Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Καλα αυτο δεν αποτελει πληροφορια, ειναι δεδομενο οτι θα γινει ειτε αργα ειτε γρηγορα στα τμηματα θα πανε.Για αυτο και δε τους πηρε κατευθειαν τους 1000, ωστε αν δει οτι πεφτουν φαπες με το που μπουν οι 400, τους υπολοιπους θα τους παρει στα τμηματα κατευθειαν!
Αν και απο το τμημα ο αξιωματικος κου ειπε οτι δε μπορει να παρει τους 600 επιλαχοντες να τους παει στα τμηματα γιατι η μοριοδοτηση η συγκεκριμενη της προκηρυξης ειναι μονο για τη στελεχωση της οππι και οχι για αλλη υπηρεσια. Ειναι μια ειδικη προκηρυξη δηλαδη!
Αν και απο το τμημα ο αξιωματικος κου ειπε οτι δε μπορει να παρει τους 600 επιλαχοντες να τους παει στα τμηματα γιατι η μοριοδοτηση η συγκεκριμενη της προκηρυξης ειναι μονο για τη στελεχωση της οππι και οχι για αλλη υπηρεσια. Ειναι μια ειδικη προκηρυξη δηλαδη!
EcoMike έγραψε:Καλα αυτο δεν αποτελει πληροφορια, ειναι δεδομενο οτι θα γινει ειτε αργα ειτε γρηγορα στα τμηματα θα πανε.Για αυτο και δε τους πηρε κατευθειαν τους 1000, ωστε αν δει οτι πεφτουν φαπες με το που μπουν οι 400, τους υπολοιπους θα τους παρει στα τμηματα κατευθειαν!
Ο αξιωματικός αυτός π σ είπε πες τον είναι κομμένος 🤣🙋🏻♂️🙋🏻♂️ Χαχαχαχαχαχα κλαίω
EcoMike έγραψε:Καλα αυτο δεν αποτελει πληροφορια, ειναι δεδομενο οτι θα γινει ειτε αργα ειτε γρηγορα στα τμηματα θα πανε.Για αυτο και δε τους πηρε κατευθειαν τους 1000, ωστε αν δει οτι πεφτουν φαπες με το που μπουν οι 400, τους υπολοιπους θα τους παρει στα τμηματα κατευθειαν!
10τη σειρά εφ είναι αδερφακο .
Αν ισχύει αυτή η πληροφορία σίγουρα θα γίνει εκπαίδευση για τα τμηματα δεν είναι δύσκολο. Θα πάνε σε άλλη υπηρεσία. Δεν νομίζω να βγάλουν άλλη προκήρυξη για τμηματα όταν υπάρχει κόσμος γύρω στα 600 άτομα να περιμένει.
Εγω μίλησα με αξιωματικό στην Θεσσαλονίκη μου είπε η οππι δεν θα κρατήσει πολύ και θα τους κάνει σε άλλες υπηρεσίες όπως γίνεται συνήθως.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
Averoff13 έγραψε:Εγω μίλησα με αξιωματικό στην Θεσσαλονίκη μου είπε η οππι δεν θα κρατήσει πολύ και θα τους κάνει σε άλλες υπηρεσίες όπως γίνεται συνήθως.
Ξερω οτι δν μπορει να ξερει κανενας, αλλα αμα καποιος παει θεσς, θα τον γυρισουν οργανικη αθηνα η μπορει να κατσει θεσς;
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 475
Η οργανική σας θέσει θα είναι Αθήνα δηλαδή οπότε σταματήσει η ΟΠΠΙ έρχεστε Αθήνα.
Εν τω μεταξυ, υποτιθεται οτι θα ειναι η 10η σειρα ΕΦ, αλλα οι 400 θα εχουν μεγαλυτερη προηπυρεσια απο τους υπολοιπους 600 αρα θα ειναι και πιο παλιοι! Μπερδεμα μου φαινεται αυτο, μαλλον οι υπολοιποι 600 δε θα πανε ποτε στα ΑΕΙ!
Κατευθείαν στα τμήματα δηλαδή.Player7 έγραψε:Εν τω μεταξυ, υποτιθεται οτι θα ειναι η 10η σειρα ΕΦ, αλλα οι 400 θα εχουν μεγαλυτερη προηπυρεσια απο τους υπολοιπους 600 αρα θα ειναι και πιο παλιοι! Μπερδεμα μου φαινεται αυτο, μαλλον οι υπολοιποι 600 δε θα πανε ποτε στα ΑΕΙ!
Ή και να παραμεινουν σπιτια τους!
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 475
Οι 600 λογικά θα πάνε Δραση Διας για πάνε οι αρχαιότεροι στα τμήματα.
Πιστεύω αν παρέμεναν σπίτι τους δεν θα γινόταν καν αναφορά. Τους παίρνεις και τους εκπαιδευεις για άλλες υπηρεσίες ανάλογα με τα προσόντα του καθενός. Δίας ειναι γεμάτη πόσους να πάρει ακόμα. Τα τμήματα ριναι υποστελεχωμενα. Τέλος πάντων. Δεν είναι στο χέρι μας.
Ποια ΔΙΑΣ ΔΡΑΣΗ ρε μεγαλε, θα βαλεις τις κοπελιτσες με τα πτυχια στο δρομο; Στα τμηματα θα πανε στη καλυτερη και στη χειροτερη θα παραμεινουν σπιτι τους!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
Τα αποτελέσματα θα βγούνε πρίν την κατάταξη των εποπ;
Καλησπέρα ελ. Λας Απο που το έμαθες αυτό;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες