Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Δεν περνας απο επαλ αξιωματικων δεν υπαρχει δυσκολα και ευκολα. Και 40000 μορια να γραψεις. Επισης Απολυτηρια 19.8 απο γενικο με παννεληνιες δεν υπαρχουν ειναι μετρημενα στα δαχτυλα γιατροι δικηγοροι πολυτεχνεια αλλα και παλι λιγοι.
Ποια αξιωματικων ρε παιδια εδω μπορουσαν να πιασουν αστφυλακων που ηταν ολα τα χρονια 16+!Ξερω κοπελα με 19,5 απολυτηριο που τελειωσε τει, δε χρειαζεται ολοι να πανε δικηγοροι και γιατροι με μεγαλο απολυτηριο!
Ναι ρε φίλε αλλά δε καταλαβαίνουμε που θέλεις να καταλήξεις με το προηγούμενο μήνυμα. Αυτό με το επαλ μας μπέρδεψε.Fousekis έγραψε:Δεν περνας απο επαλ αξιωματικων δεν υπαρχει δυσκολα και ευκολα. Και 40000 μορια να γραψεις. Επισης Απολυτηρια 19.8 απο γενικο με παννεληνιες δεν υπαρχουν ειναι μετρημενα στα δαχτυλα γιατροι δικηγοροι πολυτεχνεια αλλα και παλι λιγοι.
Καλησπέρα. Βάλτε χρήματα στην άκρη γιατί μέχρι να αρχίσετε να πληρώνεστε κανονικά. Δλδ κάνα 900... Θα περάσει ένας χρόνος και.
Ξέρουμε αν θα πάρει και τους 1000
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 2
EcoMike έγραψε:2900 η βάση στους 320 της Α.
Β ποσο λες;
Καλησπέρα παιδιά 3200 μόρια έχουμε πιθανότητα; Τι λεει με την βάση πόσο λέτε να είναι ; Για Α κατηγορία. Εγώ έκανα τα χαρτιά Κομοτηνή πριν δυο ημέρες ήμασταν 20 άτομα κάπου εκεί.
Κανείς άλλος από Κομοτηνή υπάρχει εδώ;
Σε μια περιοχή με περίπου 35000 πληθυσμό 6 αιτήσεις να δουμε
Σε περιοχή με 35000 πληθυσμό έγιναν 6 αιτήσεις, για να δούμε
Έχεις πολύ καλές πιθανότητες. Καλή επιτυχία!Nikos G έγραψε:Καλησπέρα παιδιά 3200 μόρια έχουμε πιθανότητα; Τι λεει με την βάση πόσο λέτε να είναι ; Για Α κατηγορία. Εγώ έκανα τα χαρτιά Κομοτηνή πριν δυο ημέρες ήμασταν 20 άτομα κάπου εκεί.
Εδω μεσα 3200++ εχω δει ποσα ατομα .. Δυσκολοι καιροι για 2900 που λετε καποιοι 🤾🤾🤾🤾🪂🪂🪂🪂🪂🪂🪂🪂🪂🪂 με αλεξίπτωτο θα πηδατε οταν βγουν οι βασεις . 🥇🥈🥉🎖🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡 τα παιδια που λενε για 2900 βαση πως μοιαζουν οταν κοιτιουνται στον καθρεφτη 🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡
2900 για τους 1000 παίζει
Συγνωμη αλλά ούτε εσύ ξέρεις πόσο θα είναι. Από την μία μας λες 18000 αιτήσεις και από την άλλη την βάση Ότι θα είναι τόσο με πολύ σιγουριά... Κανένας μας δεν ξέρει πόσο θα είναι και δεν ξέρω και που αποσκοπεί αυτός ο αρνητισμος. Χωρίς να έχει τελειώσει η προθεσμία μας λες και πόσες αιτήσεις θα γίνουν. Κάπου ωπα. Σεβασου και τα παιδιά που αγωνιούν και ας μην έχουν 4000 μόρια.Fousekis έγραψε:Εδω μεσα 3200++ εχω δει ποσα ατομα .. Δυσκολοι καιροι για 2900 που λετε καποιοι 🤾🤾🤾🤾🪂🪂🪂🪂🪂🪂🪂🪂🪂🪂 με αλεξίπτωτο θα πηδατε οταν βγουν οι βασεις . 🥇🥈🥉🎖🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡 τα παιδια που λενε για 2900 βαση πως μοιαζουν οταν κοιτιουνται στον καθρεφτη 🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡
Μην ασχολείσαι με κομπλεξικούς. Σα συμβουλή στο λέω. Άσε να λέει βάση 7000. Ναι πες εσύ.Geor211 έγραψε:Συγνωμη αλλά ούτε εσύ ξέρεις πόσο θα είναι. Από την μία μας λες 18000 αιτήσεις και από την άλλη την βάση Ότι θα είναι τόσο με πολύ σιγουριά... Κανένας μας δεν ξέρει πόσο θα είναι και δεν ξέρω και που αποσκοπεί αυτός ο αρνητισμος. Χωρίς να έχει τελειώσει η προθεσμία μας λες και πόσες αιτήσεις θα γίνουν. Κάπου ωπα. Σεβασου και τα παιδιά που αγωνιούν και ας μην έχουν 4000 μόρια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Ιουν 19, 2021 12:35 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες