Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2021)
Το φεκ θα βγει εντός Σεπτεμβρίου. Και από κει και πέρα τη προκήρυξη τη βγάζουν οπότε θέλουν εφόσον υπάρχει φεκ.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι τους θέλουν έτοιμους για την αντιπυρική του 2022, οποτε η προκηρυξη θα πρέπει να βγει μέχρι τέλος του 2021.
Ειδικα τους 500 δασοπυροσβεστες που ανακοίνωσε.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι τους θέλουν έτοιμους για την αντιπυρική του 2022, οποτε η προκηρυξη θα πρέπει να βγει μέχρι τέλος του 2021.
Ειδικα τους 500 δασοπυροσβεστες που ανακοίνωσε.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
Έχουμε και Την Δ. Ε. Θ τώρα τον Σεπτέμβριο πιστεύω θα γίνει αναφορά πάνω σε αυτό το θέμα, εαν δεν έχει βγει είδη το φεκ, αλλά βλέπω ότι είμαστε 3-4 άτομα πού οι πληροφορίες μας συμπίπτουν
Stamos epx έγραψε:Εγω δεν χαρακτήρισα κανέναν από σας με διαφορά υποκοριστικα επίθετα που δείχνουν το επίπεδο του καθενός. Κουβέντα κάνουμε και λέμε τις πληροφορίες που έχει ο καθένας. Όταν δείτε προκυρηξη στα χρονικά που αναφέρετε ελατε και πείτε το οτιδήποτε. Κάποιοι ονειρεύεστε και καλά κάνετε προκυρηξη ακόμα και το Σεπτέμβριο και καν δεν υπάρχει κάποια σχετικό φεκ με ίδρυση νέας κατηγορίας προσωπικού. Μάθετε κάποια πράγματα και μετα μιλήστε.
Άλλο δε βγαίνει και ότι έφαγε άκυρο από το υπ οικονομικών όπως είπες και Άλλο το χρονικό που θα βγει που τελικά τώρα βρίσκεις εκεί πρόβλημα ξαφνικά. Μπερδεύεσαι φίλε μου μόνος σου ...
Επίσης κάθε ένας έχει το επίπεδο του δε χρειάζεται να χαρακτηρίζεις εσύ το επίπεδο του καθενός ...
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 59
Kwstikas96 έγραψε:Πολυ απλα γιατι θα βγει πανω στο παλιο καθεστως των 5ετων, ειδικοι πυροσβεστες θα μπουν οι πολιτες, οι εποχικοι θα γινουν ετηςStamos epx έγραψε: Εγω δεν χαρακτήρισα κανέναν από σας με διαφορά υποκοριστικα επίθετα που δείχνουν το επίπεδο του καθενός. Κουβέντα κάνουμε και λέμε τις πληροφορίες που έχει ο καθένας. Όταν δείτε προκυρηξη στα χρονικά που αναφέρετε ελατε και πείτε το οτιδήποτε. Κάποιοι ονειρεύεστε και καλά κάνετε προκυρηξη ακόμα και το Σεπτέμβριο και καν δεν υπάρχει κάποια σχετικό φεκ με ίδρυση νέας κατηγορίας προσωπικού. Μάθετε κάποια πράγματα και μετα μιλήστε.
Καμία πιθανότητα.
Τέλος οι ΠΠΥ, η μεγαλύτερη αποτυχία στην ιστορία του ΠΣ.
Ολοι ειδικοι θα είναι με νέες τοποθετήσεις και μεταθέσεις.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
Και μετά ξύπνησες. Ίδιο καθεστώς με τους μόνιμους, το ΠΑΣΟΚ πέθανε.
kWstika96 ο Ανδρεας δε ζει ρε φιλε, ξυπνα!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
Πώς το εννοείς τέλος οι ππυ; Έχει βγει ανακοίνωση πού καλεί όλους τούς ππυ να δηλώσουν ότι αποδέχονται ή όχι την ανανέωση τις πενταετιας
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
mikeangel έγραψε:Πώς το εννοείς τέλος οι ππυ; Έχει βγει ανακοίνωση πού καλεί όλους τούς ππυ να δηλώσουν ότι αποδέχονται ή όχι την ανανέωση τις πενταετιας
Δε πρόκειται να ξαναπάρει εννοώ
Το ίδιο σωματείο το είχε πει ότι ο νέος θεσμός θα αντικαταστήσει τους ΠΠΥ.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 37
Όταν με το καλο πάρει που δεν είπε κανένας ότι δε θα πάρει απλά θα αργησει να γίνει αυτό και όχι άμεσα όπως λέτε θα παρει ειδικούς με τοποθετήσεις εκεί που έχει τα περισσότερα συμβάντα Αθήνα δηλαδή και κάποιοι νησιά όλοι εποχικοί και πολιτες
Stamos epx έγραψε:Όταν με το καλο πάρει που δεν είπε κανένας ότι δε θα πάρει απλά θα αργησει να γίνει αυτό και όχι άμεσα όπως λέτε θα παρει ειδικούς με τοποθετήσεις εκεί που έχει τα περισσότερα συμβάντα Αθήνα δηλαδή και κάποιοι νησιά όλοι εποχικοί και πολιτες
Έγινε, τα μελέτησες καλα.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 5
Από ότι έχω καταλάβει αυτή η προκήρυξη θα απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε εποχικούς ; Οι πολίτες έχουν Μηδέν πιθανότητες μάλλον.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 37
Και που διαφωνείς rad; Σε όλα αυτα
Stamos epx έγραψε:Και που διαφωνείς rad; Σε όλα αυτα
Τα "συμβάντα" πλημμύρες και φωτιές κατά κύριο λόγο δεν βασίζονται σε προγνωστικά και μαντειες έτσι ώστε να πάρεις προσωπικό στην Αθήνα ή όπου μαντέψεις πως θα γίνει η καταστροφή.
Αν άκουσες τη συνέντευξη του πρωθυπουργου είπε συγκεκριμένα σημεία που έχουν ιδιαίτερη σημασία και που θεωρούνται προστατευομενες περιοχές σε διεθνές επίπεδο, από την Κρήτη έως τον Έβρο στο δάσος της Δαδιάς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rad. την Τετ Αύγ 18, 2021 8:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιδιά δεν θέλω να σας στεναχωρήσω αλλά μάλλον θα σας στεναχωρήσω. Οι εποχικοί που θα γίνουν ειτε ειδικοί ειτε πενταετείς δν ξέρω και τι ακριβώς θα κάνουν γιατί όπου ακούτε πολλά κεράσια κρατήστε μικρό καλάθι, λοιπόν δεν θα μείνουν στις υπηρεσίες τοις διότι τα κενά σε νησιά είναι παρα πολλά και σίγουρα δν θα φτάσουν 500 πολίτες για να τα καλύψουν . εκ φίλοι μου εποχικοί θέλουν να φύγουν διότι έμαθαν αυτό οτι αν εν τέλη τους πάρουν δν θα μείνουν οι περισσότεροι στις υπηρεσίες τους δυστυχώς . όπως οι 5ετης που τους έκαναν άπειρες μεταθέσεις έτσι τώρα κ αυτοί
Predator έγραψε:Παιδιά δεν θέλω να σας στεναχωρήσω αλλά μάλλον θα σας στεναχωρήσω. Οι εποχικοί που θα γίνουν ειτε ειδικοί ειτε πενταετείς δν ξέρω και τι ακριβώς θα κάνουν γιατί όπου ακούτε πολλά κεράσια κρατήστε μικρό καλάθι, λοιπόν δεν θα μείνουν στις υπηρεσίες τοις διότι τα κενά σε νησιά είναι παρα πολλά και σίγουρα δν θα φτάσουν 500 πολίτες για να τα καλύψουν . εκ φίλοι μου εποχικοί θέλουν να φύγουν διότι έμαθαν αυτό οτι αν εν τέλη τους πάρουν δν θα μείνουν οι περισσότεροι στις υπηρεσίες τους δυστυχώς . όπως οι 5ετης που τους έκαναν άπειρες μεταθέσεις έτσι τώρα κ αυτοί
Κόψε το αλκοόλ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες