Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)
Καλησπερα παιδια μια ερωτηση, ελπιζω να απαντησει καποιος που ειναι ΣΦ.Οι Συμβασιουχοι ΣΦ οπλοφορουν μονο κατα τη διαρκεια της 8ωρης υπηρεσιας και μετα το παραδιδουν; Ή το εχουν ολο το 24ωρο τον υπηρεσιακο οπλισμο;
RedWings
Rad. έγραψε:Είναι ο μόνος που έτρεξε τόσο για το θέμα του ορίου ηλικίας σε σχέση με όλους τους άλλους βουλευτές και μη, οπότε μόνο παπατζη δε θα τον έλεγα. Και επίσης είπε ότι είναι δύσκολο πλέον να ανέβει το όριο. Ας είχε και άλλους βουλευτές από άλλους νομούς μαζί του με το ίδιο αίτημα, θα μιλούσαμε αλλιώς.
Καλά μην ακούτε λόγια παχιά... Στο Μπλα Μπλα καλοί είναι όλοι. Έχει μιλήσει σε όλους τους σταθμούς χωρίς να μιλήσει με τα ουσιαστικά άτομα επι του θέματος. Με ένα άτομο μίλησε κ έφαγε άκυρο και το δημοσίευε μετα από μηνες αφού είχε ήδη βγει η διαρροή... Κάποιοι με άτομα απο μέσα τα ξέρουμε καλύτερα δυστυχως. Σκύλος που γαβγίζει δεν δαγκώνει.
Τι λενε απο μεσα;
Loxias89 έγραψε:Rad. έγραψε:Είναι ο μόνος που έτρεξε τόσο για το θέμα του ορίου ηλικίας σε σχέση με όλους τους άλλους βουλευτές και μη, οπότε μόνο παπατζη δε θα τον έλεγα. Και επίσης είπε ότι είναι δύσκολο πλέον να ανέβει το όριο. Ας είχε και άλλους βουλευτές από άλλους νομούς μαζί του με το ίδιο αίτημα, θα μιλούσαμε αλλιώς.
Καλά μην ακούτε λόγια παχιά... Στο Μπλα Μπλα καλοί είναι όλοι. Έχει μιλήσει σε όλους τους σταθμούς χωρίς να μιλήσει με τα ουσιαστικά άτομα επι του θέματος. Με ένα άτομο μίλησε κ έφαγε άκυρο και το δημοσίευε μετα από μηνες αφού είχε ήδη βγει η διαρροή... Κάποιοι με άτομα απο μέσα τα ξέρουμε καλύτερα δυστυχως. Σκύλος που γαβγίζει δεν δαγκώνει.
Μάλλον δε γνωρίζεις με ποιον μιλάς, η "διαρροή" Που αναφέρεις απο εμένα βγήκε. Ο Δημοσχακης έκανε αυτό που έπρεπε, με ερώτηση του σε κοινοβουλευτικο έλεγχο, τι άλλο μπορεί να κάνει ένας απλός βουλευτής, αφού έγινε πετσόκομμα στον Έβρο εννοείται δε πήγε το θέμα στην ολομέλεια. Αν είναι παπατζης αυτός, άλλοι που μας έγραψαν εκεί που δε πιάνει το μελάνι τι θα έπρεπε να ειναι.
Rad. έγραψε:Μάλλον δε γνωρίζεις με ποιον μιλάς, η "διαρροή" Που αναφέρεις απο εμένα βγήκε. Ο Δημοσχακης έκανε αυτό που έπρεπε, με ερώτηση του σε κοινοβουλευτικο έλεγχο, τι άλλο μπορεί να κάνει ένας απλός βουλευτής, αφού έγινε πετσόκομμα στον Έβρο εννοείται δε πήγε το θέμα στην ολομέλεια. Αν είναι παπατζης αυτός, άλλοι που μας έγραψαν εκεί που δε πιάνει το μελάνι τι θα έπρεπε να ειναι.
Εγώ προσωπικά φίλε το έμαθα από άτομο δικό μου γιαυτο δεν αναφέρθηκα σε εσένα. Όπως και να έχει έταξε πολλά αντί να κρατήσει μικρό καλάθι και πήρε πολύ κόσμο στο λαιμο του. Όλοι το ξέρουν αυτό. Επίσης όταν θες να φανείς καλος κανείς ότι μπορείς για όλους όχι μόνο για τον Έβρο. Αν θυμάσαι δήλωσε ότι δεν θα κάνει αγώνα εκ νέου λόγω ότι δεν θα έπαιρναν στο κόσμο τις αρχικές θέσεις σε προσλήψεις...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Μάιος 06, 2021 6:28 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Loxias89 έγραψε:Εγώ προσωπικά φίλε το έμαθα από άτομο δικό μου γιαυτο δεν αναφέρθηκα σε εσένα. Όπως και να έχει έταξε πολλά αντί να κρατήσει μικρό καλάθι και πήρε πολύ κόσμο στο λαιμο του. Όλοι το ξέρουν αυτό. Επίσης όταν θες να φανείς καλος κανείς ότι μπορείς για όλους όχι μόνο για τον Έβρο. Αν θυμάσαι δήλωσε ότι δεν θα κάνει αγώνα εκ νέου λόγω ότι δεν θα έπαιρναν στο κόσμο τις αρχικές θέσεις σε προσλήψεις...
Δεν έταξε πουθενά κάτι, ούτε κόσμο πήρε στο λαιμό του, μιλας με παροξυσμό, φιλικά το λέω. Μη ξεχνάς ότι είναι πολιτικός, λογικό να το "διαφημίσει", Συνέταξε μια ωραία επιστολή που ξεκαθάρισε το θέμα με το συνταξιοδοτικο που το είχαν καραμέλα και την έστειλε στο υπουργείο, μετά την αρνητική απάντηση, υπήρχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υφυπουργό και είχε σκοπό να πάει το θέμα στην ολομέλεια, ήρθε το πετσόκομμα στον Έβρο. Πως ένας βουλευτής Έβρου θα πιέσει να αυξηθούν τα όρια για μια προκήρυξη που αφορά νησιά Αθήνα Θεσσαλονίκη, να λέμε τα πράγματα ως έχουν. Επίσης οι ΣΦ του Έβρου πίεσαν με επιστολές και όχι μόνο για όριο ηλικίας 32, το ίδιο και οι δήμοι, στην Θεσσαλονίκη είναι αντίθετοι με αυτό, στην Αθήνα το ίδιο. Ας είχαν όλοι αυτοί μια βοήθεια και από άλλες περιοχές θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα, ο τελευταίος που θα πω παπατζη κτλ είναι ο Δημοσχακης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rad. την Τετ Μάιος 05, 2021 11:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Rad. έγραψε:Δεν έταξε πουθενά κάτι, ούτε κόσμο πήρε στο λαιμό του, μιλας με παροξυσμό, φιλικά το λέω. Μη ξεχνάς ότι είναι πολιτικός, λογικό να το "διαφημίσει", Συνέταξε μια ωραία επιστολή που ξεκαθάρισε το θέμα με το συνταξιοδοτικο που το είχαν καραμέλα και την έστειλε στο υπουργείο, μετά την αρνητική απάντηση, υπήρχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υφυπουργό και είχε σκοπό να πάει το θέμα στην ολομέλεια, ήρθε το πετσόκομμα στον Έβρο.
Πως ένας βουλευτής Έβρου θα πιέσει να αυξηθούν τα όρια για μια προκήρυξη που αφορά νησιά Αθήνα Θεσσαλονίκη, να λέμε τα πράγματα ως έχουν. Επίσης οι ΣΦ του Έβρου πίεσαν με επιστολές και όχι μόνο για όριο ηλικίας 32, το ίδιο και οι δήμοι, στην Θεσσαλονίκη είναι αντίθετοι με αυτό, στην Αθήνα το ίδιο. Ας είχαν όλοι αυτοί μια βοήθεια και από άλλες περιοχές θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα, ο τελευταίος που θα πω παπατζη κτλ είναι ο Δημοσχακης.
Όχι φίλε κανένα παροξυσμό ισα Ισα εμένα προσωπικά με συμφερει να πάει 32 γτ στο μέρος μου έχει εντοπιότητα όποτε με βάζει εντός προκήρυξης. Παρολα αυτά παίζω σε άλλη προκ. Αλλά θεωρω το σύνολο άνω των 28 έχει την ίδια άποψη με μένα. Καλή καρδιά εν τέλη. Μακάρι ότι έκανε να ακουστεί κ να πάει εκεί που πρέπει το όριο ώστε να βολευτούν κ όσοι δεν είχαν την ευκαιρία σε παλαιότερες προκηρύξεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Μάιος 06, 2021 6:28 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 242
Εάν δεν βγει κάτι μέσα στο καλοκαίρι πιστεύω παμε για του χρόνου... !
Εγώ προσωπικά πιστεύω πως θα βγει Ιούλιο η Αύγουστο
Και γω εκεί πιστεύω μάγκες θα δείξει
Καλημερα παιδια μια ερωτηση, ελπιζω να απαντησει καποιος που ειναι ΣΦ.Οι Συμβασιουχοι ΣΦ οπλοφορουν μονο κατα τη διαρκεια της 8ωρης υπηρεσιας και μετα το παραδιδουν; Ή το εχουν ολο το 24ωρο τον υπηρεσιακο οπλισμο;
Και πότε λέτε να βγει η προκηρυξη για αεροδρόμια;
Dromeas96 έγραψε:Καλημερα παιδια μια ερωτηση, ελπιζω να απαντησει καποιος που ειναι ΣΦ.Οι Συμβασιουχοι ΣΦ οπλοφορουν μονο κατα τη διαρκεια της 8ωρης υπηρεσιας και μετα το παραδιδουν; Ή το εχουν ολο το 24ωρο τον υπηρεσιακο οπλισμο;
οπλοφορούν όλο το 24ωρο. Έχουν δώσει USP.
Α μάλιστα, γιατί ένας μου χε πει ότι στο τέλος τους 8ωρου το παραδιδουν! Ποτέ λέτε να βγει για αεροδρόμια η προκηρυξη;
RedWings
Μόνο τον στατικό οπλισμό παραδίδουν.(MP5)
Ναι εντάξει αυτό εννοείται, απλά υπέθεσα ότι επειδή είναι συμβασιούχοι ίσως να μην οπλοφορουν και εκτός υπηρεσίας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες