Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
Ουπς γραψε λαθος... Με 2340 ειχε περασει ο τελευταιος
Αληθεια ρε φιλε μονο με τοσα λιγα περασε; Εγω δλδ που εχω φετος 2380 ειμαι αρχοντας 

Εγω παιδια με 2350 κανω τπτ; Αντε καλη επιτυχια σε ολους μας. Να δικαιωθουν οι κοποι μας και το τρεξιμο μας.
Andrikoss έγραψε:Mr.H έγραψε:Η μέλλουσα σύζυγος είναι αξιωματικός στον Ε. Σ. Και εγώ βγάζω 2430 στην Α. Ελπίζω να καταφέρω να μπω φέτος.
ποοοο εσυ θα εισαι αρχοντας, αν περασεις! Θα φυγεις με Συνυπηρετηση και θα αποφυγεις και την αθηνα! Παντως περιπου με τα δικα σου μορια, περσυ ειχε μπει ο τελευταιος επιλαχον φετος που παιρνει 1200 μαλλον θα εισαι μεσα
Και στην συνηπηρέτηση υπολογίζω και στο οτι θα μπώ, ακριβώς για τον λόγο που είπες. Αν δεν καταφέρω να μπώ ούτε τώρα (χτύπα ξύλο), θα πρέπει να μάθω και άλλη ξένη γλώσσα.
Όσους ΕΦ (σειρές μου από τον στρατό) ρώτησα βέβαια μου ειπαν οτι μπαίνω άνετα φέτος.
Προσωπικά είμαι αρκετά αισιόδοξος, οπότε για να δούμε... !:)
Παιδια καλημερα κ απο μενα. Καλη επιτυχια κ σε ολους μας ευχομαι, καλο κουραγιο κ αισιοδοξια για τα 1200 ατομα. Εχω κ εγω πολλους φιλους ε. Φ κ καθε χρονο μου λενε με σιγουρια πως θα μπω κ ολο μενω για λιγο στην απ εξω. Οποτε μην ακουτε κανεναν κ πατατε στην γη για να μην ερθει ο κοσμος αναποδα κ σας παρει απο κατω. Ειναι η 6η κ τελευταια φορα λογο ηλικιας που κανω τα χαρτια μου γιαυτο σας λεω καλη τυχη κ μακαρι οποιος το θελει πραγματικα να μπει κ εχει προσπαθησει να τα καταφερει.
Andrikoss έγραψε:Ουπς γραψε λαθος... Με 2340 ειχε περασει ο τελευταιος
Με 2340; Παιδια που ειχαν περισσοτερα απο μενα (2380) γιατι δεν μπηκαν τοτε;
-
Ο τελευταιος επιλαχον με 2340 μπηκε. Τωρα για τον φιλο σου δεν ξερω
-
Για την Α κατ. Μηλαμε παντα
Andrikoss έγραψε:Ο τελευταιος επιλαχον με 2340 μπηκε. Τωρα για τον φιλο σου δεν ξερω
Ποιον φιλο μου; Εγω ειχα 2380 και δεν μπηκα δεν με καλεσαν καν για αθληματα και υπηρχαν ατομα με πανω απο 2380 και δεν μπηκαν τι μ λες τωρα; Θες να μου πεις οτι ενα χρονο εγω και καποιοι αλλοι παλευουμε να μαζεψουμε μορια ενω πισω απο την πλατη μας γινονται ***** η οτι εσυ κανεις λαθος; Γιατι τριτο σεναριο δεν παιζει
-
Αν θες με πιστευεις, εγω γνωριζω συναδελφο σειρα μου που μπηκε με 2350 στην Α και αυτο ειναι σιγουρο. Και με αλλους που το κουβεντιαζαμε ειπαν για τον τελευταιο οτι περασε με 2340 τωρα για τα αλλα που λες πρωτη φορα τα ακουω. Ξαναλεω για 6η σειρα και Α κατηγορια
Andrikoss έγραψε:Αν θες με πιστευεις, εγω γνωριζω συναδελφο σειρα μου που μπηκε με 2350 στην Α και αυτο ειναι σιγουρο. Και με αλλους που το κουβεντιαζαμε ειπαν για τον τελευταιο οτι περασε με 2340 τωρα για τα αλλα που λες πρωτη φορα τα ακουω. Ξαναλεω για 6η σειρα και Α κατηγορια
Δεν υπαρχει σε πιστευω η οχι, σου εχω στειλει pm, για να ενημερωσω και αλλους επιλαχοντες και να Κινηθούμε αναλογα θα σε παρακαλουσα πολυ αφου αυτα που λες ειναι σιγουρα, τα γνωριζεις και δεν ειναι στην φαντασια σου να με ενημερωσεις γι'αυτο που ς ζηταω. Και επειδη για ολα υπαρχει πρωτη φορα μαθε λοιπον οτι ατομα με περισσοτερα μορια απο 2340 δεν Κλήθηκαν Καν για Αθλήματα. Α ρε Αθάνατη ΕΛΛΑΔΑ!
Αυτο πως γινετε να ισχυει; Αφου ο τελευταιος 400ος μπηκε με 2450. Πες οτι ηταν 100 επιλαχοντες ο τελευταιος απο αυτους ειχε 2390, με 2340 ειναι ο 614ος αποκλειετε αυτο το πραγμα! Πρεπει να εχουν κοπει οι μισοι
Προτιμώ να πεθάνω για την Πατρίδα μου παρά να ζήσω για να την υποδουλώσω
Κανε μια προβλεψη σαν πιο εμπειρος ποσο θα παει η βαση greek army φετος
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 274
athis έγραψε:Κανε μια προβλεψη σαν πιο εμπειρος ποσο θα παει η βαση greek army φετος
Φίλε το έχω ξαναπεί δεν πρόκειται να κάνω καμία πρόβλεψη, άλλη όρεξη δεν έχω από το να ασχολούμαι με τα μαμημένα τα μόρια...
Οκ οπως νομιζεις
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες