Παιδια εγώ άλλο θέλω να ρωτήσω... Δεν θυμάμαι αν στην αίτηση που κατέθεσα τα χαρτιά μου χθες έβαλα το 1 στο κουτάκι για την Α κατηγορία που είμαι για απολυτήριο λυκείου ... Μπορεί και να το έχω βάλει βέβαια αλλά δεν θυμάμαι. Βέβαια όταν τα τσέκαρα και εγώ και ο αξιωματικός που ήταν και αυτός πολύ προσεκτικός θα μου έλεγε να το συμπληρώσω αν έλλειπε κάτι έτσι δεν είναι;
Geor211 έγραψε:Παιδια εγώ άλλο θέλω να ρωτήσω... Δεν θυμάμαι αν στην αίτηση που κατέθεσα τα χαρτιά μου χθες έβαλα το 1 στο κουτάκι για την Α κατηγορία που είμαι για απολυτήριο λυκείου ... Μπορεί και να το έχω βάλει βέβαια αλλά δεν θυμάμαι. Βέβαια όταν τα τσέκαρα και εγώ και ο αξιωματικός που ήταν και αυτός πολύ προσεκτικός θα μου έλεγε να το συμπληρώσω αν έλλειπε κάτι έτσι δεν είναι;
Παιδιά πιστεύω θα μοιραστούν τα μόρια και 320 άτομα να πάρει Α κατηγορία θα έχει από όλα τα μόρια δεν θα είναι όλοι με 3500 ήμαρτον. Δεν έχει οντως πολλές αιτήσεις. Θα δουμε άποψή μου βέβαια, οι πινακες θα είναι με ονόματα αφου δεν πηραμε αρ πρωτοκόλλου;
EcoΒλακα ανεβαζω μια φωτο σου να ξερουν ολοι ποιος εισαι 🤡🤡 Απο εκει και περα θα δειτε τις βασεις. Ελπιζω να βγειτε απο τα λαγουμια μετα τους πινακες .
Nikos G έγραψε:Ξέρετε σε περίπτωση που μας καλέσουν αν θα δώσουμε αθλήματα και γιατρούς Αθήνα;
Εμείς δεν κάνουμε βαρυες δηλώσεις πάντως σαν και εσένα. Που ξέρεις μέχρι και τον αριθμό των αιτήσεων. Απορώ άραγε γιατί είσαι τόσο σίγουρος για όλα; Μήπως προσπαθείς να αποθαρρύνεις άτομα από το να κάνουν αίτηση; Δεν βρίσκω άλλο σκοπό πέρα από αυτό.