Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Σε ευχαριστώ πολίτη καλή επιτυχία και σε σένα.. Κάντε όλοι τα χαρτιά σας και τπτ να μην έχετε από μόρια ποτέ δεν ξέρεις
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Είμαι πολύ περίεργος να δω τις βάσεις αυτής της προκήρυξης 😂 έχω την εντύπωση πως θα πέσουμε όλοι έξω
Χάχα 2 κς για να μάθουμε τον αριθμό των αιτήσεων τουλάχιστον 😂Alexalex2020 έγραψε:Είμαι πολύ περίεργος να δω τις βάσεις αυτής της προκήρυξης 😂 έχω την εντύπωση πως θα πέσουμε όλοι έξω
Οι περισσότεροι πάντως είναι του λυκείου
Είναι περίεργη πολύ αυτή η προκηρηξη.. Θα δούμε υπομονή
- Sayeret Matkal
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 45
Γιατί από που θα μάθεις τον αριθμό αιτήσεων;Geor211 έγραψε:Χάχα 2 κς για να μάθουμε τον αριθμό των αιτήσεων τουλάχιστον 😂Alexalex2020 έγραψε:Είμαι πολύ περίεργος να δω τις βάσεις αυτής της προκήρυξης 😂 έχω την εντύπωση πως θα πέσουμε όλοι έξω
Έχω την εντύπωση ότι γίνεται μια διαρροή. Αλλά μπορεί να λέω και λόγια του αέρα. Στους εποπ για παράδειγμα είχε ακουστεί πόσες αιτήσεις έγιναν. Αν δεν λέω και για αυτό λόγια του αέραGpap95 έγραψε:Γιατί από που θα μάθεις τον αριθμό αιτήσεων;Geor211 έγραψε:Χάχα 2 κς για να μάθουμε τον αριθμό των αιτήσεων τουλάχιστον 😂Alexalex2020 έγραψε:Είμαι πολύ περίεργος να δω τις βάσεις αυτής της προκήρυξης 😂 έχω την εντύπωση πως θα πέσουμε όλοι έξω
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 2
Αξιζει να κανεις για ΟΠΠΙ και να φυγεις απο ΣΦΟΧ; Τι πιστευεται;
Pezonaytis έγραψε:Αξιζει να κανεις για ΟΠΠΙ και να φυγεις απο ΣΦΟΧ; Τι πιστευεται;
Μήπως το Ρωτάς αργά; Αύριο τελειώνει η προθεσμία των αιτήσεων 🤔
-Bildakoss-
Αν το ΣΦΟΧ, είναι συνοριοφυλακας και δε κάνω λάθο, τότε δε μπορείς να παραιτηθείς. Αν παρατηρηθείς, δε μπορείς να πάρεις μέρος ξανά σε προκήρυξη της ΕΛ. ΑΣ.Pezonaytis έγραψε:Αξιζει να κανεις για ΟΠΠΙ και να φυγεις απο ΣΦΟΧ; Τι πιστευεται;
Gpap95 έγραψε:Αν το ΣΦΟΧ, είναι συνοριοφυλακας και δε κάνω λάθο, τότε δε μπορείς να παραιτηθείς. Αν παρατηρηθείς, δε μπορείς να πάρεις μέρος ξανά σε προκήρυξη της ΕΛ. ΑΣ.Pezonaytis έγραψε:Αξιζει να κανεις για ΟΠΠΙ και να φυγεις απο ΣΦΟΧ; Τι πιστευεται;
Αδερφέ μην παίρνεις όρκο να ξες. Επειδή ξέρω τ λέει η σύμβαση γενικά δεν μπορείς να κανείς χαρτιά μέχρι να τελειώσει γ σύμβαση σ αλλά για ένοπλους φρουρούς έκαναν αρκετοί όπως και για εποπ. Δεν ξέρω τ φάση παίζει.
Καλημέρα ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 2 αιτήσεις
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 15
Λεω μια πληροφορια την θεωρώ αρκετά αξιόπιστη...400 οππι και 600 Στα τμήματα Αθήνα όλοι... Υπόψιν αυτοί που θα πανε στα ΑΕΙ εκτός Αθήνας θα είναι αποσπασμένος η οργανική Αθήνα για όλους...
.
.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 30
Σε τι βάθος χρόνου αυτό ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες