Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2020)
- Dimitris909
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
- Ενδιαφέροντα: Γυμναστήριο
Σεκιούριτι έχω, δουλεύω από το Φεβρουάριο του 2015 σερί.
Η ελπίδα παθαίνει τελευταία
- greenalexyo
- Λοχαγός
- Posts in topic: 6
Δηλαδή ένας που έβγαλε άδεια σεκιούριτι και δούλεψε ως σεκιούριτι, παίρνει έξτρα μόρια; Και αν ναι ποσα;Dimitris909 έγραψε:Σεκιούριτι έχω, δουλεύω από το Φεβρουάριο του 2015 σερί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Δευ Οκτ 26, 2020 9:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- greenalexyo
- Λοχαγός
- Posts in topic: 6
Dimitris909 έγραψε:Σεκιούριτι έχω, δουλεύω από το Φεβρουάριο του 2015 σερί.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 64
Η προϋπηρεσία είναι,7 μόρια ανά μήνα και μέχρι 7 χρόνια.
Διασωστης31 έγραψε:Η προϋπηρεσία είναι,7 μόρια ανά μήνα και μέχρι 7 χρόνια.
Φιλαράκι να σε ρωτήσω. Έχω 1062 μέρες προϋπηρεσία ως φύλακας όπως λέει το χαρτί. Πώς υπολογίζεται σε μήνες ;
Γύρω στα 250 πρέπει να είσαι
Elante έγραψε:Γύρω στα 250 πρέπει να είσαι
Πώς υπολογίζονται;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 64
Αν θυμάμαι καλά, διαιρείς τα ένσημα δια 25, και μετά επί 7. (1062/25) *7= 297 μόρια
- Dimitris909
- Δεκανέας - Έφεδρος
Καλημέρα αλάνια κ καλή βδομάδα.Λοιπόν μέχρι την άλλη Τετάρτη θα σας πω με σιγουριά δλδ από πολύ έγκυρη πηγή κ θα είναι σίγουρο για το πότε θα βγει η προκυρηξη (20 ή το 21) και πόσο θα είναι το όριο ηλικίας.
Από άνθρωπο που είναι στο αρμόδιο υπουργείο θα ξέρει τότε να μου πει με σιγουριά τι πρόκειται να γίνει.
Πάντως δεν μου απέκλεισε το γεγονός ότι θα βγει στα μέσα Νοεμβρίου, χαρακτηριστικά μου είπε : Πως έχουν αποφασίσει για τον αριθμό ατόμων για Όλα τα σωφρονιστικά καταστήματα κ περιμένουν πότε θα πάρουν έγκριση για να την δημοσιοποιήσουν.
Με λίγα λόγια είναι έτοιμη απλά περιμένουν το οκ για να βγει.
Τετάρτη 4 Νοεμβρίου μεσημερακι θα σας πω σίγουρα να ξερετε, υπομονή.
Από άνθρωπο που είναι στο αρμόδιο υπουργείο θα ξέρει τότε να μου πει με σιγουριά τι πρόκειται να γίνει.
Πάντως δεν μου απέκλεισε το γεγονός ότι θα βγει στα μέσα Νοεμβρίου, χαρακτηριστικά μου είπε : Πως έχουν αποφασίσει για τον αριθμό ατόμων για Όλα τα σωφρονιστικά καταστήματα κ περιμένουν πότε θα πάρουν έγκριση για να την δημοσιοποιήσουν.
Με λίγα λόγια είναι έτοιμη απλά περιμένουν το οκ για να βγει.
Τετάρτη 4 Νοεμβρίου μεσημερακι θα σας πω σίγουρα να ξερετε, υπομονή.
Το οριο ηλικιας θα ειναι 32 εφοσον ειναι μεσω ασεπ!
- Dimitris909
- Δεκανέας - Έφεδρος
Στην φάση που είμαστε τώρα όλοι οι 88αρηδες παρακαλάμε να είναι 33 αν κ πολύ πολύ δύσκολο.Τεσπά εγώ οτι μου πει θα σας τα μεταφέρω να ξέρετε. Αν κ βλέπω να βγαίνει από το νέο έτος Κατα πασα πιθανότητα αλλα Τεσπα.
Ναι ας παει 33 δε με πειραζει εμενα, απλα νομιζα οτι αυτο δεν αλλαζει στον ασεπ παντα 32 ειναι!
- Dimitris909
- Δεκανέας - Έφεδρος
Καλά κάτω από 32 δεν πιστεύω να πέσει με τίποτα. Το 32 είναι σίγουρο, απλά με τον άνθρωπο που μίλησα κ τον είπα έτσι κ έτσι ότι από το νέο έτος δεν θα μπορώ να κάνω την αίτηση γιατί πάω 33 κ δεν με πιάνει μου είπε δεν το ξέρεις αυτό αν σε πιάνει η όχι θα το μάθουμε την Τετάρτη.Αν κ πιστεύω ότι στα 32 θα είναι αλλά οκκ δεν έχω να χάσω τίποτα να τον κάνω τότε την ερώτηση να μου πει.
Κ μετά αλλάζω πλάνο κ θα στραφω σε κάτι άλλο δεν θα κρεμαστουμε όλοι οι 88ρηδες από μια προκυρηξη, αν κάτσεις η φάση καλως αν όχι πάλι καλώς και Προχωράμε.
Κ μετά αλλάζω πλάνο κ θα στραφω σε κάτι άλλο δεν θα κρεμαστουμε όλοι οι 88ρηδες από μια προκυρηξη, αν κάτσεις η φάση καλως αν όχι πάλι καλώς και Προχωράμε.
Διασωστης31 έγραψε:Αν θυμάμαι καλά, διαιρείς τα ένσημα δια 25, και μετά επί 7. (1062/25) *7= 297 μόρια
Σε ευχαριστώ φίλε καί κάτι άλλο να σε ρωτήσω. Εγώ δουλεύω ως σήμερα φύλακας αλλά στήν βεβαίωση προϋπηρεσίας μου έχουν περάσει έως 10/08 Λοιπόυν δύο μήνες αν βγει τώρα η προκήρυξη τους περνάω αυτούς τούς μήνες;
- Dimitris909
- Δεκανέας - Έφεδρος
Τα μόρια προϋπηρεσίας τα παίρνεις από τα ένσημα σου από το ΙΚΑ, δεν θα μετρήσει το χαρτί της εταιρίας σου να ξέρεις, έτσι την πάτησα κ εγώ στην 6Κ.Τα ένσημα σου δίνουν την προϋπηρεσία.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες