Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
Βρε κοπελια μου δεν το ειπα απο κακια απεναντιας απαντω κ στο ερωτημα σου σου ειπα μεσα θα ειναι που το στραβο; Τελος παντων.
elissavet έγραψε:Πόσα μόρια συγκεντρώνεις alof αν επιτρέπεται; Καλή επιτυχία σας εύχομαι. Κι ο αδερφός μου με τις αλλαγές που είδα στο ΦΕΚ συγκεντρώνει 2460 μόρια για Α' κατηγορία. Πιστεύω κι ελπίζω να είναι μέσα στους 400 από αυτά που βλέπω.
2.400 καλα ειναι λες; Α
12,4 απολυτηριο ενιαιο
απεριοριστο μηχανης
αυτοκινητο
φορτηγο
ειδικες δυναμεις
ποσα εχω με ακριβεια ;
απεριοριστο μηχανης
αυτοκινητο
φορτηγο
ειδικες δυναμεις
ποσα εχω με ακριβεια ;
κωστας έγραψε:12,4 απολυτηριο ενιαιο
απεριοριστο μηχανης
αυτοκινητο
φορτηγο
ειδικες δυναμεις
ποσα εχω με ακριβεια ;
2.240 φιλε στην Α...
Που το εμαθες;
Απο οτι βλεπεις και εδω απο της συζητησεις η βαση θα κυμανθει περιπου στα 2.200 μορια... Τωρα θα πεχτει η βαση απο τις ετησεις που θα γινουν... Φυσικα και εχεις ελπιδες και φυσικα δεν εχεις τιποτα να χασεις με το να κανεις τα χαρτια σου... 

Γεια σου ρε λοφτσαλη αλανιαρη, τι κανεις τσακαλε; Στην Β λες να περασει τα 2500?
Στην Β δεν εχω ιδεα φιλε μου, δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα... Στην Β εισαι εσυ; Κατι λενε παντος για την Β οτι θα κυμανθει γυρω στο 2.600...
Παιδια μια ερωτηση εχω διπλωμα μηχανης απεριοριστου κυβισμου αλλα το διπλωμα το εχω βγαλει τον ιανουαριο του 2010 αν ανεβουν τα μαρια της μηχανης απ'οτι λενε θα τα παρω; Η πρεπει να ειχα βγαλει το διπλωμα το 2009?
Φιλε αμα διαβασεις σε προηγουμενα posts και απο οσο ξερουμε μεχρι στιγμης δεν ισχυει τιποτα τετοιο... (Να χασεις δηλαδη τα 100 μορια λογου του οτι το εβγαλες μετα το 09). Απλα τα πραγματα, οποιος εχει διπλωμα μηχανης απεριοριστου περνει 300 μορια.
Παιδια με 2490 καλα ειναι για α; Τι ειπαν μεχρι ιουλιο; Στο τελος να δειτε θα την πανε σεπτεμβριο...
Παιδια θελω μια απαντηση. Ειμαι πολυτεκνος, ημουν δοκιμος στο στρατο, εχω απολυτηριο απο οαεδ κρατικο πτυχιο δηλαδη με 17, αγγλικα μπαίσικ, διπλωμα οδηγησης, απολυτυριο ενιαιου, και γνωματευση απο το νοσοκομειο παπαγεωργειου οτι ο πατερας μου δν μπορει να δουλεψει λογω εγχειρισης στα πνευμονια. Ποσες πιθανοτητες εχω να μπω ειδικος φρουρος; Απαντηστε μου ειλικρινα. Ευχαριστω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες