Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
νικολης

Δημοσίευση από νικολης »

Και εγω επιτυχοντας ειμαι ρε συναδερφοι. Δεν εχω στοιχεια οπως σας προαναφερα να σας δειξω. Τα λεγομενα αυτα ειναι απο ατομο της διευθυνσης. Τα λεγομενα ειναι τα εξης (παρασκευη θα ξερουμε την ημερομηνια προσληψης με διαβιβαστικο απο το υπουργειο οικονομικων και το προ. Πο). Εγω για καλο το ειπα, για να παρουμε ολοι μας μια ελπιδα, οχι για να σας αναψω φωτιες. Πληροφοριες δεν μοιραζομαστε εδω μεσα; Ε να λοιπον και η δικια μου. Αξιοποιηστε την οπως θελετε αλλα παρακαλω πολυ μην με κατακρινετε... Ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
ΑΝΤΩΝΗΣ.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από ΑΝΤΩΝΗΣ. »

Ρε παιδια συγνωμη Τι ντουκου και ξαφνικα; Η ανακοινωση απο το αρχηγειο δεν λεει.(σας γνωριζουμε οτι θα ακολουθησουν διαταγες μας που θα καθοριζουν τα επομενα σταδια του διαγωνισμου) εγω αυτο το ερμηνευω σας να λεει να εισαστε ετοιμοι να μπειτε.
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Γιατί ρε Ajax, στο χρωστάνε; Κι Εγώ Δεν πήγα και δεν έμαθα! Κακό στον εαυτο μου έκανα... Να σηκωθείς και να πας να ρωτήσεις τι έγινε! Έλεγε συνάντηση στις 10 και μόνο 7 άτομα πήγαν! Και την προηγούμενη ημέρα που ήταν ο καφές εγώ πήγα, δεν μπόρεσα να παω την επόμενη! Αν γουστάρεις να μάθεις πληροφορίες σήκω απο τον υπολογιστή και πάρε τους δρόμους! Αιντε όλοι εδω μέσα!
engineer
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από engineer »

Το ότι δόθηκε το κονδύλι το δικό μας στην αστυνομιά επειδή δεν είχε να πληρώσει τους μισθούς είναι αλήθεια, πρέπει να κόψουν τον λαιμό τους να βρουν τα λέφτα, κάποια άτομα που έλεγαν ότι είναι κονδύλι του ΕΣΠΑ δεν ισχύει. Είναι καθαρά οικονομικό Το πρόβλημα μας. Πιέζουμε όσο μπορούμε τους κυβερνώντες για να πετύχουμε τον στόχο μας. Έχουμε δρόμο ακόμα!
THEO
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από THEO »

Το χειρότερο ενδεχόμενο πάντως ήταν αυτό. Όλοι θέλαμε να πιστεύουμε ότι δεν είναι οικονομικό το θέμα. Τελικά επιβεβαιώνονται οι χειρότεροι φόβοι μας. Το θέμα είναι αν υπάρχει διάθεση από το υπουργείο προ-πο να αναπληρώσει αυτά τα λεφτά. Σας είπαν κάτι τέτοιο χτες; Αλλιως αν δεν σας είπαν κάτι τέτοιο και πιστεύουμε από μονοι μας ότι μέσω πολιτικών πιέσεων μόνο θα λυθεί το θέμα τότε δυσκολεύει το πράγμα. Γιατί σίγουρα στο υπουργείο αποκλείεται να σας είπαν πιέστε μας να σας βρούμε τα λεφτά. Πραγματικά στο υπουργείο τι σας είπαν και ποιος σας μίλησε; Ο υπουργός, ο γ. Γ?
Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 135

Δημοσίευση από ajax »

Αντι να χαρουμε απο τα αποτελεσματα της χθεσινης συναντησης μπερδευτηκαμε ακομα πιο πολυ. Προσωπικα εχω απογοητευτει.
Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από ajax »

engineer έγραψε:Το ότι δόθηκε το κονδύλι το δικό μας στην αστυνομιά επειδή δεν είχε να πληρώσει τους μισθούς είναι αλήθεια, πρέπει να κόψουν τον λαιμό τους να βρουν τα λέφτα, κάποια άτομα που έλεγαν ότι είναι κονδύλι του ΕΣΠΑ δεν ισχύει. Είναι καθαρά οικονομικό Το πρόβλημα μας. Πιέζουμε όσο μπορούμε τους κυβερνώντες για να πετύχουμε τον στόχο μας. Έχουμε δρόμο ακόμα!
ησουν χθες στην συναντηση ή ειναι δικες σου πληροφοριες αυτα που λες;

Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από gate21ss »

Δείτε εδώ την απάντηση στο θέμα μας του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης σχετικά με τα 2 ερωτήματα του βουλευτή Νότη Μαριά.

Υ. Γ.: Στις 30/01/2013 είχα ενημερωθεί (και το είχα γράψει σε αυτό το θέμα του φόρουμ) από το εν λόγω υπουργείο ότι η επίσημη απάντηση θα είναι αυτή που τελικά δόθηκε, αλλά κατά παρέκκλιση ο δικός μας διαγωνισμός δεν περιλαμβάνεται στα μέτρα του Μ. Π. Δ. Σ.2013-2016.
THEO

Δημοσίευση από THEO »

Γκειτ 21 το θυμάμαι αυτό που λες. Απλά για πιο λόγο ενώ προφορικά σου είχαν πει ότι ο διαγωνισμός μας δεν πιάνεται από τα μέτρα του μεσοπρόθεσμου επίσημα απαντάνε το αντίθετο. Σου το είχαν εξηγήσει αυτό;
Πετρος

Δημοσίευση από Πετρος »

gate21ss έγραψε:Δείτε εδώ την απάντηση στο θέμα μας του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης σχετικά με τα 2 ερωτήματα του βουλευτή Νότη Μαριά.

Υ. Γ.: Στις 30/01/2013 είχα ενημερωθεί (και το είχα γράψει σε αυτό το θέμα του φόρουμ) από το εν λόγω υπουργείο ότι η επίσημη απάντηση θα είναι αυτή που τελικά δόθηκε, αλλά κατά παρέκκλιση ο δικός μας διαγωνισμός δεν περιλαμβάνεται στα μέτρα του Μ. Π. Δ. Σ.2013-2016.

Ναι το ειχες πει το θυμαμαι, αλλα ειναι σιγουρο οτι δεν μας πιανει; Καλα αυτοι πριν απαντησουν δεν εριξαν ουτε μια ματια στα χαρτια τους;

Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από ajax »

Και τωρα κλαιμε
engineer
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από engineer »

ajax έγραψε:
engineer έγραψε:Το ότι δόθηκε το κονδύλι το δικό μας στην αστυνομιά επειδή δεν είχε να πληρώσει τους μισθούς είναι αλήθεια, πρέπει να κόψουν τον λαιμό τους να βρουν τα λέφτα, κάποια άτομα που έλεγαν ότι είναι κονδύλι του ΕΣΠΑ δεν ισχύει. Είναι καθαρά οικονομικό Το πρόβλημα μας. Πιέζουμε όσο μπορούμε τους κυβερνώντες για να πετύχουμε τον στόχο μας. Έχουμε δρόμο ακόμα!

φίλε μου έχεις άλλες πληροφοριές εσύ; Ναι στην συνάντηση ήμουνα.
Άβαταρ μέλους
ajax
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από ajax »

engineer έγραψε:
ajax έγραψε:

φίλε μου έχεις άλλες πληροφοριές εσύ; Ναι στην συνάντηση ήμουνα.
οχι, μην τρελαινεσαι δεν ειρωνευοαι απλα ρωταω

THEO

Δημοσίευση από THEO »

Πάντως αυτή η απάντηση είναι αντίθετη απ αυτή του Δένδια που έλεγε ότι θα προσδιορισθεί η ημερομηνία πρόσληψης μας.
Άβαταρ μέλους
gate21ss
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από gate21ss »

THEO έγραψε:Γκειτ 21 το θυμάμαι αυτό που λες. Απλά για πιο λόγο ενώ προφορικά σου είχαν πει ότι ο διαγωνισμός μας δεν πιάνεται από τα μέτρα του μεσοπρόθεσμου επίσημα απαντάνε το αντίθετο. Σου το είχαν εξηγήσει αυτό;

Κατά λέξη είχα γράψει τα παρακάτω τότε:

gate21ss έγραψε:Και κάτι άλλο θετικό.

Μετά από επικοινωνία μου με το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και επικοινωνία εκείνων με το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, είχα την ενημέρωση ότι ανεξάρτητα από την απάντηση που θα δώσει το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στην ερώτηση του βουλευτή Μαριά, ότι δηλαδή σκοντάφτουμε στο Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016, εμείς τελικά ΔΕΝ εντασσόμαστε σε όλα αυτά τα μέτρα. Υπάρχει επιτροπή στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης που ασχολείται με την κατανομή θέσεων από πίνακες επιτυχόντων και η χθεσινή ανακοίνωση του Α. Π. Σ. Είναι πέρα για πέρα θετική σχετικά με την εξέλιξη του διαγωνισμού.

Υ. Γ.: Έγραψα και κάτι αισιόδοξο.ΕικόναΕικόνα

Βρήκα κάποιον τρόπο και θέλω να πιστεύω ότι πίεσα για να μπορέσω να μάθω κάτι περισσότερο. Όπως όλοι καταλαβαίνουμε δεν είναι εφικτό να αναφέρονται όλα σε δημόσιο βήμα. Μείνε στο ότι αυτή η απάντηση είναι απάντηση του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και μόνο. Δεν είναι δεσμευτική και φυσικά δεν είναι το υπουργείο που αποφασίζει, αλλά το υπουργείο που κατά κάποιον τρόπο εκτελεί τις αποφάσεις.

Υ. Γ.: Είναι αυτονόητο ότι όλες τις πληροφορίες θα πρέπει να τις αξιολογούμε και όχι να τις δεχόμαστε ως μια κοινή αλήθεια. Προσωπικά είμαι αρκετά καχύποπτος και ακόμη και για τα παραπάνω που αναφέρω διατηρώ έστω και κάποιες επιφυλάξεις.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες