Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Και δε θα το ήξεραν μέσα στη σχολή οι εκπαιδευτές ότι θα μπουν σύντομα και οι υπόλοιποι 600; Κρυφο είναι;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 26
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Που να ξέρω ρε συ εγώ απλά λέω τι βγήκε στη διαύγεια. Αν δεν είναι για τα παιδιά που είναι ήδη μέσα, είναι για εμάς με βάση τη λογικη. Τι να πω. Θα δείξει.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Αφού το γράφει οτι πρόκειται για την ΟΠΠΙ στο διαυγεια.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 101
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
User212223 έγραψε:Μα η πράξη στη διαύγεια γράφει ότι είναι για την οππι τα συγκεκριμένα ποιους σφ λέει ο άλλος; Και λέει 600 παντελόνια. Εσείς που είστε ήδη Κομοτηνή φαντάζομαι φοράτε ήδη παντελόνια δεν κυκλοφορείτε γυμνοί.
Παντελόνια και ρουχα εκπαιδευσης. αλλα θα ειναι Αυτα που θα φοραμε στα πανεπιστημια. Και χθες ολοκληρωσαμε τις παραγγελιες με τα Νουμερα. Για εμας ειναι λογικα
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 26
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Και γιατί 600 παντελόνια και όχι 400;
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Άμα είναι για τους 600 γιατί παίρνουν μόνο 200 τζοκευ και 200 τζάκετ; Οεο;
-
- Επιλοχίας
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Εχετε πλακα . δεν ξερουμε για το που εαν και ποτε θα παμε στα πανεπιστημια εμεις που ειμαστε μεσα! Δεν εχουμε παντελως καμια ενημερωση και εσεις ρωτατε για τα ρουχα στο διαύγεια .. Οτι να ναι
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Trouxtsidis έγραψε:Εχετε πλακα . δεν ξερουμε για το που εαν και ποτε θα παμε στα πανεπιστημια εμεις που ειμαστε μεσα! Δεν εχουμε παντελως καμια ενημερωση και εσεις ρωτατε για τα ρουχα στο διαύγεια .. Οτι να ναι
Εσύ έχεις πλάκα φίλε μου! Έχεις στην αστυνομία ένα μήνα και τα έχεις μάθει όλα! Χαλάρωσε λίγο! Το ότι δεν ξέρεις εσύ δεν σημαίνει ότι δεν ξέρουν αυτοί που πρέπει! Όταν έρθει η ώρα σου θα το μάθεις! Και επίσης αυτοί που " έχουν πλάκα" σε λίγο καιρό μπορεί να είναι αυτοί που θα σε στηρίζουν όταν θα τρως πέτρες!
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Υπάρχει περίπτωση αν μπουν οι 600 αμέσως μετά τους 400, να πάρουν αυτοί τα τζόκεϊ και τα τζακετ σας, άρα 400+200 να κάνουν 600... Αφού έτσι κι αλλιώς τα γυρίζετε πίσω όταν τελείωσετε την εκπαίδευση... Αλλά να δώσουν τζακετ μες στο καλοκαίρι περίεργο μου ακούγεται... Όλα πιθανά είναι νομίζω
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 90
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Για αυτούς που είναι μέσα ήδη ειναι τα παντελόνια.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Σήμερα μας μίλησε ο κ. Ντούμας. Μας είπε ότι τους 600 τους θεωρούν ήδη μέσα αλλά ούτε ο ίδιος ξέρει γιατί χωρίστηκαν και δε τους πήραν και τους 1030. Επίσης όλοι θα είναι Αθήνα και αν βγουν άλλα πανεπιστήμια, θα πάνε εκεί όσοι πάνε με απόσπαση αλλά η οργανική θα είναι Αθήνα. Πάντως το σωματείο μας θέλει στα τμήματα και είναι φάνηκε ότι δε θέλουν την οππι και οι ίδιοι. Θα φανεί σε λίγες μέρες που θα γίνει το δικαστήριο από το ΣτΕ αν τελικά γίνει ή όχι η ομάδα.
Καλή συνέχεια.
Καλή συνέχεια.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 31
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Πότε ακριβώς θα γίνει γνωρίζεις; Επίσης όταν αναφέρεσαι στους 1030 εννοείς και τους 600 επιλαχόντες προφανώς είτε για τμήματα ή και για άλλα ΑΕΙ.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 31
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Πότε θα γίνει το δικαστήριο γνωρίζεις; Εκεί που λέει για 1030 άτομα θα εννοεί και τους 600 προφανώς, δηλαδή για τα τμήματα που αναφέρεσαι ή για ενδεχομένως φύλαξη και άλλων ΑΕΙ
-
- Επιλοχίας
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Nikosgs έγραψε:Trouxtsidis έγραψε:Εχετε πλακα . δεν ξερουμε για το που εαν και ποτε θα παμε στα πανεπιστημια εμεις που ειμαστε μεσα! Δεν εχουμε παντελως καμια ενημερωση και εσεις ρωτατε για τα ρουχα στο διαύγεια .. Οτι να ναι
Εσύ έχεις πλάκα φίλε μου! Έχεις στην αστυνομία ένα μήνα και τα έχεις μάθει όλα! Χαλάρωσε λίγο! Το ότι δεν ξέρεις εσύ δεν σημαίνει ότι δεν ξέρουν αυτοί που πρέπει! Όταν έρθει η ώρα σου θα το μάθεις! Και επίσης αυτοί που " έχουν πλάκα" σε λίγο καιρό μπορεί να είναι αυτοί που θα σε στηρίζουν όταν θα τρως πέτρες!
Εσυ μαλλον εισαι πονηρός και εξυπνιδης. Δεν ανεφερα οτι τα ξερω ολα. Απλα ειναι ολα τοσο στον αέρα με εμας που ειναι πασιφανές Οτι δεν θα ασχοληθουν ακομα με τους 600. Απλα Το μυαλο σου ειναι περιορισμένης εκτασης. Ρωτα αυτους που ξερουν τοτε. Γιατι και ενας αντιστρατηγος που ηρθε και ο Κ. Ντουμας δεν γνωριζανε τιποτα για εσας και το εαν θα σας παρουν. Το μονο που ειπαν ειναι οτι θελουν και οτι το προσπαθουν. Πετρες θα τρως εσυ με την αδεια σου την κεφαλα. Ασε τις πετρες και τις μαγκιές αλλου. Ηρθε το καθε ψαρι Να μας πει οτι θα τρωμε πετρες. Αιντε
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 128
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Όσο κ εάν θέλουμε να απορροφήσει και τους 60,0 φαίνεται λίγο δύσκολο, κακά Τα ψέματα... Ο καιρός θα δείξει τι έχουν στο μυαλό τους. Δε νομίζω ότι έχουν σκοπό να αποκαλύψουν τα σχέδια τους μέχρι τη σωστή χρονική στιγμή.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες