Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
LEW
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από LEW »

Με την ιδια λογικη και η σχολη αξ/κων και υπαξ/κων πρεπει να βγει απο τις πανελληνιες γιατι ουτε μαγνητικα πεδια θα κανεις στα τμηματα ουτε αντιστασεις ουτε εκθεση ιδεων ουτε γνησιως αυξουσες και φθινουσες συναρτησεις. Δεν ειναι λογικη αυτη μαγκες
DimiΜ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από DimiΜ »

Κοιτα δε λεμε να εισαι εντελως αξεστος αλλα αν δεις τις βαθμολογιες των επιτυχοντων αναρωτιεσαι οντως πως εκεινοι δε μπηκαν απο πανελληνιες οχι μονο ως αστυφυλακες αλλα ως αξιωματικοι, μην τρελαθουμε τωρα... Η γενια μας εδινε πανελληνιες αναγκαια σχεδον σε ολα και με τις βασεις που ειχαμε ολοι αυτοί που βλεπω επρεπε να ειναι αποφοιτοι ιατρικης, νομικης, αρχιτεκτονικης. Παρατηρησες και το αλλο; Οι μισοι ειναι εφεδροι αξιςματικοι + ειδικες δυναμεις... Ολοι... Ελεος... Οσο για το σχολιο σου γιατι ξεφυγα λιγο, ναι οι ειδικοι φρουροι εχουν και πρεπει να εχουν παιδεια αλλα ας μετραει ο βαθμος απολυτηριου σε περιπτωση ισοβαθμιας και να κοιτανε τα ουσιαστικα προσωντα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 160

Δημοσίευση από Greek_Army »

felicita έγραψε:Γεια σας παιδιά και από εμένα...
παρακολουθώ το forum εδώ και πολύ καιρο! Καταρχήν συγχαρητήρια σε όσους πέρασαν και καλή τύχη σε εκέινους που θα ξαναπροσπαθήσουν, να μην το βάζουν κάτω! Είμαι από τις λίγες γυνάικες που πέρασαν... Ήθελα να ρωτήσω αν σε όλες τις προκηρύξεις είναι τόσο μικρός ο αριθμός των γυναικών που μπαίνουν. Αν μέτρησα σωστά είμαστε μόλις 12. Και μου έκανε εντύπωση! Και επίσης... Σε πόσο καιρό περίπου υπολογίζετε να πάμε για τα αθλήματα;
Ευχαριστώ προκαταβολικα!

Σε προηγούμενες προκηρύξεις είχανε μπει περισσότερες φέτος αυξηθήκανε τα μόρια σε 3 κατηγορίες και μπήκανε λιγότερες. Για τα αθλήματα θα βγει ανακοίνωση
LEW
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από LEW »

Σωστος... Και κατι σημαντικο για τις επομενες προκυρηξεις... Πριν 4 χρονια αποσυνδεθηκε ο βαθμος απολυτηριου απο τον βαθμο των πανελληνιων. Που σημαινει οπως υπολογισα τον δικο μου βαθμο με τα τωρινα δεδομενα θα ηταν 18.9 απολυτηριο λυκειου και τοτε ειχα 16.4... Σημειωστε το αυτο

Γιωργος1988
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Γιωργος1988 »

Παιδες το παλικαρι μπορει να πηγε ιδιωτικο σχολειο να πληρωσε επειδη ηξερε πως πρωτα πρωτα μετραει το απολυτηριο και νατος στην α κατηγορια εκει υπαγετει! Αποψη μου! Αποψη Σας να ειναι πλαστο... Ε δεν θα αργησουν να το βρουν αν ειναι πλαστο τα ελενχουν απο τα σχολεια...
KOURSAROS
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από KOURSAROS »

Εχω απορια. Μια κοπελια στη 1000κατι θεση εχει απολυτηριο λυκειου 20 μαγκες. Θα τρελαθω ρε φιλε. Χωρις να θελω να θηξω καταστασεις αλλα ρε κοπελια τ ονειρο σου ειναι να γινεις ε. Φ. ενα λοουερ κ ενα διπλωμα αυτοκινητου κ η κοπελια με εφτασε στα μορια. Αν ειναι δυνατον. Εγω ρε φιλεαν περνουσα το λυκειο μου με 20, τωρα μαλλον θα ημουν μεταπτυχιακο σε κατι! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ
SERAFEIM

Δημοσίευση από SERAFEIM »

Ναι αλλα κ να πληρωνεις πρεπει να πας τουλαχιστον 2 χρονια. αυτος πως τελειωσε σε ενα χρονο?
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ

Δημοσίευση από ILIAS KRITI »

Πες τα χρυσοστομε... Απο τις επομενες προκυρηξεις θα γινετε χαμοσ. Ολοι οι μαθηταραδες μεσα.
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
DimiΜ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από DimiΜ »

Ναι τα πλαστα οντως αν θελουν τα βρισκουν, οταν περασε μια γνωστη μου ειχαν βρει 20 πλαστα απολυτηρια. Το θεμα ειναι αν τα νουμερα μαγειρευονται εντος... Ρε παιδια κοιταξτε για πλακα ποσοι εφεδροι αξιωματικοι και συγχρονως ειδικες δυναμεις, παραπανω απο τους μισους... Οσοι δεν εχουν απολυτηριο 18+ εχουν αυτα τα δυο...
SERAFEIM

Δημοσίευση από SERAFEIM »

Εγω παιδια εχω 2050 μορια κ μου λειπει το διπλομα φορτηγου. αν κ του χρονου κυμανθουν τα μορια οπως κ φετοσ και 1000 ατομα να παρουν παλι απ εξω θα ειμαι.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

KOURSAROS έγραψε:Εχω απορια. Μια κοπελια στη 1000κατι θεση εχει απολυτηριο λυκειου 20 μαγκες. Θα τρελαθω ρε φιλε. Χωρις να θελω να θηξω καταστασεις αλλα ρε κοπελια τ ονειρο σου ειναι να γινεις ε. Φ. Ενα λοουερ κ ενα διπλωμα αυτοκινητου κ η κοπελια με εφτασε στα μορια. Αν ειναι δυνατον. Εγω ρε φιλεαν περνουσα το λυκειο μου με 20, τωρα μαλλον θα ημουν μεταπτυχιακο σε κατι! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ

Φίλε δυστηχώς οι εποχές είναι δύσκολες
KOURSAROS
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

ILIAS KRITI έγραψε:Πες τα χρυσοστομε... Απο τις επομενες προκυρηξεις θα γινετε χαμοσ. Ολοι οι μαθηταραδες μεσα.
ρε αδερφε οταν το δα σκαλωσα. Με 20 που πας βαγγελη στην αγελη; Πηγαινε σε κανα πανεπιστημιο ρε κοπελια κ ασε τους 'δρομους' για πιο μαχημους ανθρωπους. Ρε φιλε μπορει κ να χω αδικο δε ξερω. Μ'αυτη την κοπελα εχω κοντα ιδια μορια με μηχανη, ειδικες, λοουερ κ φορτηγο. ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ

Δημοσίευση από ILIAS KRITI »

Τι να πω; Τα βλεπω. Ολοι κυνηγανε κατι μονιμο.
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
KOURSAROS
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Greek_Army έγραψε:
KOURSAROS έγραψε:Εχω απορια. Μια κοπελια στη 1000κατι θεση εχει απολυτηριο λυκειου 20 μαγκες. Θα τρελαθω ρε φιλε. Χωρις να θελω να θηξω καταστασεις αλλα ρε κοπελια τ ονειρο σου ειναι να γινεις ε. Φ. Ενα λοουερ κ ενα διπλωμα αυτοκινητου κ η κοπελια με εφτασε στα μορια. Αν ειναι δυνατον. Εγω ρε φιλεαν περνουσα το λυκειο μου με 20, τωρα μαλλον θα ημουν μεταπτυχιακο σε κατι! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ

Φίλε δυστηχώς οι εποχές είναι δύσκολες
κατ αρχην αρμυ ρισπεκτ που μας αντεχεις εδω μεσα αλλα ρε φιλε εγω με κατι τετοια τις κοβω. Τι να πω μπορει κ να χω αδικοΕικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δεν έχεις καθόλου άδικο και εγώ τα βλέπω και τρελαίνομαι αλλά είναι δύσκολες εποχές οικονομική κρίση, παντού απολύουνε κόσμο.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες