Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για ιδιώτες φρουρούς ασφαλείας στην Τράπεζα της Ελλάδος (2025)
Πρώτα να δούμε τους πίνακες και μετά βλέπουμε για επιλαχόντες αν υπάρχουν ακόμα ανάγκες
-
Επισκέπτης
Εγώ πάντως από μέσα ξέρω για 4 Ιανουαρίου του 2027 με 5 Φεβρουαρίου……
-
Επισκέπτης
Καταλαβαίνω την αγωνία κάποιων αλλά μη βιάζεστε με τους επιλαχόντες,οι θέσεις είναι λίγες και δεν θα πάει ψηλά.Να βγουν πρώτα οι προσληφθέντες και με την σειρά όλα τους γιατί πάει η παπάντζα σύννεφο.
-
Επισκέπτης
Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει μήπως κάποιος από παλαιότερες σειρές τι ώρες είναι η εκπαίδευση;
-
Επισκέπτης
Καλησπέρα σε όλους, σαν επιτυχών αστυνομικός. Πρώην αστυνομικός πλέον θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς αν μπορούμε να είμαστε με ένσημα σε κάποιον ιδιώτη τόσο κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης όσο και αργότερα όσο δουλεύουμε. Πχ έχω ήδη ξεκινήσει και δουλεύω αλλού υπάρχει πρόβλημα με την υπογραφή σύμβασης;
-
Επισκέπτης
Εδώ θα τρελαθούμε τελείως.Δεν μπορούσες να δουλέψεις μαύρα αν ειχεσ ανάγκη.Πως θα είσαι με σύμβαση άλλου να σου κολλάνε ένσημα και να θες να δουλεύεις και στην Τράπεζα με άλλη σύμβαση αορίστου χρόνου.
-
Επισκέπτης
Αυτό ρωτάω σε άλλους ιδιωτικούς φορείς μπορείς να είσαι κανονικά σε σύμβαση αορίστου και ας είσαι δηλωμένος αλλού για 1-2 μέρες την εβδομάδα.
γινεται και με την τράπεζα; Επισης θα μπορούσα να μην τ έκανα αυτό αν δεν μας είχαν πει να παραιτηθούμε από τον Ιούνιο για να μπούμε σχολή Νοέμβριο στην καλύτερη.Έχουμε νοίκια υποχρεωσεις κ έξοδα .
γινεται και με την τράπεζα; Επισης θα μπορούσα να μην τ έκανα αυτό αν δεν μας είχαν πει να παραιτηθούμε από τον Ιούνιο για να μπούμε σχολή Νοέμβριο στην καλύτερη.Έχουμε νοίκια υποχρεωσεις κ έξοδα .
-
Επισκέπτης
Ρε μάγκες τι κλαίγεστε όλη μέρα έχετε μπει σε μια από τις πιο κερδοφόρες δουλειές του «Δημοσίου», και κλαίγεστε για ενοίκια κτλ, κάντε λίγο υπομονή επιτέλους
-
Επισκέπτης
Δεν κλαιγομαι φιλε. Και με την αξια μου μπηκα οπου μπηκα ειτε αυτο ειναι αστυνομια ειτε ειναι τραπεζα. Το να ρωταω για τα δικαιωματα μου το θεωρω αυτονοητο.
Αν σπαζεσαι ξυδακι.
Αν σπαζεσαι ξυδακι.
-
Επισκέπτης
Επίδομα ανεργειας δεν δικαιουσασταν εσείς οι ένστολοι ;; Τι κλαίγεστε συνέχεια ;;
-
Επισκέπτης
Αααα ρε κάτι άχρηστα που θα έχω για συναδέλφους, μίζερα στην αστυνομία μίζερα και εδώ θα τα έχουμε, προσπαθούμε να ξεφύγουμε από μίζερους ανόητους και δεν μπορούμε…
-
Επισκέπτης
Είτε μπούμε σε 1 μήνα είτε σε 3 είτε σε 5 θα αλλάξει κάτι ;; Ας είμαστε χαρούμενοι που περάσαμε και οπότε είναι ας μπούμε .
-
gr4yfox
Αρχικά, για τον φίλο που ρώτησε, γενικά στον ιδιωτικό τομέα μπορείς να κάνεις 2 δουλειές παράλληλα αρκεί στο εργάνη να μην συμπίπτουν τα ωράρια εργασίας και να μεσολαβεί κενό 14 ωρών.
Τώρα σχετικά με τα παιδάκια που μιλάνε εριστικά ή βρίζουν, πρώτον λυπάμαι και δεύτερον γράψτε επώνυμα με ονοματεπώνυμο βρε μπουχέσες αν θέλετε να προσβάλλετε.
Αυτά.
Τώρα σχετικά με τα παιδάκια που μιλάνε εριστικά ή βρίζουν, πρώτον λυπάμαι και δεύτερον γράψτε επώνυμα με ονοματεπώνυμο βρε μπουχέσες αν θέλετε να προσβάλλετε.
Αυτά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες