Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 137

Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Δημοσίευση από Pyr »

Θα συμβούλευα όλους τους αναγνώστες-ενδιαφερόμενους να μην πιστεύουν τίποτα μέχρι να βγεί κάτι επίσημο για το καλό της ψυχικής τους υγείας.
Άτομα που αναφέρουν οτι γνωρίζουν πληροφορίες χωρίς να λένε πηγή ή να δείχνουν κάτι επίσημο ή έχουν κάποιο θέμα (δεν γνωρίζω τι... ) ή ρισκάρουν μήπως και βγουν αληθινοί και πάρουν τα εύσημα στην πορεία... Η ιστορία έδειξε οτι υπήρξαν και στο παρελθόν τέτοια άτομα, οπότε ας κρατάμε μικρό καλάθι όλοι και να πιστεύουμε μονο τα επίσημα έγγραφα.
Litelite2

Δημοσίευση από Litelite2 »

Παιδιά ας το αφήσουμε εδώ μην ρωτάτε γιατί το ένα γιατί άλλο μα αυτός μου είπε εγώ άκουσα εγώ ξέρω,
Βαρέθηκα δεν ξανά απαντάω εγώ αυτά που έπρεπε να πω τα είπα τώρα από εκεί πέρα οποίος θέλει πιστεύει οποίος θέλει περιμένει να δει τι θα γινει κ αν αυτά π λέω τόσο καιρό επαληθευτούν.
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Pyr »

Litelite2 έγραψε: Τρί Ιουν 20, 2023 1:45 pm Παιδιά ας το αφήσουμε εδώ μην ρωτάτε γιατί το ένα γιατί άλλο μα αυτός μου είπε εγώ άκουσα εγώ ξέρω,
Βαρέθηκα δεν ξανά απαντάω εγώ αυτά που έπρεπε να πω τα είπα τώρα από εκεί πέρα οποίος θέλει πιστεύει οποίος θέλει περιμένει να δει τι θα γινει κ αν αυτά π λέω τόσο καιρό επαληθευτούν.
εντάξει φίλε, όλοι έχουμε ακούσει πολλά... Αλλος 31 αλλος 35 αλλος 40 ... Λέει κάτι; Οπότε μην εκνευρίζεσαι γιατι εδώ παίζεται η ψυχολογία του κόσμου που ενδιαφέρεται, επίσης κατα καιρούς έχεις αλλάξει τα δεδομένα, ποιος μας λέει οτι το 35 που λές τώρα δε θα γινει 31 τέλος του χρόνου που πρόκειται να βγεί η προκήρυξη; Απλή ερώτηση ειναι...

*επίσης οι απαντήσεις τύπου ``μην ρωτάτε και θα δείτε και θα με θυμηθείτε`` δε βοηθάνε... Μπήκες στον κόπο να πληροφορήσεις με έγκυρη πληροφορία και στο τέλος κάθε ερώτησής πάνω στην πληροφορία σου βγάζεις μυστικοπάθεια...

Φιλική συμβουλή... Μη παίζεις παιχνίδια πάνω στην ψυχολογία του κόσμου...
Litelite2

Pyr έγραψε: Τρί Ιουν 20, 2023 3:45 pm
Litelite2 έγραψε: Τρί Ιουν 20, 2023 1:45 pm Παιδιά ας το αφήσουμε εδώ μην ρωτάτε γιατί το ένα γιατί άλλο μα αυτός μου είπε εγώ άκουσα εγώ ξέρω,
εντάξει φίλε, όλοι έχουμε ακούσει πολλά... Αλλος 31 αλλος 35 αλλος 40 ... Λέει κάτι; Οπότε μην εκνευρίζεσαι γιατι εδώ παίζεται η ψυχολογία του κόσμου που ενδιαφέρεται, επίσης κατα καιρούς έχεις αλλάξει τα δεδομένα, ποιος μας λέει οτι το 35 που λές τώρα δε θα γινει 31 τέλος του χρόνου που πρόκειται να βγεί η προκήρυξη; Απλή ερώτηση ειναι...

*επίσης οι απαντήσεις τύπου ``μην ρωτάτε και θα δείτε και θα με θυμηθείτε`` δε βοηθάνε... Μπήκες στον κόπο να πληροφορήσεις με έγκυρη πληροφορία και στο τέλος κάθε ερώτησής πάνω στην πληροφορία σου βγάζεις μυστικοπάθεια...

Φιλική συμβουλή... Μη παίζεις παιχνίδια πάνω στην ψυχολογία του κόσμου...
Δεν παίζω φίλε μου αυτό ισχύει που σας λέω σε όλους, είναι γραμμένο είχαν συλλέξει την πληροφορία και ένα κέντρο που αναλαμβάνει αιτήσεις και το είχε αναφέρει 35 οριο ηλικίας γνωρίζω από που συλλέξαν την πληροφορία και δεν είναι από την πυροσβεστική υπηρεσία, αν αλλάξουν τα όρια ηλικίας ο πρώτος είμαι που θα σας το πω, ως σήμερα ισχύει το 35,
Επίσης θυμάστε που σας είχα πει για τις εκλογές; Σας είχα πει ότι θα γίνουν 2 ; Έγιναν δεύτερες ; Βγήκε ΝΔ; Που έλεγα; Μην το ψάχνετε άλλο αυτό που σας λέω θα γίνει μην αγχώνεστε
Desperado7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από Desperado7 »

Αδερφέ όλα τα σάιτ από το Νοέμβριο που βγήκε το ΦΕΚ έλεγαν ότι από μέρα σε μέρα θα βγεί! Τελικά έχουμε φτάσει Ιούνιο κ δν έχει βγεί τίποτα! Όσο για τις εκλογές, συγχαρητήρια! Έχεις μεγάλη διορατικότητα, δν το περίμενε κανείς!:lol:
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 250

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Εχεις πει για τριτες εκλογες…
Δεν φαινεται ομως κτ τετοιο!
Litelite2

KYNHGOS έγραψε: Τρί Ιουν 20, 2023 7:37 pm Εχεις πει για τριτες εκλογες…
Εάν τσεκάρεις τα προσωπικά μνματα θα δέις που αναφέρω για την ισοψηφία. Δεν ανάφερα 3ες εκλογές.
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 250

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Litelite2 έγραψε: Τρί Ιουν 20, 2023 7:55 pm
Εάν τσεκάρεις τα προσωπικά μνματα θα δέις που αναφέρω για την ισοψηφία. Δεν ανάφερα 3ες εκλογές.
Εικόνα
Litelite2

KYNHGOS έγραψε: Τρί Ιουν 20, 2023 8:00 pm
Εικόνα
Τρόπος του λεγιν ρε αδερφέ έτσι όπως το είπα. Κατι ακούγεται για δεύτερο κομμά κιναλ πράγμα π σημάνει ευνοεί πολύ τουε συμβασιούχους,
maluel86
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από maluel86 »

Ακούγεται έντονα το όνομα του Χρυσοχοΐδη για το υπουργείο κλιματικής κρίσης και πολιτικής προστασίας. Πασοκογενής υπουργός. Ο Τουρνάς πιστεύετε ότι θα παραμείνει ή θα μετακινηθεί σε τίποτα Εθνικής Άμυνας;
maluel86
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Litelite2 έγραψε: Τρί Ιουν 20, 2023 8:36 pm
KYNHGOS έγραψε: Τρί Ιουν 20, 2023 8:00 pm

Εικόνα
Τρόπος του λεγιν ρε αδερφέ έτσι όπως το είπα. Κατι ακούγεται για δεύτερο κομμά κιναλ πράγμα π σημάνει ευνοεί πολύ τουε συμβασιούχους,
Αν μιλάς για Κρήτη μόνο, μπορεί. Κατά τ' άλλα απίθανο να βγει δεύτερο. Φυσικά η παρουσία πασόκων στο υπουργικό συμβούλιο, που ήδη ακούγονται κάποια ονόματα, θα ευνοήσει τους συμβασιούχους. Ο Χρυσοχοΐδης τουλάχιστον αν μπει, αφού ψηφίζεται αρκετά από υπηρετούντες στα σώματα ασφαλείας.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από niasimas »

Ο Χρυσοχοίδης ακούγεται για υπουργείο υγείας. Δεν έχει ακουστεί για κλιματικής αλλαγής. Ο Στυλλιανίδης, που είναι τώρα Πολιτικής Προστασίας, ακούγεται για υφυπουργός εξωτερικών. Τώρα όλα φήμες είναι και ίσως κάποιοι καίνε και ονόματα.
maluel86
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

niasimas έγραψε: Τετ Ιουν 21, 2023 7:36 pm Ο Χρυσοχοίδης ακούγεται για υπουργείο υγείας. Δεν έχει ακουστεί για κλιματικής αλλαγής. Ο Στυλλιανίδης, που είναι τώρα Πολιτικής Προστασίας, ακούγεται για υφυπουργός εξωτερικών. Τώρα όλα φήμες είναι και ίσως κάποιοι καίνε και ονόματα.
Κεραμέως-Αγαπηδάκη ακούγονται για το υγείας. Στο κλιματικής κρίσης παίζει έντονα το όνομα του Χρυσοχοΐδη.
https://www.thetoc.gr/politiki/best-of- ... takinitoi/
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από niasimas »

maluel86 έγραψε: Τετ Ιουν 21, 2023 7:49 pm
niasimas έγραψε: Τετ Ιουν 21, 2023 7:36 pm Ο Χρυσοχοίδης ακούγεται για υπουργείο υγείας. Δεν έχει ακουστεί για κλιματικής αλλαγής. Ο Στυλλιανίδης, που είναι τώρα Πολιτικής Προστασίας, ακούγεται για υφυπουργός εξωτερικών. Τώρα όλα φήμες είναι και ίσως κάποιοι καίνε και ονόματα.
Κεραμέως-Αγαπηδάκη ακούγονται για το υγείας. Στο κλιματικής κρίσης παίζει έντονα το όνομα του Χρυσοχοΐδη.
https://www.thetoc.gr/politiki/best-of- ... takinitoi/
Έχεις δίκιο. Σε άλλο σάιτ, είχα διαβάσει Χρυσοχοίδης για υγείας και Κεραμέως για Πρόεδρο Βουλής. Θα δούμε, μήπως τα βγάζουν έτσι για να τους κάψουν.
Desperado7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από Desperado7 »

Κυρανακης ακούγεται για υφυπουργός στο υπουργείο πολιτικής προστασίας, παρευρέθηκε κιόλας σήμερα στο συνέδριο της ποπυσυπ!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες