ΕΛΔΥΚ - Ελληνική Δύναμη Κύπρου
Οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου εφόσον το δηλώσεις.
Το δήλωσα στο www.parousiasi.gr πρέπει να το δηλώσεων πάλη στο κέντρο;
Καλησπερα
τη δεύτερα πάω κετθ και από εκεί κυπρο
μήπως γνωρίζετε αν εκεί είναι πιο ελαστικοί με το θέμα κινητού με κάμερα η και εκεί πρέπει να παίζουμε κρυφτούλι οπως στο κεν;
τη δεύτερα πάω κετθ και από εκεί κυπρο
μήπως γνωρίζετε αν εκεί είναι πιο ελαστικοί με το θέμα κινητού με κάμερα η και εκεί πρέπει να παίζουμε κρυφτούλι οπως στο κεν;
Ηλίας έγραψε:Το δήλωσα στο www.parousiasi.gr πρέπει να το δηλώσεων πάλη στο κέντρο;
Ναι θα το δηλώσεις και στο Κέντρο.
Καλημέρα παιδιά και εγώ ενδιαφέρομαι για ελδυκ, μπαίνω τον Σεπτέμβρη, υπαρχουν πιθανότητες να πάω γιατί βλέπω ζήτηση πλέον?
Γειά σας παιδιά σκέφτομαι για ελδυκ αλλά είμαι 1.84 και 125 κιλά όμως δεν φαίνομαι για τόσα Επίσης ούτε κοιλιά εχω ειμαι αρκετά γυμνασμένος και βάρη και τρέξιμο απλά λόγω συγκυριών πήρα απότομα 15 κιλά τα οποία θα τα χάσω πιστεύω μέχρι να παρουσιαστω (Σεπτεμβριο). Υπάρχει όμως περίπτωση να με κόψουν από ελδυκ λόγω κιλών;
Καλησπέρα ! Παρουσιαζομαι 10/7 στο ΚΕΠΒ Θήβα. Παίρνουν ελδύκ απο πυροβολικό και σε ποιό στρατόπεδο πηγαίνεις;
Φυσικα, και περνουν. Μια μερα οταν θα κανετε αναφορα στο κεντρο θα ερθουν να σας ρωτησουν ποιοι θελουν για ΕΛΔΥΚ κτλ...
Καλησπερα, αρχες Ιουλιου θα παω στο Ρουφ ή σε κοντινο ΚΕΠ να κοψω την αναβολη μου για να μπω τον Νοεμβριο. Εχω ενα φιλο που εχει τελειωσει πριν ενα χρονο 35ΜΚ στην Κυπρο και μου λεει οτι αξιζει να πας εκει για την εμπειρια αλλα οτι θα βριζεις κιολας. Εγω σκεφτομουν ΕΛΔΥΚ αλλα δεν ξερω τι αξιζει περισσοτερο και ηθελα μια εξτρα γνωμη. Κατα ποσο ευκολο ή δυσκολο ειναι. Επισης οταν παω να κοψω την αναβολη θα πρεπει εκει να δηλωσω οτι θελω να παω πχ ΕΛΔΥΚ ή 35ΜΚ ή δεν ειναι απαραιτητο αυτο και θα το δηλωσω μονο οταν μπω στο κεντρο?
Η 35ΜΚ είναι ΛΟΚ. Ανάλογα εσύ τι θες. Αν θες να υπηρετήσεις ΛΟΚ σίγουρα είναι πιο δύσκολα από ότι πεζικό. Οπουδήποτε και εαν διαλέξεις να πας θα αποκτήσεις πολλές εμπειρίες. Μόλις μπεις στο στρατό όπου και αν παρουσιαστεις μπορείς να δηλώσεις που θες να πας.
- Laskaris
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 10
Φιλαράκι γειά σου. Για να μην μπερδεύεσαι. Εάν θες να υπηρητήσεις 35ΜΚ η διαδικασία είναι η εξής: Αφού παρουσιαστείς θα έρθει στο κέντρο σου το κλιμάκιο των Ε. Δ. δηλώνεις ότι ενδιαφέρεσαι και αφού περάσεις κάποια αθλήματα δηλώνεις όταν σου ζητηθεί ως φρουρά πρότίμησης την Λ ΜΚ(35). Για την ΕΛΔΎΚ όταν παρουσιαστείς και σας γίνει η σχετική ενημέρωση θα δηλώσεις ότι ενδιαφέρεσαι. Το μόνο που μπορείς να δηλώσεις όταν κόψεις την αναβολή είναι να υπηρετήσεις ειδικές δυνάμεις. Τώρα σχετικά με το αν αξίζει ή όχι. Εγω προσωπικά σου συνιστώ να υπηρετήσεις Κύπρο για πολλόυς λόγους. Όπως είπε και το φιλαράκι πιο πάνω είτε 35 είτε ΕΛΔΥΚ θα αποκομίσεις σίγουρα εμπειρίες που θα σε συντροφεύουν μια ζωή. Προφανώς όμως ως προς την δυσκολία δεν συγκρίνονται αυτά τα δύο. Η 35ΜΚ είναι ίσως η πιο μάχιμη μοίρα καταδρομών στην οποία μπορεί να υπηρετήσει ένας κληρωτός. Υπηρέτησα πριν από ένα χρόνο αλλά ελπίζω τα πράγματα να μην έχουν αλλάξει πολύ. Είχε δυνατό ζόρι. Οι παραιτήσεις πολλές και το πρόγραμμα σε πήγαινε τραίνο. Καψώνι πολύ και γενικότερα σου θύμιζε στρατό "παλεινό" που έλεγε ένας φίλος μου Κρητικός. Τίποτα όμως δεν συγκρίνεται με την τιμή να υπηρετήσεις σε αυτήν την μονάδα που είναι δίπλα από την γραμμή αντιπαράταξης και έχει ένα κατεβατό πεσόντες. Αυτά από εμενα. Καλή θητεία να έχεις.liabu94 έγραψε: Καλησπερα, αρχες Ιουλιου θα παω στο Ρουφ ή σε κοντινο ΚΕΠ να κοψω την αναβολη μου για να μπω τον Νοεμβριο. Εχω ενα φιλο που εχει τελειωσει πριν ενα χρονο 35ΜΚ στην Κυπρο και μου λεει οτι αξιζει να πας εκει για την εμπειρια αλλα οτι θα βριζεις κιολας. Εγω σκεφτομουν ΕΛΔΥΚ αλλα δεν ξερω τι αξιζει περισσοτερο και ηθελα μια εξτρα γνωμη. Κατα ποσο ευκολο ή δυσκολο ειναι. Επισης οταν παω να κοψω την αναβολη θα πρεπει εκει να δηλωσω οτι θελω να παω πχ ΕΛΔΥΚ ή 35ΜΚ ή δεν ειναι απαραιτητο αυτο και θα το δηλωσω μονο οταν μπω στο κεντρο?
Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου 

- Laskaris
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 10
Να 'σαι καλά. Αν έχεις απορία στείλε μου π. μ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης