πόλη με περίχωρα κτλπ 45κ κόσμο 50 αιτήσεις σχεδόν όσο έκανα χαρτιά είδα κάποιους π είχαν πτυχία αλλά είχαν βαθμό απολυτήριου 12-10-11 και είχαν μόνο δίπλωμα και β2 αγγλικά όποτε νομίζω πάμε καλά. Κανένας μην χάνει την πίστη του παίδες κάντε όλοι χαρτιά.
Και 1000 μόρια να έχετε κάντε τα από ότι φαίνεται δεν έχει τόση ζήτηση το πράγμα.. Τουλάχιστον στα μέρη μου Ανατολική Αττική ζήτημα είναι να έγιναν 50 αιτήσεις και πολλές λέω (έτσι μου είπαν αλλά και στο τμήμα μπυ που ρώτησα μαζί με την δικιά μου ούτε 10)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 34
3kR ντρέπομαι έριξα το επίπεδο... Καντο στρογγυλό 5000... 😂
Anna Maria έγραψε:3kR ντρέπομαι έριξα το επίπεδο... Καντο στρογγυλό 5000... 😂
Αυριο 3 η ωρα καποιος να μπει να γραψει αιτησεις και βαση
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 475
Τελευταία μέρα αύριο για αιτήσεις μέχρι της 15:00 το μεσημέρι. Πότε πιστεύετε θα βγάλουν τα αποτελέσματα; Εγώ πιστεύω μέσα Ιουλίου θα βγουν. Καλή επιτυχία σε όλους.
Αν γίνει όπως το 19, την άλλη βδομάδα θα έχουμε νέα. Υπόψιν ότι το 19 είχε 20.000 αιτήσεις και βγήκαν αποτελέσματα σε 10 μέρες. Τώρα υπάρχουν λιγότερες. Για να μη πω πιο κοντινή ημερομηνία, λέω την επόμενη βδομάδα πάντα με βάση της λογικής του 19.
3kR έγραψε:Anna Maria έγραψε:3kR ντρέπομαι έριξα το επίπεδο... Καντο στρογγυλό 5000... 😂
Αυριο 3 η ωρα καποιος να μπει να γραψει αιτησεις και βαση
Όντως τώρα; 🙄
-Bildakoss-
Gpap πιστεύεις θα παρει και τους άλλους 600
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
Μακάρι φίλε όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο.Gpap95 έγραψε:Αν γίνει όπως το 19, την άλλη βδομάδα θα έχουμε νέα. Υπόψιν ότι το 19 είχε 20.000 αιτήσεις και βγήκαν αποτελέσματα σε 10 μέρες. Τώρα υπάρχουν λιγότερες. Για να μη πω πιο κοντινή ημερομηνία, λέω την επόμενη βδομάδα πάντα με βάση της λογικής του 19.
Ναι αυτό πιστεύω. Πρώτα από όλα είναι δέσμευση και πιστεύω ότι άφησαν τους 600 από έξω προς το παρόν, μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαγωνισμοί των ΑΕΙ οι οποίοι τρέχουν μέχρι τώρα. Είναι λογικό να μη πάρει και τους 1000 όταν μόνο 2 από τα 5 ΑΕΙ Έχουν ολοκληρώσει τους διαγωνισμούς. Άποψη μου είναι αυτή.Police_ΣΦ έγραψε:Gpap πιστεύεις θα παρει και τους άλλους 600
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 15
26 Αυγούστου είχε λήξη η κατάθεση.6 σεμπτεβριου βγήκαν αποτελέσματα και 4 Οκτωβρίου βγήκαν αποτελέσματα μέρα τις ενστάσεις. Το 2019Charlie Harper 13 έγραψε:Μακάρι φίλε όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο.Gpap95 έγραψε:Αν γίνει όπως το 19, την άλλη βδομάδα θα έχουμε νέα. Υπόψιν ότι το 19 είχε 20.000 αιτήσεις και βγήκαν αποτελέσματα σε 10 μέρες. Τώρα υπάρχουν λιγότερες. Για να μη πω πιο κοντινή ημερομηνία, λέω την επόμενη βδομάδα πάντα με βάση της λογικής του 19.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
Λίγο έμεινε ακόμα.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
Τους 600 θα τους πάρει λέτε άμεσα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες